Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Me se driv taky libila aneta, ted uz tolik ne ani nevim proc
a moje panenka se jmenovala kacka
ted uz se mi ten tvar kacka nelibi
katka i kata je dobry
@mojmira píše:
Eliška možná, ale Anežky třeba já znám 3 a všechny mají hodně přes 70.
Já vím, já vím. Jsou to normální jména, nic proti nim. Jen já sama s nimi mám „problém“. ![]()
No uvidime co ma zakladatelka v uzsim vyberu a pak budeme hlasovat ![]()
Jinak ta moje tchyne, nevím jak to prošlo u kamarádů, ona pak šla na vejsku, tak trochu měnila kolektiv.,.rodina si časem zvykla, ted uz ji oslovují Lenko normálně…a jeji babičky a tak myslím, že o tom snad ani nevěděli…že je nechali v tom, že je to porad Ruzena..,rodiče na ni naštvany nebyli…
@a12 píše:
ono to muselo bejt i dost tezky pro ty rodice.. ikdyz je na to asi teda pripravovala..ale 18 let maj dceru ruzenku a pak najednou lenku vid.. ji dali jmeno ktery se jim libilo a ona se nechala prejmenovat
ale je fakt ze bych se taky v 18ti nekde nechtela predstavovat ruzena no
co teprve ty maly esmeraldy, az se v 18ti zacnou chodit na matriku
No právě, ten vkus je hrozně individuální. V této době je Růžena out, ale před těmi 50ti lety to bylo běžné jméno…Je fakt, že my se tomu snažíme předcházet, takže naše děcka mají hodně klasická jména, tradiční, běžně dávaná. Zatím si nikdo z nich nestěžoval. Trend dnešních Esmarald, Megan a pod. mi není moc blízký, ale co já vím, kam ten vývoj půjde a kde se posunou normy?? Třeba budu mít vnuka Kevina Jelena nebo vnučku Abigdail Polívkovou
. No, milovat je stejně budu ![]()
Mně se třeba Růžena i Božena líbí, je to takové vznešené jméno.
Zakladatelko, jsem Tereza, se jménem spokojená, kdybych čekala holku, tak bych dala klidně po sobě.
Ještě se mi líbí: Berenika, Šarlota, Izabela, Natálie-ale to jen ve tvaru Natálka pro malou holku, u dospělé bych měla problém jak jí říkat.
@Anonymní píše:
Sama jsem Lucie a ze bych byla nadsena. Jmeno samo o sobe mi nevadi, ale za osloveni Lucko bych vrazdila. Predstavte si, ze znate napr. Sofii, take ji budete rikat Sofko? Asi ne, ze?
Nejseš já? Lucii miluji, Lucku z hloubi duše nenávidím. ![]()