Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Majka4 Myslíš,že by byl jinej kdyby se jmenovat třeba Jan? Já znala naopak Adu co byl sebevědomej až moc a byl takovým šéfíčkem ve škole. ![]()
@smurfka píše:
i když zase si myslím že RČ by zustalo stejné asi ( což je na většine kartičkách a takových věcech ) takže by se možná dalo jen nový RL všude poslat poštou třeba pro ně asi zas tak důležitá věc jako je nebo není zapsaný otce v rl není
RČ zůstane stejné. Všechno obíhat by bylo potřeba jen při změně jména nebo příjmení.
@Abilka píše:
RČ zůstane stejné. Všechno obíhat by bylo potřeba jen při změně jména nebo příjmení.
no tak to by se dalo protože ona jmeno ani příjmení měnit nechce - jen uvést/ neuvést otce do RL..takže v poho
Tvuj přítol zakladatelko se muže milionkrát postavit na hlavu, ale tady jste dva a jestli nechceš Adolfa(otřesný jmého..hned naskočil Hitler)tak řekni že prostě ne..nebud puťka co si nechá pooroučet od chlapa
@smurfka Potřebovala by ho vlastně při vyřizování rod. příspěvku. Tam vlastně chtějí uvést otce podle RL… Má to vliv na některé soc. dávky. Ale jak je to přesně, to nevím. Já, kromě rodičáku, nikdy o nic nežádala…
@Abilka píše:
@smurfka Potřebovala by ho vlastně při vyřizování rod. příspěvku. Tam vlastně chtějí uvést otce podle RL… Má to vliv na některé soc. dávky. Ale jak je to přesně, to nevím. Já, kromě rodičáku, nikdy o nic nežádala…
to jo..ale to je až za dlouho ( teda při předpokladu že má nárok na mateřskou ), takže by stihla oběhat i nový RL a nic nezmeškat
Adolf bych taky nikdy nedala…fakt v žádným případě. Zkus mu navrhnout třeba Alfréd, to už je aspoň trochu lepší..
Přesně tak, jméno rozhodně měnit nebudu, to zůstane stejně, tam se pak jedná jen o tu část, zda bude otec uveden či ne.
@spiritt Jemu nejde o jiné jméno, on si chce prosadit jen toto jedno jediné, jiné ne, tudíž s ním nemám o čem diskutovat už.
@Jani6 já to nečetla nečetla celé, ale Adolfa bych nedávala..tvuj chlap má hrozný a opravdu hrozný chování..něco takového jsem zažila..neustupného a odešla jsem.
Nedokážu si představit takovýchle život…to je jen začátek. jestli neumí dát hlavu dolu a přijimat jiné názory a ustoupit, pak to bude životní peklo. Adolfem to začíná…
@Malike píše:
@Jani6 já to nečetla nečetla celé, ale Adolfa bych nedávala..tvuj chlap má hrozný a opravdu hrozný chování..něco takového jsem zažila..neustupného a odešla jsem.
Nedokážu si představit takovýchle život…to je jen začátek. jestli neumí dát hlavu dolu a přijimat jiné názory a ustoupit, pak to bude životní peklo. Adolfem to začíná…
Tak už to zkoušel několikrát, být neústupný a v mnoha případech mu to neprošlo, tak ustoupil. Ale tohle je takový „první“ bod, kdy si prostě stojí za svým a hotovo, jak malej hajzlik, když stojí u výlohy a něco chce, dupne a flákne sebou o zem, aby si to vynutil.
@Jani6 tak ho nedávej do rodného listu..napiš tutově já nevím jméno první Lubomír, druhé Adolf a přijmení..dítě se narodí s jménem tím a tím..pak mu řekni že bud se podepíše a bude mít syna i na papíře..nebo taky ne..
@boball píše:
@Majka4 Myslíš,že by byl jinej kdyby se jmenovat třeba Jan? Já znala naopak Adu co byl sebevědomej až moc a byl takovým šéfíčkem ve škole.
Jinej by možná nebyl, ale minimálně by se mu neposmívali všichni na potkání, což takovýho zakřiknutýho člověka klidně k tý sebevraždě v krajním případě dohnat může. Mimochodem nenapadlo tě, že spolužák Áda mohl být extrémně sebevědomej taky jen z důvodu, že nejlepší obrana je útok? A že kdyby se jmenoval třeba Honza, tak to mohl být úplně pohodovej kluk?
@Malike Já původně přemýšlela o tom, že bych jako druhé jméno uvedla toho „jeho“ Adolfa, jako smírčí jednání, ale když se nad tím tak zamyslím a celkově to okolo, tak prostě neustoupím, ani ne kvůli sobě nebo kvůli němu na truc, ale kvůli tomu dítěti, já mu nebudu jednou vysvětlovat, proč byl táta takovej trouba a nadělil mu takové jméno a on má skrze to problémy nebo nějaké potyčky v životě.
@Jani6 přesně tak…aby mu skazil život kvůli jeho neustupnosti? Ani náhodou..
holka bojuj, dítě je nejdůležitější na světě..kdyby se bránil se napsat do rodnéo listu, řekni fajn že to budeš teda řešit soudní cestou a zda to tak chtěl..že nedovolíš aby kdokoliv zkazil dítěti jménem život..