Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Prijdou mi dobry vsechny varianty vcetne Justy(s hackem nad t i bez) muj favorit byla Justýna… a pokud je to dlouhy, da se to resit i Ti/ynou…
@Klopotkova píše:
Dobrý podvečer.
Líbí se vám jméno Justina? Mně se začalo líbit, ale v podobě Justina, ne Justýna, to už se mi zase tak nelíbí.
stejně jí budou všichni říkat Justýýýýýýna. Mám kamarádku Karolinu a ač se snažila lidi naučit na to, že je krátká, tak jí většinou říkají dlouze
Justina se mi nelíbí, ale mě se vlastně nelíbí ani Justýna. ![]()
Já nějak nechápu jaký je rozdíl mezi Justina a Justýna ![]()
Stejně jako Sylva a Silva…
myslím, že Justina nebo Justýna je vcelku jedno, stejně jí budou říkat Justýýýno. Já kamarádce říkám prostě Sylvo, a ona je Silva ![]()
Mame Justýnu, rikame ji Justýnko nebo Justýno nebo Týno. Patvar Jusťa mi rve usi.
Varianta s i je spis „Džastyn“ a to se nam tak nelibilo.
Mne se libi Justýna… mela jsem ve vyberu… ale neslo mi vymyslet zadny zkraceniny… Justa, Jusťa, Týna se mi nelibilo…
@Klopotkova píše:
Dobrý podvečer.
Líbí se vám jméno Justina? Mně se začalo líbit, ale v podobě Justina, ne Justýna, to už se mi zase tak nelíbí.
mě osobně se právě víc líbí, jak mluvené, tak psané to Justýna ![]()
Zajimavý jméno. Dle mého názoru se dává málo, tak nedradiční.
Já bych taky byla spíše pro Justýnu. Justýnka pro holčičku je moc pěkné a když vyroste, tak třeba Týno nebo i prostě Justýno nebo Justý je fajn.
Kamarádka má justy a je spokojena
@Tetka216 píše:
Já bych taky byla spíše pro Justýnu. Justýnka pro holčičku je moc pěkné a když vyroste, tak třeba Týno nebo i prostě Justýno nebo Justý je fajn.
Dcera má oblíbenou učitelku ve školce a neřekne jí jinak než Justýnka. A to se mi líbí.
Máme skoro devitiletou Justinu a říkáme ji Justí, Jusťajdo, Justíku, Jusťo, Justísando, Tlusťo
protože furt žere… má svoje jméno ráda. Když ji někdo osloví Justýnko, tak na to samozřejmě slyší, není blbá.
Jo, vymyslela jsem jí super jméno!
Moje babička se tak jmenovala a to jméno neměla vůbec ráda.