Jméno pro holčičku - Sokolová

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Flenka
11.4.15 20:23
@Kaara píše:
Jeee, tak to bych zase nechtěla já. Mit ve stejný den svátek a narozky. Takhle na jistotu. Ani bych nedala Eva a Adam kvůli vanocům. Jo, když se mimis narodí na neci svátek nebo narozky tak se s tím nedá nic dělat. Ale tomuhle bych předešla.
Lenka se mi moc nelíbí, znala sem jednu…

To mi zase nepřijde, u nás se už čtyři rodinní příslušníci různých generací trefili do jednoho data a přišlo to všem vždy super. Jinak má teta, která bydlí v Opavě, narozdíl od zbytku rodiny v Praze a blízkém okolí, vždycky uspořádala jednu oslavu jejích narozenin a synova svátku (tuším 10 dní od sebe) z čistě praktického důvodu a bratranci to nikdy nevadilo :).

• Citovat
  • Upravit
Flenka
11.4.15 20:25
@Majdina82 Elišku už zavrhli. :)
@Kristyn.S píše:
Ahoj holky!! Tak jsem vás poctivě dočetla :kytka: :srdce: a děkuji moc za rady. :-)

UŽŠÍ VÝBĚR: Tereza, Kateřina, Veronika, Barbora, Anna, Lenka, Viktorie, Lucie, Klára, Ema, možná Karolína (i když muž je proti Káje)

dala jsem na vás a vybíráme i z těch co mají svátek v létě, vždyť je to fuk :-)

prosím řekněte mi názor - manžel vyrůstal u babičky, která bohužel už není mezi námi (měl ji místo „maminky“) - moc by chtěl pojmenovat dceru Hanička. Já mám ale problém, že znám jednu naprostou PÍP Hanku a nějak se přesto nedokážu přenést (i když čas už to trochu vymazává). Jak se vám to líbí? Hana Sokolová??
Mě to přijde takový nudný a jak na babičku :( Hana..

naprosto ne: :D Aneta, Natálka, Eliška, Pavlína, Sofinka, Simona, Kamila..
v rodině máme a nechceme: Maruška, Milena, Markéta, Monika, Martina, Michala, Světlana, Ilona, Eva, Jana, Lea, Nikol, Blanka, Radka

:kytka: :kytka: :kytka:
Příspěvek upraven 11.04.15 v 19:14
  • Citovat
  • Upravit
2507
11.4.15 20:38

@Malvajs jo pravda, já mám kamarádku mladá holka a říká si Háňa, což parádní.
Moje mamina je Hanička, a kdybych měla někdy holčičku, tak bych chtěla Haničku (ani ne tak kvůli mamině, spíš se mi to líbí), ale muž by byl zásadně proti počítám, právě kvůli tchýni :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Flenka
11.4.15 20:39
@Malvajs píše:
neee neprosel doma Zeus?? :-))) aaach jo :-)Jinak ja jsem pro: Tereza, Lenka, Hanka, Jolana
Btw: s Hankama to mam stejne jako s Terkama :-) neznam zadnou, ktera by mi byla nesympaticka, mam tri kamaradky Hanky, Hanci, Háni :-) od me nejlepsi kamaradky se jmenuje tchyn Hana, ale to je snad jedina Hana ve vekove katagorii mych rodicu :-)) a mozna Hana Zagorova :-)) me se to jmeno libi
Jolana je taky dobra, neni jich tolik a ma taky nekolik variant :-)

Jooo Zeus :lol:, toho asi sama opláču. :cert: Zeus by byl boží :pankac:.

• Citovat
  • Upravit
2507
11.4.15 20:40

@Malvajs Eleanora je hezký, vůbec ne nadávka. To ten Lenin je horší :)
Kámoška má Elenu, Elu to je taky super :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
11.4.15 20:40

Hezké jméno je Adélka Sokolová nebo Terezka Sokolová nebo třeba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
11.4.15 20:41

Míša Sokolová

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Flenka
11.4.15 20:45
@katka.xxx Míša je zavržená už v úvodním textu, viz:
@Kristyn.S píše:
Zdravím, měla bych dotaz na váš názor. :kytka: Čekáme holčičku, a vybíráme jména. Manžel už si zvykl říkat Terezko, ale mě to prostě nějak nejde, nesedí. :-( Příjmení je Sokolová - a chceme české jméno (nechceme ani žádné „novinky“ posledních let - prosím žádné Sofinky, Charlottky, Laurinky..nic proti :* ). Chtěli jsme Andreu, ale tu manžel odvolal - nemá rád jména, jejichž přezdívky jsou na oboje pohlaví (Kája, Andy, Míša, Péťa - nic z toho). Nyní se rozhoduji mezi Terezkou a Kačenkou…ale prostě..není to ONO. :-( Už si nevím rady, mám pocit, že se mi žádné nelíbí. Termín mám na srpen - takže ne jména z léta. Děkuji moc za názory, třeba nějaká přijdete s něčím, nad čím jsem ještě nepřemýšlela. :-) Krásný den přeji. :kytka:
  • Citovat
  • Upravit
a12
61148
11.4.15 20:53

Me se libi i ta klarka :palec: no a jinak jsem pro terezu :mrgreen: emu nedavej tu chci uz dlooouho tak doufam ze uz se nebude tolik davat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
11.4.15 20:55

@a12 Klárka je taky super :) Klára Sokolová. A má spoustu variant, Klaruš, Klarčik, Klary, Klaryna :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
793
11.4.15 21:08

No děvčata co to toto?! :D já si odskočím napsat seminárku, a tady to frčíí že nestíhám dočítat :D

@Flenka taky mě Zeus mrzí :( :D dost jsem to oplakala :( :D hihi

Elišku neee proboha prosím už neeeeee :D :(
A tu Haničku, je to na debatu no, ale nelíbí se mi to :(
a přijde mi právě že ta Klárka nemá ani tolik přezdívek…
Lenička mi přijde fakt hezký.. :-)

@katka.xxx Míšu ne, děkuju :-)
@Kaara to se mi nelíbí Elenka a taky jsou všude :-)

A s tím svátkem - měla by je na MOJE narozky, což je mi šumák..stejně na dlooouhou dobu od rodiny budu dostávat věci pro malou.. :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bondatrova
11.4.15 21:59

Co třeba Berenika?

• Citovat
  • Upravit
793
11.4.15 22:01
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bondatrova
11.4.15 22:04
@Kristyn.S píše:
@Bondatrova ne :((( :kytka:

Lenka Sokolová zní dobře. Líbí se ti to, moc se to teď nedává, mně se Lenka taky líbí, i když jinak jsem pro modernu.

• Citovat
  • Upravit
Bondatrova
11.4.15 22:07

Sára Sokolová?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení