Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Mě se teda Judita jak tu některé navrhují nelíbí vůbec, nehodí se na dítě, stejne jako třeba Marta, Edita, Radka to jsou tskova tvrdá jména.. To už raději tu nudnou Jitku ![]()
no, ZAKLADATELKO,
pak si vyber ![]()
hele, stejně je vlastně blbost řešit to s úplně cizími lidmi, kteří ti napíšou i kraviny - jak chtěji - hlavní je pocit Tvůj a tatínka dítěte - musí to být srdcovka
a i když jsem se tu bila za tu Judit(ku), tak stejně si to udělejte JEN a zásadně podle sebe - tak to má totiž být
hlavně ať je holčička zdravá, na tom záleží.
Cokoliv jen ne Ellu, Elu a jinou Elinku na bambilion způsobů. Už je to normálně trapný.
Záleží jestli mate ještě čas na vyber, ale ja bych zkusila hledat dal, něco na čem se shodnete a budete chtít oba dva. Takhle se jeden přizpůsobí a samozřejmě si časem zvykne.
Ella je stádovka a jak už bylo zmíněno tolikrát, Elinek na všechny způsoby je tolik, ze už to hezky není.
Možná ti to ted neprijde, zvlášť jestli nemáš děti, ale myslím ze až přijdete do dětského kolektivu nebo se na to zameris, uvidíš ze je to pomalu každý druhy jméno
Nebo aspoň tady Praha / Středočeský ![]()
Jitku bych nedala, jako není to ošklivé ale pro mě jméno pro babičku. Zvlášť jestli už v rodine mate, vybírala bych dal
![]()
@terien píše:
Cokoliv jen ne Ellu, Elu a jinou Elinku na bambilion způsobů. Už je to normálně trapný.
Proč trapné??
![]()
@Matěj5 píše:
Proč trapné??![]()
Protože jí má třičtvrtě republiky, jako kdyby neexistovalo jiné jméno nebo ho neuměli vybrat. Stejně jako u kluků Mates a Kubíček.
@terien Zalezi teda podle me na typu lidi. V okoli tedy frci spis Matylda, Benedikt nebo Kilian
Nad Ellou se ohrnuje nos. Chces-li byt originalni, jit proti proudu, dej Ellu.
@Dobrej_tym píše:
@terien Zalezi teda podle me na typu lidi. V okoli tedy frci spis Matylda, Benedikt nebo KilianNad Ellou se ohrnuje nos. Chces-li byt originalni, jit proti proudu, dej Ellu.
Osobně neohrnuju nos, ale tady je taky Elinek a Elišek přehršel. Když už bych ale měla radit, místo Elly bych dala Elenka, ta je hezčí, aspoň za mě.
@Anna766 píše:
Osobně neohrnuju nos, ale tady je taky Elinek a Elišek přehršel. Když už bych ale měla radit, místo Elly bych dala Elenka, ta je hezčí, aspoň za mě.
za me ne
mne se Elen nelíbí vůbec
@a12 píše:
za me nemne se Elen nelíbí vůbec
Nemyslím Elen ale Elenu
@a12 píše:
za me nemne se Elen nelíbí vůbec
Elen se mi nelíbí, to je taková useknutá Elena. Za mě, když už by to muselo být, tak bych dala ElenU.
Mi se zas líbí Elen. Varianta Elena vůbec. Připomíná mi Alenu a to není hezké jméno.