Jméno Matyášek? Co si o něm myslíte?

klarka17
6.4.11 13:23

jmeno Matyasek??co si onem myslite??

chtela jsem se zeptat co si myslite o jmenu Matyasek ?libi se vam??a co se vam nanem libi??nebo ne a proc ne???

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12959
6.4.11 13:25

Líbí :mrgreen: a líbí se mi už hodně dlouho, někdy od základky…v té době jsem znala jednoho:)
Líbí se mi ,že má hodně zkratek a zdrobnělin a i celkově mi prostě hezky zní:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
6.4.11 13:26

Mě se celkem líbí,ale dneska ho dává každá druhá mamina,takže z toho důvodu bych ho nedala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
6.4.11 13:28

Mě se Matyáš líbí.Nevim proč,prostě se mi líbí.Je to hezký jméno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
klarka17
6.4.11 13:29
no me taky uz od zakladky sem rikala ze muj syn dis to bude syn ze to bude matyasek a taky to tak je
Alyss píše:
Líbí :mrgreen: a líbí se mi už hodně dlouho, někdy od základky…v té době jsem znala jednoho:)
Líbí se mi ,že má hodně zkratek a zdrobnělin a i celkově mi prostě hezky zní:)
  • Citovat
  • Upravit
1101
6.4.11 13:30

Mě se moc nelíbilo, ani bych ho svému dítěti nedala, ale spíš proto že se nám nehodí k příjmení. Ale kamarádka ho dala a mě se začalo líbit hlavně proto že mu může říkat všelijak :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486

Líbí se mi a přemýšlela jsem, že kdyby se mi narodil chlapeček tak bych mu ho dala :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
klarka17
jo kazda druha jo bych prave nerekla spis sou vsechny takovy ohrany sami peta,honza,martin,patrik vsechny stejny ale matyaska zatim znam jen dva a dik za odpoved
Stensa píše:
Mě se celkem líbí,ale dneska ho dává každá druhá mamina,takže z toho důvodu bych ho nedala.
  • Citovat
  • Upravit
27264
6.4.11 13:31

Původně se můj syn měl jmenovat Matyáš, chtěla jsem teda Matouše, ale to se nelíbilo tatínkovi, takže jsme se shodli na Matyášovi, jenže pak jsem začala to jméno nějak víc vnímat nebo co a zjistila jsem, že u nás na hřiště chodí asi 4 Matyáškové, takže jsme volbu přehodnotili.
Jméno je to hezký, ale mě prostě vadí, když se tak jmenuje dalších 10 dětí kolem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65387

Líbí---a máme :lol:
taky bylo jedniné,na kterém jsme se doma shodli…a že to byl boj :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
klarka17
to jo ja taky rikam nekdy matyasku matyasi malo kdy maty matynko atd..
levandule25 píše:
Mě se moc nelíbilo, ani bych ho svému dítěti nedala, ale spíš proto že se nám nehodí k příjmení. Ale kamarádka ho dala a mě se začalo líbit hlavně proto že mu může říkat všelijak :lol: :lol:
  • Citovat
  • Upravit
klarka17
6.4.11 13:32
j matyasek se mi libi uz od zakladky a taky sem ho dala tedko
Petra Z píše:
Líbí---a máme :lol:
taky bylo jedniné,na kterém jsme se doma shodli…a že to byl boj :lol:
  • Citovat
  • Upravit
1666
klarka17 píše:
jo kazda druha jo bych prave nerekla spis sou vsechny takovy ohrany sami peta,honza,martin,patrik vsechny stejny ale matyaska zatim znam jen dva a dik za odpoved
Stensa píše:

Ty jo tak v mém okolí je to jinak.Mám 5 kamarádek s tímhle jménem nebo s Matějem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725

Myslím si o něm, že se tak teď jemnuje každý druhý chlapeček :mrgreen: Pak je 20 % Lukášků, 20 % Tomášků a zbývajících 10 % připadá na ostatní jména :lol: :lol: :lol:

Ale jinak je to jméno pěkné - ale nedala bych ho, protože je jich prostě už moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
6.4.11 13:33

Taky jich tu v okolí moc nemám, resp. ted co jsme se přestěhovali jsme ještě na jiného nenarazili a na starém bydlišti jsem znala jednoho :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí