Jméno Adolf

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15404
9.8.14 11:31

Jako sorry, ale ty si z nás děláš srandu? jinak nechápu, jak si může někdo nechat líbit takový jednání a chování jako ty od partnera :zed: mně toto říct chlap, tak mu to tak vytmavím, že už si na to jméno ani nevzpomene :zed: úplně mě to naštvalo za tebe :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
9.8.14 11:32
@banibag2 píše:
@Jani6 v tom případě bych se vrhla do boje, on ti nepodepíše jiné jméno (navrhni teda díky kořenům nějaké typicky maďarské :oops: - třeba Aladár, Árpád apod.), ty nepodepisuj Adolfa. Jste manželé?

Nene, nejsme, měli jsme jít na matriku podepsat otcovství a tedy i to souhlasné prohlášení o jméně, ale v poslední smsce psal, že prostě jemu se líbí tohle a víc o tom diskutovat nebude a že jiné nechce, tak proč se ho vlastně ptám - doslova - Tak si dej co chceš a neptej se mě, ale víc se mě to netýká :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
9.8.14 11:32
@Bobiše píše:
https://www.emimino.cz/…v-zoo-11629/
Tady je ten denicek o svatbe, ten o porodu maleho najit nemuzu. Pisatelka, autorka denicku ma Adolfa. Tak se ji treba pres SZ zeptej na zkusenosti i reakce okoli.
Samozrejme ti preji, at se dohodnete s partnerem. Je smutne, ze ti to přikazuje.Příspěvek upraven 09.08.14 v 11:30

Nerada tu vytvářím další roztržky, ale ta fena Blondie k Adolfovi skvěle ladí. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
9.8.14 11:34
@Jani6 píše:
Nene, nejsme, měli jsme jít na matriku podepsat otcovství a tedy i to souhlasné prohlášení o jméně, ale v poslední smsce psal, že prostě jemu se líbí tohle a víc o tom diskutovat nebude a že jiné nechce, tak proč se ho vlastně ptám - doslova - Tak si dej co chceš a neptej se mě, ale víc se mě to netýká :zed: :zed:

Vy spolu ani nebydlíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
@kozisek píše:
A nemohl by syn mít dvě jména…že to Adolf odsunout jako druhé a primárně používat první, když tedy nechce ustoupit? nebo po narození ty by jsi používala svoje a on s ním tolik nebude, potom by se ujalo to lepší :lol:

To už mě právě napadlo jako varianta taky, dát teda první nějaké „normální“ a jako druhé " to jeho ", ať mám svatý klid. Víš jak - vlk se nažere a koza zůstane celá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404

@Jani6 vy řešíte jméno děcka přes sms?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
9.8.14 11:35
@Litta píše:
Vy spolu ani nebydlíte?

Bydlíme, je v práci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565

PS: Tak jsem to dočetla. On je to přítel?! No tak tam není o čem - chce Adolfa, není v rodným listě. Jako kdyby sis stavěla hlavu, že se musí jmenovat José Armando, a vyhrožovala mu neuovedením v rodném listě kvůli tomu, tak řeknu, že jsi dylina; ale pokud chceš jen a jen zabránit Adolfovi a jinak se diskusi nebráníš, tak jsou na místě nejsilnější zbraně.

A jinak máte vztah jako dobrej? Je láskyplnej? Těší se na miminko? Rozmazluje Tě? Nebo jste spolu, že jste teda těhotný… protože pokud by to tím jménem mělo jen začít, tak to fakt není dobrej chlap do života.

PS: A co řekl na ten návrh se druhým jménem? To mi přijde od Tebe velmi velmi vstřícný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9321
@kozisek píše:
A nemohl by syn mít dvě jména…že to Adolf odsunout jako druhé a primárně používat první, když tedy nechce ustoupit? nebo po narození ty by jsi používala svoje a on s ním tolik nebude, potom by se ujalo to lepší :lol:

Jo, to mě taky napadlo, když ho bude mít tatínek o víkendech a o prázdninách, tak mu klidně může říkat Dolfi, a doma mu bude maminka říkat tím „jejím“ jménem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
@dani24687 píše:
@Jani6 vy řešíte jméno děcka přes sms?

Nejen. Osobně jsem to už řešila, jenže to se moc nestíhá taky, jelikož s ohledem na práci je víc pryč než doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
9.8.14 11:36

@Jani6 Jani, jestli to není tajné, jaký máte jinak vztah? Je takový i normálně, že něco řekne a basta, tak to bude? Jak jste vlastně staří? Klidně mi to napiš soukromou zprávu, jestli to nechceš rozebírat veřejně. Ale tohle by mě vážně zajímalo…

A holky, to jméno musí podepsat oba rodiče? A co když se matka s otcem dítěte rozešla během těhotenství? Nebo chlap zmizel bůhvíkam a není k nalezení? To nestačí podpis matky??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6860

Tak si dej jméno jaké chceš a otcovství řešte po porodu. Já mu dám, že se ho to netýká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
@Jani6 píše:
Nene, nejsme, měli jsme jít na matriku podepsat otcovství a tedy i to souhlasné prohlášení o jméně, ale v poslední smsce psal, že prostě jemu se líbí tohle a víc o tom diskutovat nebude a že jiné nechce, tak proč se ho vlastně ptám - doslova - Tak si dej co chceš a neptej se mě, ale víc se mě to netýká :zed: :zed:

Je to trotlík nevyzrálej. Neuvědomuje si, že se svět netočí jenom kolem jeho osoby. A že kvůli jeho pitomému rozmaru by mohl jeho syn z toho jména být celý život nešťastný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
9.8.14 11:38
@Slečna Ferka píše:
PS: Tak jsem to dočetla. On je to přítel?! No tak tam není o čem - chce Adolfa, není v rodným listě. Jako kdyby sis stavěla hlavu, že se musí jmenovat José Armando, a vyhrožovala mu neuovedením v rodném listě kvůli tomu, tak řeknu, že jsi dylina; ale pokud chceš jen a jen zabránit Adolfovi a jinak se diskusi nebráníš, tak jsou na místě nejsilnější zbraně.

A jinak máte vztah jako dobrej? Je láskyplnej? Těší se na miminko? Rozmazluje Tě? Nebo jste spolu, že jste teda těhotný… protože pokud by to tím jménem mělo jen začít, tak to fakt není dobrej chlap do života.

PS: A co řekl na ten návrh se druhým jménem? To mi přijde od Tebe velmi velmi vstřícný…

Na to se dvěma jmény ještě neodpověděl. Ano, jsme „pouze“ ve vztahu, dítě moc chtěl i chce, těší se, že bude jezdit s kočárkem a tak. Rozhodně spolu nejsme proto, že čekáme dítě, to ne, láskyplný je, rozmazlování moc není, ale to už i skrze to, že prostě je pracovně hodně pryč, takže se v krátkém časovém úseku musí řešit spoustu věcí najednou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
9.8.14 11:38

@Jani6 tak se ho neptej, když je tak zabejčenej, prostě Adolfa nedáš tečka… dala bych jasně najevo, že nechci a se mnou by teda nikdo nehnul :D a nechápu proč tohle řešíš přes telefon a sms…

Příspěvek upraven 09.08.14 v 11:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko