Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jinak taky jsem vybírala aby se to dalo použít i v zahraničí,člověk nikdy neví kde skončí
,takže Matyas je takové celosvětové
já si taky myslim že to spu jen pověri.to me mrzi s miminkem nedokažu si to ani představit.
samuel je taky moc hezké.. a holčička se mi líbi justýnka ale přítelovy se to nelíbí…jemu se spíš líbí ty domácky ale má smulu chi
Jéé, tak výběr jména, to bylo něco ![]()
Pro holčičku jsme měli jasno hned, i když byla ve hře ještě Ella.
Zato u kluka, to jsme se dlooouho nemohli dohodnout, nakonec jsme se rozhodovali mezi Dominik, Sebastian a Martin (po tatínkovi) a do papírů jsme napsali toho Dominika, rozhodl tatínek. No ale má to být holčička, tak jsem ho nechala, jinak bych se přimlouvala za toho Sebíka.
Kamčo v Itálii se zdrobněliny nepoužívají, takže jen Alex nebo prdelka
Ono na Alexe ani moc zdrobnělin není, Davídkovi říkáme šmudlo nebo Dádo.
Tulípánku, tak já bych si moc přála Ellu, ale slíbila jsem manželovi, že když to bude holka, tak si jméno vybere on a jemu se líbí jednoznačně Adriana
Tak my budem mít Samíka, holčičku jsme napsali Karolínu…
Z těch „klasických“ se mi líbí třeba ještě Aleš (ale svátek je příliž brzy TP) nebo Jirka (to je manžel a jména po rodičích se mi nelíbí)
Na holčičku se mi líbí třeba ještě Ema, teď se nám začla líbit i Amálka…
ella je super jméno.pro holčičku mám ella a nebo Emma a v záloze ještě sofie,možná bych spojila emma sofie M
,ale manžel umí stejně jen kluky ![]()
Ssmile potrat je hrozný,strašný ,ale když pak už máš miminko tak ti přijde že to co bylo byl jen sen,ale nikomu bych to nepřála a uvidíš že bude vše v pořádku.Já měla blbej pocit už od začátku,ale to jsem nepatří ![]()
mě se z českých jmen líbý ještě Martin,david a Daniel a Tomášek ![]()
Ahojky,já jsem sice teprve na začátku těhotenství,ale už máme vymyšlený jména.Holka bude Vanesska a kluk Kubíček…Třeba tě to trochu inspiruje… ![]()
http://www.zbynekmlcoch.cz/…00_tipu.html
Hlavně bacha na to, aby to jméno sedělo k příjmení!!! Některá cizokrajná jména mohou v kombinaci s typicky českým příjmením znít směšně
A potom chudák dítě!!!
Pak ještě záleží, jak moc „nečeské“ to příjmení je. Učila jsem Izabelu Ngu a to bylo taky divné jméno. Teda aspoň mi tak připadalo. Nějak mi to jméno k příjmení nesedělo. Ale lepší než třeba Františka Ngu
Takový Quang Ha - to bylo lepší ![]()
Teď byla moje ségra na úřadě a odbavovala ji paní se jménem na vizitce „Venuše Sáčková“ …
. Chuděra! ![]()