Jméno dítěte - jak poznám, že je možné ho dát?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15
30.5.10 16:01

Mohla bych vás poprosit, kdo má doma tu knihu se jmény, jestli se mi můžete podívat na jméno Gábina. Chceme dát tento zkrácený tvar a ne to dlouhé Gabriela. Ale ještě jsem neslyšela, že by to někdo tak měl a v žádném sesnamu jsem to neviděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
30.5.10 18:45

Samozřejmě Gábina je schválené (v seznamu v knize) a neměl by s tím být žádný problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zobr
5.7.12 11:10

Matty

Ahoj, chceme dát jméno synovi Matty. V některých seznamech jej nacházím a v některých ne, A u paní Knappové???
Děkuji :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1836
5.7.12 11:33
@Zobr píše:
Ahoj, chceme dát jméno synovi Matty. V některých seznamech jej nacházím a v některých ne, A u paní Knappové???
Děkuji :nevim:

Ahoj, je tam Matti :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
5.7.12 11:43

@barca1 Jde to. My máme Vojta místo Vojtěch. Na matrice nebyl žádný problém, jen v porodnici se divili a v pc byl jako Vojtěch

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
5.7.12 12:04

Manzel je American, rodila jsem v Cesku a davali jsme jmeno Dominik Joshua (My zijeme ve Statech a dve dve jmena jsou tu normalni). Pro jistotu jsem si volala na brnenskou matriku, jestli to jde. Pani mrkla do chytre knizky a odsouhlasila nam to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
5.7.12 13:45

My mame Alise, v kalendari neni, pred temi sedmi lety se na matrice dost cukali, ale nakonec nam to schvalili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
5.7.12 15:40

Jééé holky tak to jste mi udělali radost…Já byla s přítelem na matrice uznat otcovství, čakáme holku a jméno jsme měli klasicky české Klára, paní se ale ptala i na jméno pro kluka, to jsme chtěli Kristien, na to nám paní řekla, že to nejde, že to jméno nám nemůže schválit. Koukala jsem na ní jak blbá, nevěděla jsem, že je na to nějaký seznam a paní na matrice nám o tom ani neřekla, asi protože čekáme holku tak jsme se v tom moc nepatlali. Chci se zeptat jen tak pro jistotu kdyby nakonec z holky byl kluk je jméno Kristien v seznamu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
5.7.12 16:55

Tak to nevim, zavolej si na matriku, tam ti to reknou hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
5.7.12 17:52
@Easinka píše:
Tak to nevim, zavolej si na matriku, tam ti to reknou hned.

Však byla na matrice..to jí telefonát na to samé místo moc nepomůže :lol:

Nicméně v knize od Knappové Kristien není. Je tam jen: Kristián, Kristian, Kristen, Krystyn, Kristijan…a další podoby Kristiána

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
5.7.12 18:18
@RyBANA píše:
Však byla na matrice..to jí telefonát na to samé místo moc nepomůže :lol:Nicméně v knize od Knappové Kristien není. Je tam jen: Kristián, Kristian, Kristen, Krystyn, Kristijan…a další podoby Kristiána

a je tam jmeno Alise?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
5.7.12 18:28
@pipiinka píše:
a je tam jmeno Alise?

je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12862
5.7.12 18:29
@pipiinka píše:
a je tam jmeno Alise?

No díky vám tam být musí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
5.7.12 18:32

Jestli se mi někdo můžete mrknout do chytré knihy na - Elizabeth a nebo Elisabeth. Manžel volal na matriku, jestli je přípustná verze první, se Z. Paní říkala, že je to jediná přípustná varianta. Pak jsem ale narazila na nějakou diskuzi a maminka tam měla problém, protože na matrice jí řekli, že jde jen se S…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
5.7.12 18:34

Jo jo je tam jako norská varianta Alice 8)

Příspěvek upraven 05.07.12 v 18:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko