Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ella. Jitka je velké retro. To bych nedala.
Příspěvek upraven 06.08.21 v 17:19
Ani jedno. Ella je dneska tuctovka a Jitka mi přijde tvrdá a zastaralá.
Z tohoto výběru Jitku, ale Ela je jedno z těch dost používaných jmen a já úplně nesnáším tahle jména co má každý druhý ![]()
Já musím říct že od doby co mám kamarádku Jitku.. tak se mi to jméno líbí. Takže za mě klidně obě. Ta Ella mi přijde dneska všude. A mě se teda Ella ani nelíbí
Každé jméno je pěkné, když se hezky řekne. Jituška, Jitka je pěkná, Elinka, Elča, je roztomilá 😊. Já mám Evu a jak se pěkně řekne Evička.. Vyber co Ti srdce napoví ❤️️
Jitka je retro, kdysi bylo to hodně oblíbené, což nechápu proč, není to nijak hezké jméno, stejne jako Petra třeba. Elka je teď už tuctove, každá druhá holčička je Elinka. Já znám i psi s tímto jménem. Takže já neporadím, já bych volila jiné jméno.
@Anonymní píše:
S manželem se nemůže rozhodnout. Čekáme holčičku a on by chtěl dát Jitku a já Ellu.. Chtěla bych se zeptat, jaký jméno byste si vybrali vy? Předem děkuji za odpovědi
Ella není jméno, jenom zájmeno a Jitka je taková nějaká unylá. Nemáte tam něco lepšího? Ale vlastně, když to hezky řeknete,… ![]()
Jitko-krávo! (Na samotě u lesa
)- ale na každé jméno je něco…
Ela /Ella je fakt šílená tuctovka
nebude lepší třetí volba? ![]()
kdyby se mi líbila Ela, dala bych Elen
může se dát bez problémů v ČR
http://www.nasejmena.cz/nj/cetnost.php?…
Z Tvého výběru Jitka. To jméno není vůbec špatné. Ella se mi nikdy nelíbila. To už bych raději dala Elenu.
Na jmene byste se meli dohodnout, takze najdete takove, ktere se bude libit obema.
S manželem se nemůže rozhodnout. Čekáme holčičku a on by chtěl dát Jitku a já Ellu.. Chtěla bych se zeptat, jaký jméno byste si vybrali vy? Předem děkuji za odpovědi