Jméno Adolf

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14637
10.8.14 12:35
@Jani6 píše:
@spiritt @Malike Přesně tak, on nechce jméno po sobě, to už mi dávno oznámil, že jeho jméno nechce, aby nesl dál, to jsem jen já zkoušela jako zahrát „na city“, že třeba to projde a neprošlo, on si stojí za jedním jediným jménem a jiným prostě ne.

A jak se bude jmenovat další kluk, kdyby se vám narodil? To už se pojedou čísla? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
10.8.14 12:36

@Litta Radši ani nechci pomyslet :D :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
10.8.14 12:45

@Jani6 ber to jako test..když po tom co se potomek narodí a chlap odmítne podepsat do rodného listu pač to není Adolf..budeš vědět že to není vhodný chlap pro život..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
10.8.14 12:55
@Malike píše:
@Jani6 ber to jako test..když po tom co se potomek narodí a chlap odmítne podepsat do rodného listu pač to není Adolf..budeš vědět že to není vhodný chlap pro život..

Tak to zaručeně ano, to je pravda, když by pro něj bylo podstatné „jen“ jméno, tak ať jde o dům dál a užije si ho jiná :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
10.8.14 12:58

@Jani6 přesně tak..ale až se malej narodí..věřím že na Adolfa zapomene..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
10.8.14 13:00

Navrhni mu, že ho na Adolfa přejmenujete, až bude plnoletý, ať si zvolí sám, jestli se mu to jméno líbí.. A pokud přítel tak tvrdošíjně trvá na Adolfovi a o ničem jiném nechce diskutovat, tak mu řekni, že ty prostě trváš na jiném jméně a že o tom s ním taky nebudeš diskutovat…Dle jeho povahy a reakcí bych si tipla, že spolu celý život stejně nebudete, protože s ním nevydržíš, ale Adolfa budeš vychovávat ty…Nenech se zviklat, taky si dupni…Přece kvůli jeho blbosti nezkazíš děcku život. A když se to příteli nelíbí, tak bych já osobně takového pustila k vodě, protože si myslím, že se mu jméno Adolf líbí právě kvůli Hitlerovi ( ovšem to je jen můj názor)… mysli na děcko a na sebe, když už to nedělá on..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
10.8.14 13:02

Bohužel dávám zapravdu majce..mě to taky tak přijde..má jisté sklony..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
10.8.14 13:06

@Malike jo, už je to tak trochu fanatické. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
10.8.14 13:15

@WERISKA no upřímně partnerství je o toleranci a přzpůsobění..a její přítel tohle neumí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
10.8.14 13:50

@Majka4 Čtu Tvůj příspěvek a bohužel celou dobu přikyvuji. :pankac: Já jsem to včera řikala i jeho matce, že se teď fakt chová jak diktátor.

@Malike Jj, on v tomhle žil a co jsem pochopila z různých vyprávění, tak to u nich bylo takhle normální, viz názory jeho matky, ať mlčím, ať tohle a tohle neřeším, ať to přejdu apod, jako do háje co to je, já jsem ochotná o spoustě věcí diskutovat, i je třeba akceptovat, každý máme něco, ale jsou věci o kterých se prostě diskutovat nedá a hotovo, já jsem jí už i včera jasně řekla, že jestli jí tohle přijde normální, tak ať si ho nechá, že zajisté dojde další husička, která mu bude zobat z ruky, ale že já už prostě dál snášet nic nebudu a ona mi na to vpálila, že ale kolikrát on prý mi něco říct chce a neřekne, že se i bojí mě, protože ví, že jak se mi něco nebude líbit, tak mu to řeknu narovinu a hotovo. Tak jsem jí řikala, že jako co je teda zlého na tom, že s ním jednám na féra? Že v tom případě je tedy asi ok si něco myslet, ale skákat podle druhého, aby se náhodou nenaštval, ale jinak být za blbku? Já jsem takhle vychovaná prostě nebyla a měnit to nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
10.8.14 13:54

@Jani6 před nějakou dobu jsem chodila s týpkem co byl v rodině emocionálně mrtvé a já si říkala že o to si víc bude vážit vztahu..mě a syna
a ono naopak..choval se jako by byl středobod on a když se mi něco nelíbilo, za vše jsem mohla já..(doslova)
né že by byl zlej..malému dělal ze dřeva hezké věci a někdy mě i pochopil, ale do budoucna se nedalo sním žít..
neříkám že to bude tvuj příklad. ale narovinu..myslím že vám to dlouho nevydrží..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
10.8.14 14:05
@Malike píše:
choval se jako by byl středobod on a když se mi něco nelíbilo, za vše jsem mohla já..(doslova)
někdy mě i pochopil

A tak se choval ještě před dítětem? Tyhle bych nějak viditelně označovala, to je děs na to narazit. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
10.8.14 14:06

@Malike Upřímně, už jsem se přistihla asi za poslední dva měsíce v myšlenkách, že mu sbalim a může jít. Fakt jo. Jsem opravdu už unavená ze všeho, co se děje a neděje a nedávám to. Furt jsem si řikala, že to třeba je fakt tím těhot, že se mnou mlátí hormony, tak jsem přecitlivělá, že po porodu to bude jiné, i u něj třeba, až uvidí to malé atd, ale spíš si to namlouvám, v něco takového už v reálu ani nevěřím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
10.8.14 14:27

@Jani6 hlavně si o neber..stěmahle myšlenkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
10.8.14 18:56
@Malike píše:
@Jani6 hlavně si o neber..stěmahle myšlenkama.

No, to v žádném případě ani nemám v plánu, to se neboj, takhle furt můžu sbalit jeho kufry a čau

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze