Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Kristyn.S píše:
Ahoj holky!! Tak jsem vás poctivě dočetla![]()
a děkuji moc za rady.
![]()
UŽŠÍ VÝBĚR: Tereza, Kateřina, Veronika, Barbora, Anna, Lenka, Viktorie, Lucie, Klára, Ema, možná Karolína (i když muž je proti Káje)
dala jsem na vás a vybíráme i z těch co mají svátek v létě, vždyť je to fuk
prosím řekněte mi názor - manžel vyrůstal u babičky, která bohužel už není mezi námi (měl ji místo „maminky“) - moc by chtěl pojmenovat dceru Hanička. Já mám ale problém, že znám jednu naprostou PÍP Hanku a nějak se přesto nedokážu přenést (i když čas už to trochu vymazává). Jak se vám to líbí? Hana Sokolová??
Mě to přijde takový nudný a jak na babičkuHana..
naprosto ne:
Aneta, Natálka, Eliška, Pavlína, Sofinka, Simona, Kamila..
v rodině máme a nechceme: Maruška, Milena, Markéta, Monika, Martina, Michala, Světlana, Ilona, Eva, Jana, Lea, Nikol, Blanka, RadkaPříspěvek upraven 11.04.15 v 19:14![]()
![]()
@Malvajs jo pravda, já mám kamarádku mladá holka a říká si Háňa, což parádní.
Moje mamina je Hanička, a kdybych měla někdy holčičku, tak bych chtěla Haničku (ani ne tak kvůli mamině, spíš se mi to líbí), ale muž by byl zásadně proti počítám, právě kvůli tchýni ![]()
@Malvajs píše:
neee neprosel doma Zeus??aaach jo
Jinak ja jsem pro: Tereza, Lenka, Hanka, Jolana
Btw: s Hankama to mam stejne jako s Terkamaneznam zadnou, ktera by mi byla nesympaticka, mam tri kamaradky Hanky, Hanci, Háni
od me nejlepsi kamaradky se jmenuje tchyn Hana, ale to je snad jedina Hana ve vekove katagorii mych rodicu
a mozna Hana Zagorova
me se to jmeno libi
Jolana je taky dobra, neni jich tolik a ma taky nekolik variant
Jooo Zeus
, toho asi sama opláču.
Zeus by byl boží
.
@Malvajs Eleanora je hezký, vůbec ne nadávka. To ten Lenin je horší ![]()
Kámoška má Elenu, Elu to je taky super ![]()
Hezké jméno je Adélka Sokolová nebo Terezka Sokolová nebo třeba
@Kristyn.S píše:
Zdravím, měla bych dotaz na váš názor.Čekáme holčičku, a vybíráme jména. Manžel už si zvykl říkat Terezko, ale mě to prostě nějak nejde, nesedí.
Příjmení je Sokolová - a chceme české jméno (nechceme ani žádné „novinky“ posledních let - prosím žádné Sofinky, Charlottky, Laurinky..nic proti
). Chtěli jsme Andreu, ale tu manžel odvolal - nemá rád jména, jejichž přezdívky jsou na oboje pohlaví (Kája, Andy, Míša, Péťa - nic z toho). Nyní se rozhoduji mezi Terezkou a Kačenkou…ale prostě..není to ONO.
Už si nevím rady, mám pocit, že se mi žádné nelíbí. Termín mám na srpen - takže ne jména z léta. Děkuji moc za názory, třeba nějaká přijdete s něčím, nad čím jsem ještě nepřemýšlela.
Krásný den přeji.
Me se libi i ta klarka
no a jinak jsem pro terezu
emu nedavej tu chci uz dlooouho tak doufam ze uz se nebude tolik davat ![]()
@a12 Klárka je taky super
Klára Sokolová. A má spoustu variant, Klaruš, Klarčik, Klary, Klaryna ![]()
No děvčata co to toto?!
já si odskočím napsat seminárku, a tady to frčíí že nestíhám dočítat ![]()
@Flenka taky mě Zeus mrzí
dost jsem to oplakala
hihi
Elišku neee proboha prosím už neeeeee
![]()
A tu Haničku, je to na debatu no, ale nelíbí se mi to ![]()
a přijde mi právě že ta Klárka nemá ani tolik přezdívek…
Lenička mi přijde fakt hezký.. ![]()
@katka.xxx Míšu ne, děkuju ![]()
@Kaara to se mi nelíbí Elenka a taky jsou všude ![]()
A s tím svátkem - měla by je na MOJE narozky, což je mi šumák..stejně na dlooouhou dobu od rodiny budu dostávat věci pro malou..
![]()
@Kristyn.S píše:
@Bondatrova ne![]()
Lenka Sokolová zní dobře. Líbí se ti to, moc se to teď nedává, mně se Lenka taky líbí, i když jinak jsem pro modernu.
To mi zase nepřijde, u nás se už čtyři rodinní příslušníci různých generací trefili do jednoho data a přišlo to všem vždy super. Jinak má teta, která bydlí v Opavě, narozdíl od zbytku rodiny v Praze a blízkém okolí, vždycky uspořádala jednu oslavu jejích narozenin a synova svátku (tuším 10 dní od sebe) z čistě praktického důvodu a bratranci to nikdy nevadilo
.