Jméno Parker

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15225
11.7.13 12:19

A jak mu budete říkat? Parkre? Parkře? Párkýrku? Nebo žijete v zahraničí? To jsem v diskusi nezaregistrovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31291
11.7.13 12:19
@Aghata nepřihlášená píše:
Těžké to mít nebude. Vrstevníkům, kamarádům to bude jedno. Hloupí dospělí lidé, kteří by se mu pro to smáli, by si pravděpodobně našli jiný důvod k vysmívání, i kdyby měl normální jméno. O to ani tak moc nejde. Ona je to spíš vizitka rodičů. Takže vůči dítěti bych si nic nemyslela, zato vůči mamince/tatínkovi, kteří by mi s hrdostí představovali svého Parkera Nováčka bych asi měla takové ty přezíravé pocity ve smyslu „bože jak jsou hloupí“. Ano, to je to, připadá mi to hloupé a směšné, za každou cenu napasovat na dítě „výjimečné“ jméno, které nemá žádné opodstatnění v rodinné historii, socikulturním kontextu apod. Ale v žádném případě bych to nevztahovala vůči dítěti, jen vůči rodičům.

no tak my měli ve třídě jednu Rút…nebyla z židovské rodiny, takže se na to nedá napasovat nějaká historie…a jen kvůli tomu jménu si užila své… :think: říkali sme o ní i o jejích rodičích, že jsou divní, dělali sme si z ní legraci, říkali jí „krůta“ a podobně…
Nenech se mýlit, děti jsou hodně zlé, třeba né hned ve školce nebo v první třídě, ale na přelomu prvního a druhého stupně už jo - a proč jim zbytečně přidávat do ruky zbraň… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.7.13 12:20
@Markytkaaa
@Markytkaaa píše:
Hlavně ať jméno voní cizinou a exotikou :dance: U mamky na vsi je Rafael, Enrique a Fernando… všichni jsou trošku opálení, takže exotika umocněna :mrgreen:

teď se tady řežu, chudáci děti :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63

Chceme se stehovat do Ameriky, prijmeni meho muze je O'leary, je to american ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637

@petulka500 Holku dejte Sunny. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.7.13 12:21
@K9Girl píše:
Myslím, že bude oblíbený, protože pero od Parkera by chtěla každá druhá…
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
11.7.13 12:22

Původně jsem myslela, že Parker je jméno pro holku :nevim:
Na kluka se mi hrozně líbí Adrian, ale chlap je vesničan a vlastenec jak poleno, tak mi to zatrh, že nejsme žádný italové, tak to bude Kuba :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
11.7.13 12:22
@terkulina píše:
Chceme se stehovat do Ameriky, prijmeni meho muze je O'leary, je to american ;)

jo, tak to jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31291
11.7.13 12:23
@terkulina píše:

tak to je ale úplně jiná. Pokud je muž cizinec a budete bydlet ve státech, tak pak jméno Parker O´Leary je fajn :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
11.7.13 12:24
@terkulina píše:

Tak pak pokud se vám to jméno líbí, mu ho dejte. Pro klasického Čecha mi přijde nešťastné. Pro mě je třeba důležité, abych mohla jméno zdrobnit a vyjádřit už oslovením emoce a tak. Takže mám hodně jmen, co se mi líbí, ale nedala bych je dítěti z důvodu, že se se jménem nedá „pracovat“. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370

@mahdalka heh přítel zas chtěl Andrease a Mária. Nakonec máme Alexe :D si uměl vybrat, ale on není čech, tak to chápu, ale stejně teda :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
@terkulina píše:

V kombinaci s příjmením mi to přijde trochu obtížně vyslovitelné :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
11.7.13 12:25

Hlavně, aby neráčkoval, řekla by moje tchýně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
11.7.13 12:25

Jinak ségra žije ve Švýcarsku a má Samuela a Davida, páč jezdí hodně do Čech, nechtěla žádnou exotiku. Holka by byla Mellisa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7512
11.7.13 12:26
@terkulina píše:

Tak to když je to takhle, tak by k sobě šlo Parker O'leary. Akorát nemám přehled o tom, jak moc americký děti ráčkujou nebo ne. Těch „r“ by měl dost. Ale i ten Denis by byl pěknej. Tady do místních končin bych to nedala, ale v cizině bych dítě chtěla začlenit mezi místní i jménem. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí