Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Z vámi vybraných je podle mě moc hezké maximilian, sebastian, damián.
Přiznejme si, Špidlík je příjmení dost teatrální, raději bych zvolila nějaké úplně obyčejné křestní jméno. Zrovna ten Jan, Jakub, nebo David, Daniel, Michal, Martin… by se podle mě k tomuto příjmení hodila nejlíp.
@Tiger-lily píše:
Přiznejme si, Špidlík je příjmení dost teatrální, raději bych zvolila nějaké úplně obyčejné křestní jméno. Zrovna ten Jan, Jakub, nebo David, Daniel, Michal, Martin… by se podle mě k tomuto příjmení hodila nejlíp.
Jsem stejného názoru. Maxmilián Špidlík zní prostě komicky. Byť jinak proti Maxmiliánovi nic nemám.
@mrav píše:
Vladimírek![]()
jen doufej, že mladým už toto spojení nic neřekne. Zbude jen okřídlená socanská věta - zdroje tu jsou.Jen bez dovětku, že ve Vaší daňové kapse.
K vašemu přijímení se vaše vybraná jména vůbec nehodí. K typicky českému přijímení se spíš hodí typické české jméno ![]()
@modravlocka píše:
Jsem stejného názoru. Maxmilián Špidlík zní prostě komicky. Byť jinak proti Maxmiliánovi nic nemám.
Myslím si to samé.
Eliot Špidlík?? To si dej mokrej hadr na palici. S takovým příjmením musíš dát něco nenápadného, jinak ten kluk bude chudák. Takže Martin, David, Marek ![]()
No tak ty nase,, obycejna" jmena se k tomu zrovna hodí. Uz jenom za Spindlika se mu budou ve skole chechtat a vymyslet prezdivky. A jestli to bude jeste k tomu Leo, tak potes koste ![]()
To mas jedno u nas na morave mame kevina a k tomu do typicke moravske prijmeni. takze hod tam i toho eliota
.
Ahoj,

poradíte nám prosím jaké chlapecké jméno by se hodilo k příjmení Špidlík? Mě, ani příteli se nelíbí typická česká jména jako Jan, Jakub, Karel apod,.. Jména, která se nám oboum líbí jsou Max/Maxmilian, Sebastian, Leo, Eliot, Damián, Samuel. Které jméno se Vám líbí nejvíce? Popřípadě jiné podobné jméno pro inspiraci?
Děkujeme za nápady