jmeno pro miminko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
285
24.1.16 19:58

A klucici.. Jachym je moc pekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
919
24.1.16 20:16

Diky :) Tak mi z toho vychazi, ze budu muset manzela prekecat na Jachyma :mrgreen: Mne se to totiz taky libi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
24.1.16 20:20

Jáchym mě hned taky napadl a moc se k Johance hodí :kytka: Já taky chtěla Jáchyma, ale doma mi to neprošlo.. No nic.
A co třeba Jonáš, Jan, Jakub? Líbí se mi ještě Richard, Oliver,..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23298
24.1.16 20:22

@NikysekR Johanka a Oliver, taky dobry :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
brko
24.1.16 22:17
@BonaDea píše:
Ahoj vsem. Obnovuji tuto diskuzi. Cekame dvojcatka. Pohlavi zarim nezname, ale resime jmena pro parecek. Pro holcicku se nam libi jmeno Johanka ale jake chlapecke jmeno k tomu??? Nemelo by v nem byt š, to mame v prijmeni a jmeno by bylo moc usislane. Prosim o nejake typy :D

Johanka a Oliver

• Citovat
  • Upravit
brko
24.1.16 22:19
@marfra píše:
@NikysekR Johanka a Oliver, taky dobry :palec:

Jee, mely jsme stejny napad :kytka:. byla jsi rychlejsi.

• Citovat
  • Upravit
brko
24.1.16 22:24
@Litta píše:
I na starou paní? Kdybys měla jiný argument než jen líbivost, tak v pohodě, ale kvůli roztomilosti mi to přijde zbytečné. Johanko jí říkat můžete celý život, ale chtěla by ses v šedesáti představovat zdrobnělinou? Promysli to ještě. :(

Nahodou, stare babci si u kaficka rikaji bezne Bozenko, Jarusko, Zdenicko… My mame dceru Vendulu a ted zpetne lituji, ze jsme nedali VendulKa. Nebo takhle: lituji je silne slovo, ale proste si rikam, zd ta Vendulka by sedla malinko vic.

• Citovat
  • Upravit
14637
24.1.16 22:29

@brko No napsala jsem to blbě, nemyslím staré babičky. Spíš nějakou manažerku nebo učitelku na vyšším stupni nebo vědkyni nebo hlasatelku nebo… někoho neroztomilého, kdo má mít trochu autoritu. Ale já obecně hodně vnímám jména. Vím, že některým lidem je to fuk. Nebo to aspoň říkají. :nevim: Prostě já se jmenovat zdrobnělinou, která není obecně normální (Eliška), tak si budu myslet, že rodiče chtěli jen tu malou holčičku v kočárku a nepřipustili si samostatnou osobu. A okolí si myslí, že si tak jen nechávám říkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
brko
24.1.16 22:43

@Litta chapu, vzdy je ale moznost, ze se nositelka drobne varianty predstavi variantou nezdrobnelou… Btw reditelka skoly, kam chodi muj syn, je Ivanka. Je to dama kolem 60 a zdrobnele jmeno ji na autorite neubira. :think:

• Citovat
  • Upravit
14637
24.1.16 22:46

@brko Ivanka Trump :nevim: Ty „-nky“ ještě asi jdou. Horší by byly „-ičky“. :think: Mně to prostě připadá infantilní. :kytka: Jáchymka a Oliverka bys taky dala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
brko
24.1.16 22:55
@Litta píše:
@brko Ivanka Trump :nevim: Ty „-nky“ ještě asi jdou. Horší by byly „-ičky“. :think: Mně to prostě připadá infantilní. :kytka: Jáchymka a Oliverka bys taky dala?

No to ne. U holek mi to prijdd normalnejsi takovy. Nerikam, ze bych zdrobnele pojmenovalA kazdou zenskou, holku, ale kdyz ma nekdo zdrobnele jmeno, tak ja osobne se nad tim vubec nepozastavuji. Hele zapomnela jsi na Robertka. :mrgreen: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
14637
24.1.16 23:01

@brko Náhodou Le Petit Robert (Robertek) je verze docela dobrého francouzského výkladového slovníku. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí