Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Líbí
a líbí se mi už hodně dlouho, někdy od základky…v té době jsem znala jednoho:)
Líbí se mi ,že má hodně zkratek a zdrobnělin a i celkově mi prostě hezky zní:)
Mě se celkem líbí,ale dneska ho dává každá druhá mamina,takže z toho důvodu bych ho nedala.
Mě se Matyáš líbí.Nevim proč,prostě se mi líbí.Je to hezký jméno.
Alyss píše:
Líbía líbí se mi už hodně dlouho, někdy od základky…v té době jsem znala jednoho:)
Líbí se mi ,že má hodně zkratek a zdrobnělin a i celkově mi prostě hezky zní:)
Mě se moc nelíbilo, ani bych ho svému dítěti nedala, ale spíš proto že se nám nehodí k příjmení. Ale kamarádka ho dala a mě se začalo líbit hlavně proto že mu může říkat všelijak
![]()
Líbí se mi a přemýšlela jsem, že kdyby se mi narodil chlapeček tak bych mu ho dala ![]()
Stensa píše:
Mě se celkem líbí,ale dneska ho dává každá druhá mamina,takže z toho důvodu bych ho nedala.
Původně se můj syn měl jmenovat Matyáš, chtěla jsem teda Matouše, ale to se nelíbilo tatínkovi, takže jsme se shodli na Matyášovi, jenže pak jsem začala to jméno nějak víc vnímat nebo co a zjistila jsem, že u nás na hřiště chodí asi 4 Matyáškové, takže jsme volbu přehodnotili.
Jméno je to hezký, ale mě prostě vadí, když se tak jmenuje dalších 10 dětí kolem.
Líbí---a máme ![]()
taky bylo jedniné,na kterém jsme se doma shodli…a že to byl boj ![]()
levandule25 píše:
Mě se moc nelíbilo, ani bych ho svému dítěti nedala, ale spíš proto že se nám nehodí k příjmení. Ale kamarádka ho dala a mě se začalo líbit hlavně proto že mu může říkat všelijak![]()
Petra Z píše:
Líbí---a máme
taky bylo jedniné,na kterém jsme se doma shodli…a že to byl boj
klarka17 píše:
jo kazda druha jo bych prave nerekla spis sou vsechny takovy ohrany sami peta,honza,martin,patrik vsechny stejny ale matyaska zatim znam jen dva a dik za odpovedStensa píše:
Ty jo tak v mém okolí je to jinak.Mám 5 kamarádek s tímhle jménem nebo s Matějem.
Myslím si o něm, že se tak teď jemnuje každý druhý chlapeček
Pak je 20 % Lukášků, 20 % Tomášků a zbývajících 10 % připadá na ostatní jména
![]()
Ale jinak je to jméno pěkné - ale nedala bych ho, protože je jich prostě už moc…
Taky jich tu v okolí moc nemám, resp. ted co jsme se přestěhovali jsme ještě na jiného nenarazili a na starém bydlišti jsem znala jednoho ![]()
chtela jsem se zeptat co si myslite o jmenu Matyasek ?libi se vam??a co se vam nanem libi??nebo ne a proc ne???