jmeno pro miminko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
12.6.09 17:39

Pro inspiraci napíšu jména v naší širší rodině:
holky - Petra, Mirka, Věra, Eva, Sabina, Nikol, Ilona, Libuše, Ludmila, Lenka, Alžběta, Veronika, Blanka.
kluci - Tomáš, Petr, Jan, Jiří, Michal, Vojtěch, Pavel, Miroslav, Václav, Jindřich, Matěj.

• Citovat
  • Upravit
48576
12.6.09 17:47

My máme Matyáška-matýsek,maty,Matesák,Matyas, atd…
Pro holčičku máme vybráno Emma
a pro dalšho kluka kterej nás 100%nemine :lol: Zatím Samuela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
12.6.09 17:49

a v rodině máme-Martínka,adélku, Aničku,nelinku,Klárku,Tomáška,Fanfu,Ládíka,Andrejku,Filípka vítka a Lukáše

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
12.6.09 17:53

fanfa to je ale zvláštní jmeno.. :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
668
12.6.09 17:57

My zatim mimi nečekáme, ale o jménech se bavíme rádi. Na jména máme docela rozdílný vkus, ale pár se jich najde, na kterých se shodneme. Líbí se nám zatím Elena, Dominika, Laura, Samuel, Marek, Dominik.
Jména po nás se nám sice líbí, ale nechceme mít dvě stejná jména v rodině.
Manželovi se líbí (ale mě moc ne) - Erika, Sellene, Denisa, Alexandra, Jesicca, Nela, Salma, Valerie, Andreas, Erik, Patrik, Jaromír, Kamil, Roman.
Mě se líbí (ale manželovi moc ne) - Amélie, Adéla, Stela, Leontýna, Linda, Marika, Valentýna, Adam, Alan, Daniel, David, Sebastian, Matouš, Kryštof.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
668
12.6.09 18:05

Kamča.dalmatinka: Samuel je nádherný jméno :) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
12.6.09 18:10
Píťulka píše:
Kamča.dalmatinka: Samuel je nádherný jméno :) :wink:
děkuji.každej mi zatím řekl že to je jméno pro homosexuála :lol: :lol: :lol:
vymýšlela jsem vždy něco z M aby se to hodilo.
Matyáš M…
Emma M
Samuel M :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
12.6.09 18:12

a když jsme se v těhu bavili o jménech manžela vždy napadlo jen něco příšerného jako Vinetuu a Body a Doyl a nic jiného než jeho oblíbené seriálové hrdiny ho nenapadlo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
668
12.6.09 18:23

Samuel mi jako jméno pro homosexuála fakt nepřijde :lol: :wink: Mě se tohle jméno líbilo vždycky, manželovi jsem ho jednou navrhla a on se do něj úplně zamiloval :lol:
Jinak ze srandy říkáme, že jednou budeme mít Jarmila (Marek Vašut coby Jarmil s pavím ocasem v Bestiáři :lol: ) a Hedviku (Helena Růžičková coby Heduš v Homolkových :lol: ) Reálně u nás zatim vedou Elena a Samuel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
12.6.09 18:51

samuel je krásné jméno ale přítelovy se nelíbí tak nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
12.6.09 19:49

Ahoj,tak mi cekame chlapecka a bude to Samuel,navrhla jsem to a pritel se do toho jmena okamzite zblaznil a jinak mu uz nerekne :) A kdyby to byla holcicka,tak by to byla Nikol(to vybral pritel)
Jinak se mi moc libi Daniel,Tobias a Viktorie!
No snad ho priste na tu Viktorku dyztak ukecam :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Betty03
12.6.09 20:04

ahoj,
Samuelů znám víc, homosexuál žádnej :lol: . Já jsem se tak měla jmenovat, kdybych byla chlapeček, u mladších bratrů na něj už ale nedošlo, nelíbilo se jim, že by mu říkali „Sameček“ :lol: :lol: . Naši byli před 30 lety úplní průkopníci - naše jména: Alžběta, Dorotea, Matěj, Kryštof (všïchni jsme byli v té době jediní ve třídě, neznala jsem dlouho nikoho, kdo by se jmenoval jako já např.). Dnes už je to jiné.
Naše děti: Matyáš, Amália, Justina. Eventuelní (plánované) čtvrté - jsem ze 4, chceme 4 :P - Benjamín nebo Lily (Liliana) - holku ještě nemáme úplně jasnou. Šťastný výběr!

• Citovat
  • Upravit
668
13.6.09 22:29

Koukám, že jméno Samuel je tady docela oblíbené :D Manžel zatim tvrdí, že si nedovede představit, že by se náš případný syn jmenoval jinak, on prostě se zamiloval do Samuela a zdá se, že to zatim je opravdu nekonečná láska :lol: Mě se to jméno líbí hrozně moc, ale pouze ve tvaru Samuel či Sam. Naprosto nemůžu, když někdo Samuela osloví Sameček, Samuelek, Samíček, apod :roll: :x Takže z tohohle důvodu se snažim ještě najít nějaké jméno, které by manžel akceptoval místo Samuela, ale mám pocit, že se mi to fakt nepodaří, i když na to mám ještě času hoooodně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kathula
13.6.09 22:38

Tak to ja se do Samuela zamilovala hned, na kluka jsme meli vlastne jen 2 varianty, manzovi jsem to musela chvilku vnucovat a z rodiny to nikdo nevedel, ale kazdemu se moc libi.
Pitulo, my meli v pripade holcicky taky Elenu, to je shoda, co?
A teda Samecek mu urcite nerikame, nasi mu rikaji Samuelek, segra Samy, a my mu rikame Samik a Samino :wink: Ja to jmeno mela vybrane uz asi pred rokem, to se jeste tak moc nepouzivalo, ale ted je to v Cesku strasne oblibene, ale to je mi jedno, protoze stejne bydlim v zahranici. A v zivote by me nenapadlo, ze je to jmeno pro homouse (na to se mi asi mooooc libi), no mozna v podobe Samecek jo :roll:

• Citovat
  • Upravit
668
13.6.09 22:44

Kathula: Tak to je opravdu náhoda, no asi holt máme podobný vkus na jména :lol: :wink: Mě se nejvíc líbí Samuel, Sam a ještě bych asi zkousla Samík. Ale tamto ostatní, to mě fakt tahá za uši. No pokud nevybereme jiné jméno, tak holt budeme muset okolí říct, že si nepřejeme, aby mi říkali Samuelku, Samíčku, apod.
Jinak Elena, na té jsme se shodli hned. Manžel by ráda tedy Eriku, ale to se mi nelíbí, já bych ráda Amélii, ale to se zas nelíbí manželovi. No a druhé jméno, které se nám oběma líbí je Elena, takže na té jsme se jednoznačně shodli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí