Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@RyBANA píše:Já si vzpomenu na Helena a její chlapci
Teď jsi mi připomněla název, ale nemůžu si zaboha vzpomenout, o čem to bylo. Připomeneš? Díky.
![]()
Omlouvám se za otázku mimo téma.
@jerseym píše:
No mě fascinuje že když se někdo zapojí do diskuze o tom jak oslovujete někoho jménem tak hned musíte hanit to jaké zdrobněliny používají ostatní![]()
![]()
No dobře. ale hele-Mám dceru Kristýnu, ta už má dceru pro změnu Kristinku. V životě bych jim neřekla Kikino.Teda promin, to je jak na jezevčíka. ![]()
Já mám doma přítele kristiána babička mu říká kristo brácha kikin nebo sisulko sladká
ale ja mu říkám buď krisi nebo kristiáne
@jerseym píše:
No mě fascinuje že když se někdo zapojí do diskuze o tom jak oslovujete někoho jménem tak hned musíte hanit to jaké zdrobněliny používají ostatní![]()
![]()
A co je špatného na tom, že napíšu že mi to oslovení přijde šílený, že se mi nelíbí?
@RyBANA píše:
A co je špatného na tom, že napíšu že mi to oslovení přijde šílený, že se mi nelíbí?
Protože myslím že je to naprosto individuální, každému sedí něco jiného a proto to hned nemusí být šílené. Toť můj osobní názor. Schválně a jak se jmenuje vaše dítko?
@jerseym Co člověk, to názor. Od toho je diskuze, ne?
Vždyť jde jen o jméno. Nikdo se nenaváží do ničího chlapečka ![]()
@Hr4sek22 píše:
@jerseym Co člověk, to názor. Od toho je diskuze, ne?Vždyť jde jen o jméno. Nikdo se nenaváží do ničího chlapečka
však tak to nikdo nebere
![]()
@jerseym píše:
Protoře myslím že je to naprosto individuální, každému sedí něco jiného a proto to hned nemusí být šílené. Toť můj osobní názorProtože myslím že je to naprosto individuální, každému sedí něco jiného a proto to hned nemusí být šílené. Toť můj osobní názor. Schválně a jak se jmenuje vaše dítko?
Darek a protože jsem zvyklá na negativní reakce, nepřijde mi můj příspěvek nijak urážející - nýbrž jen vyjadřující můj názor ![]()
A abych teda neurážela jen jedno jméno…hrozně se mi líbí Viktor, ale Vikouš je teda taky otřesný
![]()
@Anna766 píše:
No dobře. ale hele-Mám dceru Kristýnu, ta už má dceru pro změnu Kristinku. V životě bych jim neřekla Kikino.Teda promin, to je jak na jezevčíka.
vidíš mně se to zrovna líbí, Kikinu -psa s takovým jménem fakt neznám
![]()
@Crystal87 píše:
vidíš mně se to zrovna líbí, Kikinu -psa s takovým jménem fakt neznám![]()
Tady je to fakt každej druhej jezevčík.
A každej první je Emička, popřípadě Ejminka. ![]()
Můj syn je Filípek a znám psy a kocourky s tímto jménem. To si fakt nevybereš. Ted mi tu chybí smajlík, kterej si klepe na čelo.
![]()
@Anna766 píše:
Tady je to fakt každej druhej jezevčík.A každej první je Emička, popřípadě Ejminka.
Můj syn je Filípek a znám psy a kocourky s tímto jménem. To si fakt nevybereš. Ted mi tu chybí smajlík, kterej si klepe na čelo.![]()
já psi znám nejvíc Max a Nela
my máme Bianku
a kočku šarlotku
jo a Kikina máme ve městě, takovýho klula co je jen zlitej a síla…jaks e řekne Kikin každej ví kdo to je, ale abyhc kvůli tomu nepoužívala tohle na syna…to by pak člověk pomalu nemohl dát nic, přijde mi zbytečný tohle řešit ![]()
@Crystal87 píše:
já psi znám nejvíc Max a Nelamy máme Bianku
a kočku šarlotku
jo a Kikina máme ve městě, takovýho klula co je jen zlitej a síla…jaks e řekne Kikin každej ví kdo to je, ale abyhc kvůli tomu nepoužívala tohle na syna…to by pak člověk pomalu nemohl dát nic, přijde mi zbytečný tohle řešit
Teda jméno Bianka pro holku by se mi fakt líbilo.
![]()