Jméno pro holčičku - Jitku nebo Ellu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15427
6.8.21 19:07

Mě se teda Judita jak tu některé navrhují nelíbí vůbec, nehodí se na dítě, stejne jako třeba Marta, Edita, Radka to jsou tskova tvrdá jména.. To už raději tu nudnou Jitku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25014
6.8.21 19:09

:mrgreen: no, ZAKLADATELKO,
pak si vyber ;)
hele, stejně je vlastně blbost řešit to s úplně cizími lidmi, kteří ti napíšou i kraviny - jak chtěji - hlavní je pocit Tvůj a tatínka dítěte - musí to být srdcovka :srdce: a i když jsem se tu bila za tu Judit(ku), tak stejně si to udělejte JEN a zásadně podle sebe - tak to má totiž být :kytka: hlavně ať je holčička zdravá, na tom záleží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
6.8.21 19:10

Jitka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
6.8.21 19:10

Cokoliv jen ne Ellu, Elu a jinou Elinku na bambilion způsobů. Už je to normálně trapný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
6.8.21 19:13

Jitka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1339
6.8.21 19:24

Záleží jestli mate ještě čas na vyber, ale ja bych zkusila hledat dal, něco na čem se shodnete a budete chtít oba dva. Takhle se jeden přizpůsobí a samozřejmě si časem zvykne.
Ella je stádovka a jak už bylo zmíněno tolikrát, Elinek na všechny způsoby je tolik, ze už to hezky není.
Možná ti to ted neprijde, zvlášť jestli nemáš děti, ale myslím ze až přijdete do dětského kolektivu nebo se na to zameris, uvidíš ze je to pomalu každý druhy jméno 8o Nebo aspoň tady Praha / Středočeský :D
Jitku bych nedala, jako není to ošklivé ale pro mě jméno pro babičku. Zvlášť jestli už v rodine mate, vybírala bych dal :andel: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
6.8.21 19:25

Za mě určitě Ella.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
6.8.21 19:25
@terien píše:
Cokoliv jen ne Ellu, Elu a jinou Elinku na bambilion způsobů. Už je to normálně trapný.

Proč trapné?? :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
6.8.21 19:42
@Matěj5 píše:
Proč trapné?? :think: :think:

Protože jí má třičtvrtě republiky, jako kdyby neexistovalo jiné jméno nebo ho neuměli vybrat. Stejně jako u kluků Mates a Kubíček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2031
6.8.21 20:49

@terien Zalezi teda podle me na typu lidi. V okoli tedy frci spis Matylda, Benedikt nebo Kilian :D Nad Ellou se ohrnuje nos. Chces-li byt originalni, jit proti proudu, dej Ellu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149582
6.8.21 20:54
@Dobrej_tym píše:
@terien Zalezi teda podle me na typu lidi. V okoli tedy frci spis Matylda, Benedikt nebo Kilian :D Nad Ellou se ohrnuje nos. Chces-li byt originalni, jit proti proudu, dej Ellu.

Osobně neohrnuju nos, ale tady je taky Elinek a Elišek přehršel. Když už bych ale měla radit, místo Elly bych dala Elenka, ta je hezčí, aspoň za mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61149
6.8.21 21:01
@Anna766 píše:
Osobně neohrnuju nos, ale tady je taky Elinek a Elišek přehršel. Když už bych ale měla radit, místo Elly bych dala Elenka, ta je hezčí, aspoň za mě.

za me ne :mrgreen: mne se Elen nelíbí vůbec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149582
6.8.21 21:02
@a12 píše:

Nemyslím Elen ale Elenu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
6.8.21 21:06
@a12 píše:

Elen se mi nelíbí, to je taková useknutá Elena. Za mě, když už by to muselo být, tak bych dala ElenU.

• Citovat
  • Upravit
74217
6.8.21 21:10

Mi se zas líbí Elen. Varianta Elena vůbec. Připomíná mi Alenu a to není hezké jméno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze