Miminko má silný krk

36
10.7.13 12:25

Miminko má "prasečí" krk :-)))

Ahoj holky, mám k vám takový netradiční a určitě i úsměvný dotaz :-) Mám sedmiměsíčního synka (teda 7m mu bude teď v sobotu 13. 7.) a on má zezadu takový hodně široký krk, takový zátylek řeznického synka :D. A když koukám na trochu větší děti, tak mají krčíčky jak špejličku. Chtěla jsem se vás tedy zeptat, zda Vaše miminka taky měla „prasečí“ zátylek a potom z toho vyrostla? Omlouvám se za tento dotaz, ale fakt by mě to zajímalo, jestli se malýmu krček ztenčí, nebo je předurčen k povolání řezníka? :D :D :D Díky moc za odpověď :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29577
10.7.13 12:27

:think: no já bych to viděla na Ali pašu. Do budoucna. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
10.7.13 12:28
@berry4 píše: :think: no já bych to viděla na Ali pašu. Do budoucna. 8)

No, taky se toho trochu bojím :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
10.7.13 12:31

@Labunka Heled´. Jestli to bude mít ještě za měsíc, tak to řeším přes estetickou chirugii, přeci nenecháš kluka, aby nezapadal mezi ostatní podvýživy :nevim:
A pěkně mu krouhnu jídlo. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
10.7.13 12:33

Však on to všechno výběhá ;-)
Taky si dělám srandu, že před měsícem jsem porodila staženého králíka a ted máme doma prasátko :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
10.7.13 12:35
@berry4 píše:
@Labunka Heled´. Jestli to bude mít ještě za měsíc, tak to řeším přes estetickou chirugii, přeci nenecháš kluka, aby nezapadal mezi ostatní podvýživy :nevim:
A pěkně mu krouhnu jídlo. :think:

Chichi :palec: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
10.7.13 12:35
@ivana-domca píše:
Však on to všechno výběhá ;-)
Taky si dělám srandu, že před měsícem jsem porodila staženého králíka a ted máme doma prasátko :oops:

Dík, to máš pravdu, taky jsem si to před půlrokem říkala… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
10.7.13 12:43

@Labunka koukni se na krky po rodině. Pokud má třeba manžel hlavu hned mezi ramenama, tak bych ani u syna nečekala labutí šíji :), jinak mimina většinou ze svých různých faldů a divností vyrostou

• Citovat
  • Upravit
2526
10.7.13 12:43

No a syn, když byl malý, díky vroz. vadě měl nějaký čas vývod střeva. A se stolicí pak odchází i hodně živin..to jen na upřesnění. Takže on hubeňour a já silnější postavy jsme vypadali, jak když mu všechno sežeru. Přitom jedl vždy dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
10.7.13 12:46

@Labunka tý jo, to mu závidím, bude z něj dobrý metalák, když má svaly už teď.. promiň, vybavil se mi zpěvák z Canibal corps, ten má krk fakt neskutečný 8o Jinak bych řekla, že u kluka to tak nevadí, bude působit mohutněji, tak do budoucna cvičit ramena, ať se to vyrovná ;) můj byl jak soudek a teď má dle tabulek podvýživu.. ono se to ještě všechno může změnit :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
10.7.13 12:46
@sieta.m píše:
@Labunka koukni se na krky po rodině. Pokud má třeba manžel hlavu hned mezi ramenama, tak bych ani u syna nečekala labutí šíji :), jinak mimina většinou ze svých různých faldů a divností vyrostou

Jééé, to jsi mě pobavila. Naštěstí manžel má normální hlavu na normálním krku, tak doufám, že chlapeček bude po tatínkovi. Já taky nejsem bezkrčák… tak z toho snad kluk vyroste :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
10.7.13 12:48

To já se dycky divila, proč ostatní řešej šálečky na miminka, neb mé děti asi tak do jednoho roku neměly krky žádné :mrgreen: Ono postupem času jim nějaký krk narostl, ale labutí šíje alá Angelika se asi konat nebudou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
10.7.13 12:52
@Gina108 píše:
To já se dycky divila, proč ostatní řešej šálečky na miminka, neb mé děti asi tak do jednoho roku neměly krky žádné :mrgreen: Ono postupem času jim nějaký krk narostl, ale labutí šíje alá Angelika se asi konat nebudou :nevim:

Dík, to jsi mě uklidnila… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
10.7.13 12:53
@martina.se píše:
@Labunka tý jo, to mu závidím, bude z něj dobrý metalák, když má svaly už teď.. promiň, vybavil se mi zpěvák z Canibal corps, ten má krk fakt neskutečný 8o Jinak bych řekla, že u kluka to tak nevadí, bude působit mohutněji, tak do budoucna cvičit ramena, ať se to vyrovná ;) můj byl jak soudek a teď má dle tabulek podvýživu.. ono se to ještě všechno může změnit :kytka:

CHichi, no nějaká háro to asi bude chtít, protože kromu tlustýho krku má i malinko sleželou hlavičku… takže mánička to jistí :-D :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
10.7.13 12:54

@Labunka bude krásnej :srdce: :kytka: neboj, z toho vyroste ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí