Jméno Kristián

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7569
15.10.13 09:41
@RyBANA píše:Já si vzpomenu na Helena a její chlapci

Teď jsi mi připomněla název, ale nemůžu si zaboha vzpomenout, o čem to bylo. Připomeneš? Díky. :P :P
Omlouvám se za otázku mimo téma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148995
15.10.13 15:47
@jerseym píše:
No mě fascinuje že když se někdo zapojí do diskuze o tom jak oslovujete někoho jménem tak hned musíte hanit to jaké zdrobněliny používají ostatní :zed: :zed: :zed:

No dobře. ale hele-Mám dceru Kristýnu, ta už má dceru pro změnu Kristinku. V životě bych jim neřekla Kikino.Teda promin, to je jak na jezevčíka. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440
15.10.13 16:05

Já mám doma přítele kristiána babička mu říká kristo brácha kikin nebo sisulko sladká :-D ale ja mu říkám buď krisi nebo kristiáne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
15.10.13 17:31
@jerseym píše:
No mě fascinuje že když se někdo zapojí do diskuze o tom jak oslovujete někoho jménem tak hned musíte hanit to jaké zdrobněliny používají ostatní :zed: :zed: :zed:

A co je špatného na tom, že napíšu že mi to oslovení přijde šílený, že se mi nelíbí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
15.10.13 18:04
Protoře myslím že je to naprosto individuální, každému sedí něco jiného a proto to hned nemusí být šílené. Toť můj osobní názor
@RyBANA píše:
A co je špatného na tom, že napíšu že mi to oslovení přijde šílený, že se mi nelíbí?

Protože myslím že je to naprosto individuální, každému sedí něco jiného a proto to hned nemusí být šílené. Toť můj osobní názor. Schválně a jak se jmenuje vaše dítko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hr4sek22
15.10.13 18:09

@jerseym Co člověk, to názor. Od toho je diskuze, ne? :kytka: Vždyť jde jen o jméno. Nikdo se nenaváží do ničího chlapečka ;)

• Citovat
  • Upravit
51
15.10.13 18:13
@Hr4sek22 píše:
@jerseym Co člověk, to názor. Od toho je diskuze, ne? :kytka: Vždyť jde jen o jméno. Nikdo se nenaváží do ničího chlapečka ;)

však tak to nikdo nebere :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hr4sek22
15.10.13 18:16
  • Citovat
  • Upravit
20296
15.10.13 19:23
@jerseym píše:
Protoře myslím že je to naprosto individuální, každému sedí něco jiného a proto to hned nemusí být šílené. Toť můj osobní názorProtože myslím že je to naprosto individuální, každému sedí něco jiného a proto to hned nemusí být šílené. Toť můj osobní názor. Schválně a jak se jmenuje vaše dítko?

Darek a protože jsem zvyklá na negativní reakce, nepřijde mi můj příspěvek nijak urážející - nýbrž jen vyjadřující můj názor 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
15.10.13 19:26

A abych teda neurážela jen jedno jméno…hrozně se mi líbí Viktor, ale Vikouš je teda taky otřesný 8) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27009
17.10.13 08:57
@Anna766 píše:
No dobře. ale hele-Mám dceru Kristýnu, ta už má dceru pro změnu Kristinku. V životě bych jim neřekla Kikino.Teda promin, to je jak na jezevčíka. :pocitac:

vidíš mně se to zrovna líbí, Kikinu -psa s takovým jménem fakt neznám :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148995
17.10.13 09:06
@Crystal87 píše:
vidíš mně se to zrovna líbí, Kikinu -psa s takovým jménem fakt neznám :nevim: :mrgreen:

Tady je to fakt každej druhej jezevčík. :think: A každej první je Emička, popřípadě Ejminka. :roll:
Můj syn je Filípek a znám psy a kocourky s tímto jménem. To si fakt nevybereš. Ted mi tu chybí smajlík, kterej si klepe na čelo. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27009
17.10.13 09:10
@Anna766 píše:
Tady je to fakt každej druhej jezevčík. :think: A každej první je Emička, popřípadě Ejminka. :roll:
Můj syn je Filípek a znám psy a kocourky s tímto jménem. To si fakt nevybereš. Ted mi tu chybí smajlík, kterej si klepe na čelo. :mrgreen: :mrgreen:

já psi znám nejvíc Max a Nela :mrgreen: my máme Bianku :mrgreen: a kočku šarlotku :mrgreen: jo a Kikina máme ve městě, takovýho klula co je jen zlitej a síla…jaks e řekne Kikin každej ví kdo to je, ale abyhc kvůli tomu nepoužívala tohle na syna…to by pak člověk pomalu nemohl dát nic, přijde mi zbytečný tohle řešit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148995
17.10.13 15:54
@Crystal87 píše:
já psi znám nejvíc Max a Nela :mrgreen: my máme Bianku :mrgreen: a kočku šarlotku :mrgreen: jo a Kikina máme ve městě, takovýho klula co je jen zlitej a síla…jaks e řekne Kikin každej ví kdo to je, ale abyhc kvůli tomu nepoužívala tohle na syna…to by pak člověk pomalu nemohl dát nic, přijde mi zbytečný tohle řešit :mrgreen:

Teda jméno Bianka pro holku by se mi fakt líbilo. :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hr4sek22
17.10.13 16:43

@Anna766 Mně taky.. :think: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie