Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Sandrik - ségra má kočičáka,holku a říkali jí Kočičína no a zkrátili to na čína. a dobrý.tak proč né činka
![]()
Dobrý den,taky hledáme jméno pro kocourka a našla jsem Macík,Miky,Matýsek,Maxík,Čertík,Damiánek. S pozdravem Denisa.
![]()
Ahoj, my máme 2 kočičky. Starší je Tweety(Tweetinka)-podle toho žlutýho kanárka. Má totiž taky takový krásný vykulený očka, ale jinak je prvotřídní dáma. Mladší je Sanka (Sankuška) - podle toho černocha z Kokosů na sněhu, je totiž od narození pohodářka, flegmouška a je taky celá černá. Ségra má kocoura Kocoura, jiný jméno se jim prý nelíbilo. Jinak jsme měli Majdu, Mikeše, Míšu, Felixe, Micku, Džovanyho, .....
tchyně ta má pravidelně Macinku a Macíka a naši ty měli Terezku, Briketku (páč je černá jek briketa) a její bratr byl Pilníček ( páč byl rezavej jak pilník). Dál u nich je Mates, Míša, Jessina a ještě jeden kocourek a na jeho jméno si asi nevzpomenu.
Ahoj,
tak nasi take maji spoustu kocek a mely jmena napr. Cudla ( s hackem nad c , Filip, Kuba, Macek, Tonda, Fazolka, Zofie, Masa, Aja, Marena, Cipisek, a dal uz nevim…vzdy maji cca kolem 12ti kocek.. ![]()
tak toto je Moula …
je to holka a měla původně být další Moureček, ale tak dlouho sem na ni šišlala Moulo, Moulíno… až se to ujalo a je fakt že je to takovej náš moula.
a Paní Černá, hrozná dámička
jinak myslím že je dobrý dávat jména dle vlastností nebo toho jak kočka vypadá..
Škoda že to moc nejde u dětí že?
že bysme mrkly a řekly hele ty seš ale Matěj..
A co třeba kulíšek?Zkráceně Kuliš ![]()
Jinač když jste u těch zkracování jmen tak my máme doma číču a ona je taková trošku tučnější no prostě jí říkáme Bednuška zkráceně Bedno ![]()
Nejlepší když ji hledáme :Bednóóó,Bednóó,Bednáá ![]()
Jééé,tak ten je krásný. Já si ted budu také pořizovat Britku a také sháním nějaké pěkné jméno vhodné pro toto plemeno a zatím se mi moc líbí Gandalf.Děkuji za inspiraci ![]()
U nás v obci se jeden kocourek jmenuje Pinďour.
Děti ho asi původně pojmenovaly Pinďa, ale puberťáci ho jaksi překřtili
Tuhle, když v dohledu nikdo nebyl jsem to vyzkoušela
- na Pinďoura slyší výborně, hned přiběhl
![]()
nu já měla kocourka Matýska,to jméno se mi tak líbí,že už mám doma 3× MAtýska
![]()
tak mamka má kočku a říkalí ji kivi,my sme měli čipa, pak jsme také měli šmudlu jmen je hafo
to s těmi chaotickými jmény souhlasím mohl by se jmenovat kdyby byl černý určitě čertík kdyby mourovatý mourek a kdyby čokoládový čoký tak se jmenují naše kočičky ale jestli sou to holky tak černé by se mohlo jmenovat čerý kdyby byla hnědá helinka a kdyby mourovatá Mourynka doufáme že sme vám poradily dobře
nashledanou Karolína a Kristýna