Jméno pro holčičku - Evelína

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13142
24.11.15 14:04
@NatalieII píše:
@kometa32 to zní jak Evžen :lol: to bych asi nedovolila u nás :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
24.11.15 14:19

Ja se rozhodovala mezi Evelin, Evelinou a Isabelou. Evelin jasna volba, muzes ji rikat Eví, Elo… Nebo lino:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
24.11.15 14:19

Druhé jméno bude Aneta. Obě nám jdou k příjmení a není důvod, aby ta jména byla za každou cenu sobě podobná. Osobně se mi ani nelíbí, když jsou dvojčata např. Ema a Ela atd. Takže si myslím, že Aneta a Evelína spolu můžou být. Pořád ale přemýšlím, jestli jí lidi nebudou říkat Evčo, to bych právě nechtěla, proto se ptám taky na váš názor, jak byste ji oslovovali :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
24.11.15 14:21

Jinak co se týká různých tvarů jména, tak u nás by to byla určitě Evelína, ne Evelin atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1622
24.11.15 14:31

Mám kamarádku Evelínu a říkáme jí „Evelína - kůže líná“ :lol: ale v dobrym

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
959
24.11.15 14:46

Evelíně se většinou Evčo neříká a oslovování se vyvrbí, toho bych se nebála :-) Prostě Evelínka, Evinka, Evoušek, Evík, Elinka, Velča, Velinka, Velí, Elinka, Linka, Lína, Elína, Eveluš, Evelí, Evelík, Elík, Enka, Evka, Elka, Elča, jsou toho mraky!!! ;-) Záleží, co se vám líbí a většinou platí, že tak jak malou budete označovat před okolím, tak ji pak budou pojmenovávat i oni (někdo má Jendu a prostě to je Jenda a jiní mají Honzíka a je to Honzík - protože mu tak sami říkají zpravidla) Aneta a Evelína je normál, lepší než Ema a Ela, jak jste psala, ale zase na druhou stranu Aneta je celkem obyč. jméno, oproti Evelíně - pro mě neobyčejné jméno.. Nemyslím to nějak špatně, jen prostě mi to tak trochu přijde jak dát například Františka a Tobiáše nebo třeba Josefa a Damiána… Jsem stopro pro Evelínku a pokud chcete Anetku, není co řešit, klidně bych dala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Flenka
24.11.15 17:20

Také bych nedala moc podobná jména, ale za sebe tedy myslím, že aby si holky navzájem „nezáviděly“, měla by být jména stejně ne/obvyklá. Evelina se mi líbí (za mě tedy krátce).

• Citovat
  • Upravit
3753
24.11.15 17:39

Tak kdybych měla dvojče co se jmenuje Evelína, tak jí budu strašně závidět, protože to je překrásný jméno

nechcete dát i Anetce něco originálnějšího…? Třeba Justýna, pozooor, aby jí nezáviděla :mavam: Aneta je hezké jméno, ale trošku v dnešní době už okoukané/oposlouchané :)

hodně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
25.11.15 11:48

Holky, děkuju moc za postřehy. Vy co jste psaly o tom, že k sobě nejde Aneta a Evelína, co si myslíte o kombinaci Magdalena a Evelína? Případně klasika Tereza a Aneta. No je to boj, na kluky jsme měli hned, ale u holek si nejsme stopro jistí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
25.11.15 12:04

Teda ta Magdalena a Evelína to pane zní :dance: mě teda moc hezky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Flenka
25.11.15 18:00
@uraya píše:
Holky, děkuju moc za postřehy. Vy co jste psaly o tom, že k sobě nejde Aneta a Evelína, co si myslíte o kombinaci Magdalena a Evelína? Případně klasika Tereza a Aneta. No je to boj, na kluky jsme měli hned, ale u holek si nejsme stopro jistí :-)

Myslím že obě dvojice jsou dobré, je škoda se vzdávat té Evelinky. ;) Mě osobně se Magdalena moc líbí, ještě mě k Evelíně napadla Anastázie :) :srdce:.

• Citovat
  • Upravit
1437
25.11.15 18:13

@uraya Za me Evelína a Aneta ne. Ale Evelína a Magdaléna nebo Evelina a Magdalena je :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
25.11.15 21:43
@uraya píše:
Holky, děkuju moc za postřehy. Vy co jste psaly o tom, že k sobě nejde Aneta a Evelína, co si myslíte o kombinaci Magdalena a Evelína? Případně klasika Tereza a Aneta. No je to boj, na kluky jsme měli hned, ale u holek si nejsme stopro jistí :-)

Magdaléna a Evelína :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
959
25.11.15 22:00

Jsem pro Magdalénku a Evelínku!!! ;-) Tereza a Aneta je obyčejné, nezajímavé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3753
25.11.15 22:18

Magdaléna a Evelína super, Magdalena je o 1000% lepší než Aneta

Tereza a Aneta jako kombinace OK, ale celkově doooost nuda, už tam chybí jen Nela
P. S jsem Tereza a to jméno nemám ráda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko