Jméno Adolf

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
36556
11.8.14 22:23
@Malike píše:
No hlavně svazek je krok který si žena musí promyslet..pač rozvodovost je veliká a po tomhle..bych já snad i vrátila prstýnek…

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jojo, děcko je možno pořídit si s každým, ale ten SVAZEK je třeba si promyslet :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
11.8.14 22:25

@Bábrdl tady se nedá ale nic dělat..dítě má..tak nemusí se hnát do svazku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
12.8.14 10:28

Já vím, že mít dítě je v podstatě mnohem větší krok než „jen“ nějaká svatba. Jen to myslím tak, že v tomto případě to tou svatbou ještě jako bonus okořenit nechci. On se už několikrát zmínil o svatbě, ale zase to i utichlo, protože já nijak extra nereagovala. Nejvíc ho vytáčí, když řeknu na svatbu, že rozvody jsou moc drahé :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
12.8.14 10:31

@Jani6 :-D to žádný chlap slyšet hold nechce..co se stalo stalo se..miminka si užívejte, ale pozor..at se nesnaží dítě vychovávat nějak moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
12.8.14 10:32

Jen pro zajímavost, vývoj četnosti jména Adolf: http://www.kdejsme.cz/…olf/hustota/

Období 2. sv je tam jasně patrné!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
12.8.14 11:00

Omg 8o :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
12.8.14 11:04

@dani24687 no já mám syna Luboška a taky žádná slává…ale zase opravdu není spojovaný s lotrem:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
12.8.14 11:09
@Malike píše:
@dani24687 no já mám syna Luboška a taky žádná slává…ale zase opravdu není spojovaný s lotrem:-D

Nerozumim…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
12.8.14 11:36
@Jani6 píše:
Ahoj holky, tak jsem tady, zatím vše na dobré cestě, prohlášení o křestním jménu podepsáno, v RL hotovo též, sice mu nebylo moc po chuti, že nechci přistoupit na jeho příjmení, ale když jsem mu řekla, že buď moje příjmení s kolonkou otec plnou a nebo moje příjmení s kolonkou prázdnou, tak už dal pokoj a dokonce se ani nehádal, mluvil kloudně, no uvidíme jak mu to dlouho ještě vydrží :cert: :lol: :lol:

A jak se teda bude jmenovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
12.8.14 11:50

@dani24687 že popularita u jména,,Luboš,, není velká, ale aspoň není spojován s nějkým lotrem,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
12.8.14 13:08
@Malike píše:
@dani24687 že popularita u jména,,Luboš,, není velká, ale aspoň není spojován s nějkým lotrem,

Ale proc mi to rikas? :-D jako jen tak? :-D promin, nejsem ironicka, jen jsem to fakt nepochopila :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
14.8.14 11:42

No nevím, asi jsem tu jedinná, ale mě se to jméno líbí :) ale nevím jestli bych svému dítěti tohle jméno dala - myslím že hrozně záleží i na příjmení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
14.8.14 11:50

@Hildegarde S tvým nickem mě to ani nepřekvapuje :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
14.8.14 12:25
@hanka.br. píše:
@Hildegarde S tvým nickem mě to ani nepřekvapuje :mrgreen: :mavam:
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
14.8.14 18:42

Holky, tak informace, kluk se bude jmenovat po něm a od včera máme štěně pitbulla a jmenuje se Adolf, nicméně se mu řiká jen Áďo, ne „celým“ jménem a to ještě začala tchýně, původně ani chlap takové jméno nechtěl pro něj, měl to být Sid, ale jak ho dovedl, tak ona prý „schválně“ mu začala takhle řikat, že abych prý já mohla pak říct, že jedno mimi už toto jméno má, kdyby otravoval. NO už neotravoval, tak mi to přijde zbytečné, nicméně, u psa to přežiju :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze