Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Maudole dekuji
Jak zkracujete jmeno Vincent, pokud ho zkracujete?
@Litta Jachym se mi taky libi, ale manzelovi ne…
jinak holcicka nebude Johana ale Johanka.
@BonaDea píše:
@Litta Jachym se mi taky libi, ale manzelovi ne…jinak holcicka nebude Johana ale Johanka.
Kvůli čemu? Paní Johanka…
Tak Jáchymek. ![]()
@BonaDea píše:
@Litta proste se mi to libi vic nez Johana.
I na starou paní? Kdybys měla jiný argument než jen líbivost, tak v pohodě, ale kvůli roztomilosti mi to přijde zbytečné. Johanko jí říkat můžete celý život, ale chtěla by ses v šedesáti představovat zdrobnělinou? Promysli to ještě. ![]()
@Litta ja nepotrebuji radit s divcim jmenem. Zadala jsem o radu pro jmeno chlapecke ke jmenu Johanka a dekuji Ti za typ na jmeno Jachym.
@Litta píše:
@BonaDea Johana a Jáchym
to zni paradne
nebo me napadl Jindřich (Jindra?)
Příspěvek upraven 24.01.16 v 19:51
Tak mne se to prave ve starsim veku libi o to vic. Babicka jmenem Johanka je lepsi nez babicka Johana. Pekne ![]()
@susinka88 píše:
Tak mne se to prave ve starsim veku libi o to vic. Babicka jmenem Johanka je lepsi nez babicka Johana. Pekne
A v tom středním, kdy má dítě na střední škole paní učitelku Johanku? No já nevím. Já bych nechtěla mít v občance zrobnělinu svého jména. Připadala bych si celoživotně jak pětiletá, se kterou se musí zacházet jako s květinkou. ![]()
Příspěvek upraven 24.01.16 v 19:50
Johanka je krásné jméno
a na kluka..to víš v srdci jen Ty nejlépe
chtěla jsem dceru pojmenovat po kamarádce Veronice..ale sešlo (kdysi jsem četla, že si Duše vybírají jména dopředu..)z toho a máme Viktorku. Na kluka se mi moc líbí Vilém tak třeba někdy ![]()
@Maudole ony ty významy často sedí přesně ![]()
Mne ta Johanka nevadi, prijde mi to stejne jako treba Eliska, Anezka apod. ![]()
Presne tak.. eliska, anezka me take v souvislosti se zdrobnelinou napadly.. ona jsou jmena ktera bych zdrobnele nechtela, ale Johanka je opravdu pekne..