Jméno pro kocourka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8603
17.9.08 19:05

Sandrik - ségra má kočičáka,holku a říkali jí Kočičína no a zkrátili to na čína. a dobrý.tak proč né činka :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nuninka
29.9.10 14:41

jméno pro kocourka

Dobrý den,taky hledáme jméno pro kocourka a našla jsem Macík,Miky,Matýsek,Maxík,Čertík,Damiánek. S pozdravem Denisa. :-D :-) :palec: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
14535
29.9.10 14:51

Ahoj, my máme 2 kočičky. Starší je Tweety(Tweetinka)-podle toho žlutýho kanárka. Má totiž taky takový krásný vykulený očka, ale jinak je prvotřídní dáma. Mladší je Sanka (Sankuška) - podle toho černocha z Kokosů na sněhu, je totiž od narození pohodářka, flegmouška a je taky celá černá. Ségra má kocoura Kocoura, jiný jméno se jim prý nelíbilo. Jinak jsme měli Majdu, Mikeše, Míšu, Felixe, Micku, Džovanyho, .....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11035
29.9.10 14:52

tchyně ta má pravidelně Macinku a Macíka a naši ty měli Terezku, Briketku (páč je černá jek briketa) a její bratr byl Pilníček ( páč byl rezavej jak pilník). Dál u nich je Mates, Míša, Jessina a ještě jeden kocourek a na jeho jméno si asi nevzpomenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3818
19.10.10 17:53

Ahoj,
tak nasi take maji spoustu kocek a mely jmena napr. Cudla ( s hackem nad c , Filip, Kuba, Macek, Tonda, Fazolka, Zofie, Masa, Aja, Marena, Cipisek, a dal uz nevim…vzdy maji cca kolem 12ti kocek.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
19.10.10 18:02

tak toto je Moula …
je to holka a měla původně být další Moureček, ale tak dlouho sem na ni šišlala Moulo, Moulíno… až se to ujalo a je fakt že je to takovej náš moula.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
19.10.10 18:04

a Paní Černá, hrozná dámička

jinak myslím že je dobrý dávat jména dle vlastností nebo toho jak kočka vypadá..

Škoda že to moc nejde u dětí že? :mrgreen: že bysme mrkly a řekly hele ty seš ale Matěj..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9099
19.10.10 23:18

A co třeba kulíšek?Zkráceně Kuliš :wink:
Jinač když jste u těch zkracování jmen tak my máme doma číču a ona je taková trošku tučnější no prostě jí říkáme Bednuška zkráceně Bedno :mrgreen:
Nejlepší když ji hledáme :Bednóóó,Bednóó,Bednáá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kajilu
25.11.10 18:23

Jméno pro kocourka

Jééé,tak ten je krásný. Já si ted budu také pořizovat Britku a také sháním nějaké pěkné jméno vhodné pro toto plemeno a zatím se mi moc líbí Gandalf.Děkuji za inspiraci :palec:

• Citovat
  • Upravit
3212
3.12.10 11:50

Ahoj tak naše britka je Piquet. Po jezdci formule 1 :-D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
3.12.10 11:58

U nás v obci se jeden kocourek jmenuje Pinďour. :mrgreen: Děti ho asi původně pojmenovaly Pinďa, ale puberťáci ho jaksi překřtili :mrgreen: Tuhle, když v dohledu nikdo nebyl jsem to vyzkoušela :oops: - na Pinďoura slyší výborně, hned přiběhl :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
krecunda
2.1.11 12:18

nu já měla kocourka Matýska,to jméno se mi tak líbí,že už mám doma 3× MAtýska :) :-)

• Citovat
  • Upravit
3542
2.1.11 12:22

tak mamka má kočku a říkalí ji kivi,my sme měli čipa, pak jsme také měli šmudlu jmen je hafo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
2.1.11 12:24

Náš kocourek briťáček se jmenuje Mio :srdce: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Karolína a Kristýna
11.6.11 15:55

máme návrh

to s těmi chaotickými jmény souhlasím mohl by se jmenovat kdyby byl černý určitě čertík kdyby mourovatý mourek a kdyby čokoládový čoký tak se jmenují naše kočičky ale jestli sou to holky tak černé by se mohlo jmenovat čerý kdyby byla hnědá helinka a kdyby mourovatá Mourynka doufáme že sme vám poradily dobře :-D :-D nashledanou Karolína a Kristýna

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný