Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ale holky musím napsat, že kdybych byla těhotná a čekala holčičku, tak i z některých přezdívek na emiminu bych si možná vybrala jméno a to by bylo sakra neobvyklý a originální
kde chodíte na ty přezdívky ![]()
@snee Tak já třeba do knížky o Muminkách
Ale nevím, jestli by Ferka prošla jako jméno…
@Slečna Ferka vždyť je to skoro jak Terka, akorát místo T je tam F nooo
být to jméno v kalendáři, tak nám to divný nepříjde ![]()
@Slečna Ferka píše:
@snee Tak já třeba do knížky o MuminkáchAle nevím, jestli by Ferka prošla jako jméno…
Co tak hledám, tak je to klučíčí jméno.
Ta holčičí podoba bude nejspíš zdrobnělina. Třeba Ferdinandy? ![]()
@Litta anebo to bude zdrobnělina Fera a to nemusím psát komu se takové jméno obvykle dává, že
![]()
@snee píše:
@Litta anebo to bude zdrobnělina Fera a to nemusím psát komu se takové jméno obvykle dává, že![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
No jo, Fera!
Ale nevím? Romové? Děvky? Nevím, napověz. ![]()
@Litta odpověď za A je správná, teda u nás ve městě je každej druhej Fero ![]()
@Litta píše:
No jo, Fera!Ale nevím? Romové? Děvky? Nevím, napověz.
si neviděla Chalupáře?
to zrovna dávají..jediný Fero ve vesnici je kdo? ![]()
@Litta holkám se to nedává, ale tak v dnešní moderní době, je i možnej přeoperovanej chlap který si nechává říkat Ferka, když hodně zapojím fantazii, ale to jsem už trošku mimo realitu
![]()
@Litta pardon, ze do toho vstupuji, ale ja mela za to, ze Fero je zdrobnelina Frantiska (slovensky) a ta Frantiska je jmeno… tak mi ani zdejsi slecna Ferka neprisla prezdivkou „divna“… ![]()
Jejda.. Mno, ještě bych to probrala. Pravda Adolf Born mě nijak neruší..tak jestli jste příjmením Bornovi
Jediné co mě teď napadlo jako útěcha MUDr. Adolf Novák, kardiolog, zní docela dobře ![]()
@Janha mě taky ta přezdívka nepřišla divná, až jsme se v tom začli šťourat ![]()
@snee píše:
@Janha mě taky ta přezdívka nepřišla divná, až jsme se v tom začli šťourat
No jo, ono asi na tom stourani neco bude
ja to mam obcas s nekterym slovem, ktery mi nikdy neprislo divny a anajednou jo
naposled jsem premyslela nad slovem baňka
ale ja jsem asi nekdy prastena vratama od stodoly ![]()
@Janha píše:
@Litta pardon, ze do toho vstupuji, ale ja mela za to, ze Fero je zdrobnelina Frantiska (slovensky) a ta Frantiska je jmeno… tak mi ani zdejsi slecna Ferka neprisla prezdivkou „divna“…
Jojo, asi to tak bude. ![]()