Jméno Adolf

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3172
9.8.14 20:56

Ale holky musím napsat, že kdybych byla těhotná a čekala holčičku, tak i z některých přezdívek na emiminu bych si možná vybrala jméno a to by bylo sakra neobvyklý a originální ;) :palec: kde chodíte na ty přezdívky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
9.8.14 21:00

@snee Tak já třeba do knížky o Muminkách :D Ale nevím, jestli by Ferka prošla jako jméno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
9.8.14 21:07

@Slečna Ferka vždyť je to skoro jak Terka, akorát místo T je tam F nooo :mrgreen: být to jméno v kalendáři, tak nám to divný nepříjde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
9.8.14 21:10
@Slečna Ferka píše:
@snee Tak já třeba do knížky o Muminkách :D Ale nevím, jestli by Ferka prošla jako jméno…

Co tak hledám, tak je to klučíčí jméno. :mrgreen: Ta holčičí podoba bude nejspíš zdrobnělina. Třeba Ferdinandy? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
9.8.14 21:23

@Litta anebo to bude zdrobnělina Fera a to nemusím psát komu se takové jméno obvykle dává, že :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
9.8.14 21:25
@snee píše:
@Litta anebo to bude zdrobnělina Fera a to nemusím psát komu se takové jméno obvykle dává, že :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

No jo, Fera! :zed: Ale nevím? Romové? Děvky? Nevím, napověz. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
9.8.14 21:28

@Litta odpověď za A je správná, teda u nás ve městě je každej druhej Fero :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
9.8.14 21:31
@Litta píše:
No jo, Fera! :zed: Ale nevím? Romové? Děvky? Nevím, napověz. :oops:

si neviděla Chalupáře? ;) to zrovna dávají..jediný Fero ve vesnici je kdo? :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
14637
9.8.14 21:41

@snee @smurfka No Fero jo, to znám, ale že by to dávali i holkám, to jsem nikdy neslyšela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
9.8.14 21:44

@Litta holkám se to nedává, ale tak v dnešní moderní době, je i možnej přeoperovanej chlap který si nechává říkat Ferka, když hodně zapojím fantazii, ale to jsem už trošku mimo realitu :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
9.8.14 21:45

@Litta pardon, ze do toho vstupuji, ale ja mela za to, ze Fero je zdrobnelina Frantiska (slovensky) a ta Frantiska je jmeno… tak mi ani zdejsi slecna Ferka neprisla prezdivkou „divna“… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.8.14 21:47

Adolf

Jejda.. Mno, ještě bych to probrala. Pravda Adolf Born mě nijak neruší..tak jestli jste příjmením Bornovi ;) Jediné co mě teď napadlo jako útěcha MUDr. Adolf Novák, kardiolog, zní docela dobře :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
9.8.14 21:50

@Janha mě taky ta přezdívka nepřišla divná, až jsme se v tom začli šťourat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
9.8.14 22:05
@snee píše:
@Janha mě taky ta přezdívka nepřišla divná, až jsme se v tom začli šťourat :mrgreen:

No jo, ono asi na tom stourani neco bude :lol: ja to mam obcas s nekterym slovem, ktery mi nikdy neprislo divny a anajednou jo :mrgreen: naposled jsem premyslela nad slovem baňka :) ale ja jsem asi nekdy prastena vratama od stodoly ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
9.8.14 22:05
@Janha píše:
@Litta pardon, ze do toho vstupuji, ale ja mela za to, ze Fero je zdrobnelina Frantiska (slovensky) a ta Frantiska je jmeno… tak mi ani zdejsi slecna Ferka neprisla prezdivkou „divna“… :)

Jojo, asi to tak bude. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko