Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@carry Ne nenapadlo, protože je to v osobnosti, někdo se prostě bude jmenovat svatej rozepjatej a lidi ho budou obdivovat a jinej je třeba David a je prostě šikanovanej kam vleze.Je to dneska už pomalu padesátiletej chlap a nemyslím si, že by svým jménem nijak strádal.
@Jani6 píše:
@Malike Já původně přemýšlela o tom, že bych jako druhé jméno uvedla toho „jeho“ Adolfa, jako smírčí jednání, ale když se nad tím tak zamyslím a celkově to okolo, tak prostě neustoupím, ani ne kvůli sobě nebo kvůli němu na truc, ale kvůli tomu dítěti, já mu nebudu jednou vysvětlovat, proč byl táta takovej trouba a nadělil mu takové jméno a on má skrze to problémy nebo nějaké potyčky v životě.
@Malike píše:
@Jani6 přesně tak…aby mu skazil život kvůli jeho neustupnosti? Ani náhodou..
holka bojuj, dítě je nejdůležitější na světě..kdyby se bránil se napsat do rodnéo listu, řekni fajn že to budeš teda řešit soudní cestou a zda to tak chtěl..že nedovolíš aby kdokoliv zkazil dítěti jménem život..
Jo, přesně takovou mám myšlenku, já už jsem vážně to vzdala, takže jestli chce bojovat „jen“ kvůli jménu, tak může být po jeho, bude holt boj.
@Jani6 píše:
Jo, přesně takovou mám myšlenku, já už jsem vážně to vzdala, takže jestli chce bojovat „jen“ kvůli jménu, tak může být po jeho, bude holt boj.
@Abilka píše:Jednou ti syn za to poděkuje
@Malike píše:![]()
Až se bude psát v dějinách o 3.světové, tak autogramy až na vyžádání ![]()
A víc se sním nehádej..tobě to nebude prospívat a jestli je to opravdu chlap pro život..s jménem třeba Ondra bude dítě milovat, jestli bude proti dítěti protože nebylo po něm..začni si žít svuj život..
@Malike píše:
A víc se sním nehádej..tobě to nebude prospívat a jestli je to opravdu chlap pro život..s jménem třeba Ondra bude dítě milovat, jestli bude proti dítěti protože nebylo po něm..začni si žít svuj život..
No, to mě právě rozsekalo nejvíc, když jsem nad tím tak přemýšlela, tak ok, chápu, je hrdý, že to bude kluk, rád by, aby se jmenoval jak si on přeje, ok to se dá chápat, ale trochu rozumu do hrsti a ne jen frajeřinu. Už vidim živě ty rodičáky ve škole apod a věčně na koberečku, protože bude nějaký problém, kor kdyby kluk byl po mě, já si nenechala líbit nikdy nic, nosila jsem vždy brýle, ve školce mi je kluk rozšlápnul, tak dostal sodu, že jsem ho i pokousala do krve
Jo, od 4. třídy moje máti už na rodičáky nechodila, musel děda, neměla na to nervy ![]()
@Jani6 hlavně už se o tom nebav..a postav ho před hotovou věc..
Tak jsem to dočetla celé. A musím tě politovat. Ten tvůj chlap je pěknej dáreček. Počkej až bude rozhodovat o školkách, kroužkách atd.. ![]()
Jméno bych mu nedovolila. U nás jsem řekla, kdo si to dítě vytlačí, ten rozhodne.
@Malike Ani kdybych chtěla, tak není kdy, v noci ani nedorazil, zůstal u matky - je fakt, že to má blíž k práci a že dorazil k ní až hodně pozdě v noci a brzo zase jel, tak ok, ale ani mi neposlal smsku, že tam teda bude, no je uražený, že nedolejzám, ale to už si mohl zvyknout, že já prostě nelezu do řiti nikomu.
@WERISKA To je taky dobrý argument
![]()
@Jani6 hele já to měla podobný. Můj přítel trval na jménu Igor,(taky jsem to tady párkrát nešťastná řešila v diskuzích),a prostě nic jinýho nechtěl. A já měla tolik nádhernejch jmen vymyšlenejch…neprošlo nic a on trval na svým. Ovšem nakonec to Igor není, trval na tom hlavně kvůli tomu, že na začátku jsem odmítla, aby se syn jmenoval po něm. Takže nakonec má syn jméno po tatínkovi a já jsem ráda, že se mu nebudou děti smát…Tak třeba to zkus taky navrhnout, jestli nechce dítě pojmenovat po sobě..na některý to zabírá..(já jsem to teda nikdy tak nechtěla, ale nakonec to bylo lepší, než ten Igor..)
@spiritt spirit ale tatínek nechce jméno po sobě, tatínek chce jméno prostě Adolf..návrh od zakladatelky byl všeljaký, on si stojí za Hitlerem
@spiritt @Malike Přesně tak, on nechce jméno po sobě, to už mi dávno oznámil, že jeho jméno nechce, aby nesl dál, to jsem jen já zkoušela jako zahrát „na city“, že třeba to projde a neprošlo, on si stojí za jedním jediným jménem a jiným prostě ne.