Jméno pro holčičku - Sokolová

Napsat příspěvek
Velikost písma:
a12
61146
10.4.15 12:49

Me se driv taky libila aneta, ted uz tolik ne ani nevim proc :mrgreen: a moje panenka se jmenovala kacka :mrgreen: ted uz se mi ten tvar kacka nelibi :nevim: katka i kata je dobry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
10.4.15 12:49
@mojmira píše:
Eliška možná, ale Anežky třeba já znám 3 a všechny mají hodně přes 70.

Já vím, já vím. Jsou to normální jména, nic proti nim. Jen já sama s nimi mám „problém“. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61146
10.4.15 12:54

No uvidime co ma zakladatelka v uzsim vyberu a pak budeme hlasovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1570
10.4.15 13:03

Anastasia sokolova ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nellyssa
10.4.15 13:10

@Malvajs tak to pak chce nějakou anketu.. :lol:

• Citovat
  • Upravit
103
10.4.15 13:48

Zakladatelka Anetu nechce;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
10.4.15 13:52

Jinak ta moje tchyne, nevím jak to prošlo u kamarádů, ona pak šla na vejsku, tak trochu měnila kolektiv.,.rodina si časem zvykla, ted uz ji oslovují Lenko normálně…a jeji babičky a tak myslím, že o tom snad ani nevěděli…že je nechali v tom, že je to porad Ruzena..,rodiče na ni naštvany nebyli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
10.4.15 14:55
@Roker píše:
Anastasia sokolova ;-)

To je jak nějaká ruska… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bondatrova
10.4.15 14:59

A co třeba Berenika Sokolová?

• Citovat
  • Upravit
25179
10.4.15 15:14
@a12 píše:
ono to muselo bejt i dost tezky pro ty rodice.. ikdyz je na to asi teda pripravovala.. :P ale 18 let maj dceru ruzenku a pak najednou lenku vid.. ji dali jmeno ktery se jim libilo a ona se nechala prejmenovat :mrgreen: ale je fakt ze bych se taky v 18ti nekde nechtela predstavovat ruzena no :nevim: co teprve ty maly esmeraldy, az se v 18ti zacnou chodit na matriku :mrgreen:

No právě, ten vkus je hrozně individuální. V této době je Růžena out, ale před těmi 50ti lety to bylo běžné jméno…Je fakt, že my se tomu snažíme předcházet, takže naše děcka mají hodně klasická jména, tradiční, běžně dávaná. Zatím si nikdo z nich nestěžoval. Trend dnešních Esmarald, Megan a pod. mi není moc blízký, ale co já vím, kam ten vývoj půjde a kde se posunou normy?? Třeba budu mít vnuka Kevina Jelena nebo vnučku Abigdail Polívkovou :mrgreen:. No, milovat je stejně budu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bondatrova
10.4.15 15:17

Mně se třeba Růžena i Božena líbí, je to takové vznešené jméno.

• Citovat
  • Upravit
Bondatrova
10.4.15 15:23

Zakladatelko, jsem Tereza, se jménem spokojená, kdybych čekala holku, tak bych dala klidně po sobě.
Ještě se mi líbí: Berenika, Šarlota, Izabela, Natálie-ale to jen ve tvaru Natálka pro malou holku, u dospělé bych měla problém jak jí říkat.

• Citovat
  • Upravit
Bondatrova
10.4.15 15:23

K vašemu příjmení by šla i ta Kateřina.

• Citovat
  • Upravit
4486
10.4.15 15:26
@Anonymní píše:
Sama jsem Lucie a ze bych byla nadsena. Jmeno samo o sobe mi nevadi, ale za osloveni Lucko bych vrazdila. Predstavte si, ze znate napr. Sofii, take ji budete rikat Sofko? Asi ne, ze?

Nejseš já? Lucii miluji, Lucku z hloubi duše nenávidím. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.4.15 16:09

A co takhle Leničku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie