Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky, mám k vám takový netradiční a určitě i úsměvný dotaz
Mám sedmiměsíčního synka (teda 7m mu bude teď v sobotu 13. 7.) a on má zezadu takový hodně široký krk, takový zátylek řeznického synka
. A když koukám na trochu větší děti, tak mají krčíčky jak špejličku. Chtěla jsem se vás tedy zeptat, zda Vaše miminka taky měla „prasečí“ zátylek a potom z toho vyrostla? Omlouvám se za tento dotaz, ale fakt by mě to zajímalo, jestli se malýmu krček ztenčí, nebo je předurčen k povolání řezníka?
Díky moc za odpověď ![]()
@berry4 píše:no já bych to viděla na Ali pašu. Do budoucna.
No, taky se toho trochu bojím ![]()
@Labunka Heled´. Jestli to bude mít ještě za měsíc, tak to řeším přes estetickou chirugii, přeci nenecháš kluka, aby nezapadal mezi ostatní podvýživy ![]()
A pěkně mu krouhnu jídlo. ![]()
Však on to všechno výběhá ![]()
Taky si dělám srandu, že před měsícem jsem porodila staženého králíka a ted máme doma prasátko ![]()
@berry4 píše:
@Labunka Heled´. Jestli to bude mít ještě za měsíc, tak to řeším přes estetickou chirugii, přeci nenecháš kluka, aby nezapadal mezi ostatní podvýživy
A pěkně mu krouhnu jídlo.
Chichi
![]()
@ivana-domca píše:
Však on to všechno výběhá
Taky si dělám srandu, že před měsícem jsem porodila staženého králíka a ted máme doma prasátko
Dík, to máš pravdu, taky jsem si to před půlrokem říkala… ![]()
@Labunka koukni se na krky po rodině. Pokud má třeba manžel hlavu hned mezi ramenama, tak bych ani u syna nečekala labutí šíji
, jinak mimina většinou ze svých různých faldů a divností vyrostou
No a syn, když byl malý, díky vroz. vadě měl nějaký čas vývod střeva. A se stolicí pak odchází i hodně živin..to jen na upřesnění. Takže on hubeňour a já silnější postavy jsme vypadali, jak když mu všechno sežeru. Přitom jedl vždy dobře.
@Labunka tý jo, to mu závidím, bude z něj dobrý metalák, když má svaly už teď.. promiň, vybavil se mi zpěvák z Canibal corps, ten má krk fakt neskutečný
Jinak bych řekla, že u kluka to tak nevadí, bude působit mohutněji, tak do budoucna cvičit ramena, ať se to vyrovná
můj byl jak soudek a teď má dle tabulek podvýživu.. ono se to ještě všechno může změnit ![]()
@sieta.m píše:
@Labunka koukni se na krky po rodině. Pokud má třeba manžel hlavu hned mezi ramenama, tak bych ani u syna nečekala labutí šíji, jinak mimina většinou ze svých různých faldů a divností vyrostou
Jééé, to jsi mě pobavila. Naštěstí manžel má normální hlavu na normálním krku, tak doufám, že chlapeček bude po tatínkovi. Já taky nejsem bezkrčák… tak z toho snad kluk vyroste ![]()
To já se dycky divila, proč ostatní řešej šálečky na miminka, neb mé děti asi tak do jednoho roku neměly krky žádné
Ono postupem času jim nějaký krk narostl, ale labutí šíje alá Angelika se asi konat nebudou ![]()
@Gina108 píše:
To já se dycky divila, proč ostatní řešej šálečky na miminka, neb mé děti asi tak do jednoho roku neměly krky žádnéOno postupem času jim nějaký krk narostl, ale labutí šíje alá Angelika se asi konat nebudou
Dík, to jsi mě uklidnila… ![]()
@martina.se píše:
@Labunka tý jo, to mu závidím, bude z něj dobrý metalák, když má svaly už teď.. promiň, vybavil se mi zpěvák z Canibal corps, ten má krk fakt neskutečnýJinak bych řekla, že u kluka to tak nevadí, bude působit mohutněji, tak do budoucna cvičit ramena, ať se to vyrovná
můj byl jak soudek a teď má dle tabulek podvýživu.. ono se to ještě všechno může změnit
CHichi, no nějaká háro to asi bude chtít, protože kromu tlustýho krku má i malinko sleželou hlavičku… takže mánička to jistí
![]()