Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Jedine co me naoada domluvit se s kamaradem / kamarady tveho chlapa jestli by mu nekde u piva policky takove jmeno nerozmluvili, kdyz je tak tvrdohlavy.
@Ananta Příjmení bude zaručeně po mě.
NO, asi přistoupím prostě k tomu, že o matrice budu mlčet a jméno v porodce nahlásim pouze po svém a otcovství budu řešit po porodu „dodatečně“ a nebo ta dvě jména s tím, že Adolf bude v pozici druhého jména ![]()
@Jani6 píše:
@Ananta Příjmení bude zaručeně po mě.NO, asi přistoupím prostě k tomu, že o matrice budu mlčet a jméno v porodce nahlásim pouze po svém a otcovství budu řešit po porodu „dodatečně“ a nebo ta dvě jména s tím, že Adolf bude v pozici druhého jména
do budoucna ale takhle se problémy neřeší, jen malá rada.
@Kelsey píše:
Jedine co me naoada domluvit se s kamaradem / kamarady tveho chlapa jestli by mu nekde u piva policky takove jmeno nerozmluvili, kdyz je tak tvrdohlavy.
Tohle už mě napadlo taky, mluvila jsem s přítelkyní od jeho velmi dobrého kamaráda - pracují spolu a znají se od základky a ona zkusí nenápadně to nadhodit před ním, že aby s ním to téma najel ![]()
@Jani6 píše:
@Ananta Příjmení bude zaručeně po mě.NO, asi přistoupím prostě k tomu, že o matrice budu mlčet a jméno v porodce nahlásim pouze po svém a otcovství budu řešit po porodu „dodatečně“ a nebo ta dvě jména s tím, že Adolf bude v pozici druhého jména
Rozumný nápad. Ale i to druhé jméno jen v případě, že bude moc moc hodnej ![]()
@Slečna Ferka píše:
Rozumný nápad. Ale i to druhé jméno jen v případě, že bude moc moc hodnej
Jak já doufala, že to bude holka a kulový no
Bych předešla všemu… Teď mi tchýně hučí do tlf do ucha všechno co vím, že jo, že ta šikana atd a že je prdlej atd, tak řikám, však jako to vím, co mi to ještě tu řikáš, nejsem blbá, jenže to je ono, i ona ho vychovala tak, že on si dupnul a měl a když po ní vyjel, tak ona ještě naopak dolejzala, aby si ho udobřila a on to prostě asi bere tak, že tady to bude fungovat stejně a ví moc dobře, že ne, kolikrát jsem se šprajcla a ví, že vlak prostě nejel a hotovo, ale teď s tím jménem to je prostě error strašnej.
@Jani6 píše:
Jak já doufala, že to bude holka a kulový noBych předešla všemu…
nepředešla bys ničemu, jen by se jeho povaha odhalila později ![]()
Adolf se mi líbí, ale určitě se dítěti neřekne ve škole jinak než Hitler, to na 100% ![]()
@Jani6 píše:
To už mě právě napadlo jako varianta taky, dát teda první nějaké „normální“ a jako druhé " to jeho ", ať mám svatý klid. Víš jak - vlk se nažere a koza zůstane celá
Tak mu to navrhni, že pokud on takhle, tak ty takto
Můj chlap chtěl synovi také jméno po otci, ale přiznejme si, že Jan je trochu jiná skupina, takže ho syn má ![]()
@Tereza1986 To je právě to, mě by to jméno jako takové snad ani nevadilo, vzala bych to, ale prostě to ve mě hnedka vyvolá tohohle „borce“ no ![]()
@kozisek Jééé, co já bych dala za Honzíka ![]()
Jméno se mi líbí, ale určitě bych ho nikdy nedala, právě kvůli asociaci s Hitlerem.
Nicméně, myslím, zakladatelko, že s přítelem budete mít větší problém než jen jméno ![]()
Manžel taky chtěl hodně pro prvního syna jméno po sobě (Petr), ale pro mě to byl prostě Tomášek
Vedli jsme dlouhé hovory, nakonec prohlásil že když nechci dát Petra ať tam napíšu co chci. Mrzelo mě to, ale dala jsem Tomase.
Teď máme čerstvé mimčo a je to Petr ![]()
Každopádně bych si tohle chování určitě líbit nenechala a s klidem mu oznámila že prostě Adolf v žádném případě ![]()
@Jani6 rozhodně bych Adolfa nedávala, nelíbí se mi, ale zejména bych ho nedávala ze stejného důvodu, co ostatní. A nedávala bych ho ani jako druhé jméno, i o tom spolužáci ve škole budou vědět, dítě se 2 jmény je u nás celkem „rarita“, takže děti si spolehlivě zapamatují obě, a Hitler to bude stejně. Prostě bych řekla, ne, a tečka. a že nepodepíše otcovství? tak ať nepodepíše, on mu to soud po porodu vysvětlí..
@Meredit Jo, Péťu jsem navrhovala - po něm jméno - ač se mi teda nikdy nechtělo, aby dítě mělo jméno po jednom z rodičů, ale zlatě za to
No, už se se mnou nebaví, vím, je v práci, má toho hodně, hoří jim termín, ale už vidím jak dorazí v noci a bude se mnou vézt diskuze a já fakt nevim, kdy se najednou rozsypu, od té poslední kontroly moc moudrá už nejsem a je fakt, že i pocitově se moc necítím no.
Holky, tak můj přítel se sice nejmenuje Adolf, ale zase má s Hitlerem stejné příjmení, kromě prvního písmene. A ve škole mu taky nikdo jinak než Hitler neřekl.
Jinak to jméno samo o sobě se mi celkem líbí - Áda nebo Dolfi je fajn.
Co se mi ale nelíbí je to, že to řekne, že kluk se bude jmenovat takhle a nebude s tebou o tom diskutovat
Příspěvek upraven 09.08.14 v 12:04