jmeno pro miminko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
48576
5.4.09 13:07

Jinak taky jsem vybírala aby se to dalo použít i v zahraničí,člověk nikdy neví kde skončí :lol: ,takže Matyas je takové celosvětové

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
5.4.09 13:10

já si taky myslim že to spu jen pověri.to me mrzi s miminkem nedokažu si to ani představit.

samuel je taky moc hezké.. a holčička se mi líbi justýnka ale přítelovy se to nelíbí…jemu se spíš líbí ty domácky ale má smulu chi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
5.4.09 13:11

přeju aby to byl rezident ...... :D :D :D :D :) :) :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
5.4.09 13:12

prezident…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
5.4.09 13:16

Jéé, tak výběr jména, to bylo něco :-)

Pro holčičku jsme měli jasno hned, i když byla ve hře ještě Ella.
Zato u kluka, to jsme se dlooouho nemohli dohodnout, nakonec jsme se rozhodovali mezi Dominik, Sebastian a Martin (po tatínkovi) a do papírů jsme napsali toho Dominika, rozhodl tatínek. No ale má to být holčička, tak jsem ho nechala, jinak bych se přimlouvala za toho Sebíka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
5.4.09 13:38

Kamčo v Itálii se zdrobněliny nepoužívají, takže jen Alex nebo prdelka :D Ono na Alexe ani moc zdrobnělin není, Davídkovi říkáme šmudlo nebo Dádo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
5.4.09 13:40

Tulípánku, tak já bych si moc přála Ellu, ale slíbila jsem manželovi, že když to bude holka, tak si jméno vybere on a jemu se líbí jednoznačně Adriana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
5.4.09 15:56

Tak my budem mít Samíka, holčičku jsme napsali Karolínu…

Z těch „klasických“ se mi líbí třeba ještě Aleš (ale svátek je příliž brzy TP) nebo Jirka (to je manžel a jména po rodičích se mi nelíbí)

Na holčičku se mi líbí třeba ještě Ema, teď se nám začla líbit i Amálka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
5.4.09 18:13

ella je super jméno.pro holčičku mám ella a nebo Emma a v záloze ještě sofie,možná bych spojila emma sofie M :lol: ,ale manžel umí stejně jen kluky :wink:

Ssmile potrat je hrozný,strašný ,ale když pak už máš miminko tak ti přijde že to co bylo byl jen sen,ale nikomu bych to nepřála a uvidíš že bude vše v pořádku.Já měla blbej pocit už od začátku,ale to jsem nepatří :wink:

mě se z českých jmen líbý ještě Martin,david a Daniel a Tomášek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
6.4.09 22:01

Ahojky,já jsem sice teprve na začátku těhotenství,ale už máme vymyšlený jména.Holka bude Vanesska a kluk Kubíček…Třeba tě to trochu inspiruje… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
6.4.09 23:18

http://www.zbynekmlcoch.cz/…00_tipu.html

Hlavně bacha na to, aby to jméno sedělo k příjmení!!! Některá cizokrajná jména mohou v kombinaci s typicky českým příjmením znít směšně :roll: A potom chudák dítě!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
7.4.09 09:11

my právě moc český příjmení nemáme tak je to taky dobrý. :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
7.4.09 16:21

Pak ještě záleží, jak moc „nečeské“ to příjmení je. Učila jsem Izabelu Ngu a to bylo taky divné jméno. Teda aspoň mi tak připadalo. Nějak mi to jméno k příjmení nesedělo. Ale lepší než třeba Františka Ngu ;) Takový Quang Ha - to bylo lepší ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
7.4.09 16:26

Teď byla moje ségra na úřadě a odbavovala ji paní se jménem na vizitce „Venuše Sáčková“ … :lol: . Chuděra! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
7.4.09 17:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat