Jméno Adolf

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3172
14.8.14 19:24

@Jani6 pitbul Adolf to sedí :mrgreen: :mrgreen: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
14.8.14 19:27
@snee píše:
@Jani6 pitbul Adolf to sedí :mrgreen: :mrgreen: :pankac: :pankac:

No jako já se tomu směju, hlavně, ono je to 7týdenní štěně, takže to je ještě takový ňuňu malý, zakopává o vlastní nohy a když si k němu představim toho Hitlera, tak se fakt usmívám no :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
14.8.14 19:28

Tady s tou plyšovou mrkví to je hotový vůdce, no :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1221
14.8.14 19:33

Já jsem to říkala :mrgreen: :P, že jméno po něm by projít mohlo.Tak gratuluji, že to dopadlo nakonec dobře :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
14.8.14 19:37
@spiritt píše:
Já jsem to říkala :mrgreen: :P, že jméno po něm by projít mohlo.Tak gratuluji, že to dopadlo nakonec dobře :) :kytka:

No, prý to je lepší než to, co jsem vybírala jinak z kalendáře :D Ale tak mě jeho jméno neva, tak to je cajk :D :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
14.8.14 19:40

Adolf???

Na jménu by jste se měli dohodnout a né, že ho někdo nadiktuje. Mě se zdá to jméno hrozné evokuje mi to Hitlera, ale každému se líbí něco jiného. Co k tomu jménu vede tvého přítele? Není nějak pravicově založený, když tak diktuje a volí toto jméno? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
14.8.14 22:03

No sláva, a je to vyřešné!!! Adolfa bych u psa snesla… :lol: Akorát pozor na to, aby ho přítel moc neučil agresivitě, už kvůli děcku. Oni jsou pitbulové nazýváni „bojovými plemeny“, ale pokud mají pevnou ruku a řád, tak děti v rodině milují…Ale pitbul chce zkušeného výcvikáře a hodně pevnou ruku, jinak je z něho kulomet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
15.8.14 03:54

@Jani6 někde jsem to tam navrhovala:-D o pár stránek dál-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
15.8.14 07:12

No, ono to spíš zatím je tak, že pes miluje mě a chlapa má na háku, jelikož ten je v práci a 90% dne je tedy Áda pouze se mnou :D Takže včera, když došel domu a zkoušel ho nějak oblbnout k sobě, tak pes totální nezájem :D :D :D No, nenesl to moc dobře :D A jinak on sám je taky hrdina, doma samé machry, ale jak nacvaknu voďák, tak brzdí nohama, no snad i očima a venku na trávě klepe řiť, jak dojdeme zpět domu, tak zase největší borec :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
17.9.14 22:56

A neměli byste o jménu rozhodovat oba? Nebo ještě líp - neměl by o jménu rozhodovat ten, kdo ho vyprdne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.9.14 19:35
@Jani6 píše:

Adolf je v pohodě :palec: Znamená Ušlechtilý Vlk :D Co takovej Adolf Branald, Lachman, Butenanandt http://cs.wikipedia.org/…lf_Butenandt
Ale hlavně vysvětli přítlei, že jméno se musí líbit vám oběma…
Jinak k tomu Hitlerovi,.. Takový Vladimír i Josef jsou dost populární, i když se tak jmenovali ti dva psychopati - Lenin i Stalin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.9.14 19:40
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.9.14 20:58
@Attila8 píše:
@Jani6 tohle bych nedovolila! aby naše děti měli nějaké pofidérní jména a zlobte se na mě jak chcete ale za pofidérní jména považuji i Beáta, Tobiáš, Matyáš a jiné nesmyslné jména, kterým ani matky v životě neřeknou celým jménem!!je to jen Tobi, Maty a jiný nevím co!! já jsem pro pěkné česká jména!! já osobně chci třeba Adama a nebo Aleše, Aničku, Haničku!!ale jako Adolf? masakr!! přemýšlím proč se ti rodiče těm dětem tak mstí…za co? :zed:

Tobiáš i Matiáš jsou STARÁ hebrejská jména a promiň, to co's vyjmenovala není český ani jedno - Adam i Anna jsou hebrejský, Aleš českosůlovenskoslovinská zdrobnělina řeckého Alexeje a Hana je dokonce arabské jméno.

A co to je vlastně české jméno? To může být keltský, germánsky i slovanský.

A proč by se jim měli rodiče mstít :nevim: Nechápu :zed: Nikdo se nikomu nemstí, některým rodičům se prostě neobvyklá jména líběj. Kdyby to tam nebylo, tak by tu běhali samí Janové, Jakubové a Terezy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30395
18.9.14 21:10

@Marjorie_Simpson Klidně si jméno Adolf obhajuj, jestli se ti tak líbí, ale dát ho dítěti z důvodu, že někdo uctívá Hitlera pomsta je. Jestli ti tohle přijde tak v pohodě, to dost pochybuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.9.14 21:15
@Attila8 píše:
@Kelsey tak já si hlavně myslím, že většina matek dává jména podle toho co je zorvna v módě a co mají kamrádky! ale ne proto že se jim to zrovna líbí…to je tak můj názor, já jsem dala jen výběr pár jmen, líbí se mi dokonce i Honza, Petr, Pavel, Martin…prostě naše ČESKÝ hezký jména!!

Petr je řecké jméno pro skálu,
Pavel je latinské - „skromný“.
Martin - je odvozeno ze jména římského boha války Marta - volně přeloženo jako bojovník, válečník, Martovi zasvěcený, Martovi náležející.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze