jmeno pro miminko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
48576
1.7.09 15:04

Fabio je hezké jméno a žádného neznám a pokud se hodí k příjmení klidně bych dala :wink:
Nelinka je mote zlatá neteřinka ale je pravda že sousedi maj Nelinku psa :lol: ale je to tet hodně užívané,nelinek tu máme v okolí dost :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
1.7.09 17:03

když to bude holčička tak já si budu stat za nelinkou me se to moc líbí. fabianek je zvlastní jmeno já bych ho taky dala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
668
1.7.09 19:14

Nela/Nella se mě osobně moc nelíbí, ale mému manželovi ano. Fabio bych nedala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NumLock
1.7.09 19:30

Ahoj,jména máme vybrané, pro děvčátko Simonka a pro chlapečka Petřík.Měl by to být chlapeček.Jinak mám už Ilonku a Lukáška.

• Citovat
  • Upravit
668
1.7.09 20:45

Co říkáte na jména Andreas a Erika?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
2.7.09 09:56

tak andreas je jak andrea to se mi moc nelibi ale erika by slo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
2.7.09 13:22

Mojí kamarádce se narodil nedávno André, to se mi líbí víc než Andreas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
668
2.7.09 14:20

Andreas a Erika jsou nejoblíbenější jména mýho manžela. Jenže příjmení nám začíná na „S“, takže Adnreas S. se mi zdá divné, navíc do Čech dát jméno Andreas mi přijde trochu moc divočina. No a Eriku si vysnil už jako malý, ale pak s jednou chodil a mě se nechce dávat jméno po bývalce, i když to jméno se mu líbilo dávno předtím. Tak mě jen zajímalo, co na tato jména říkají ostatní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
2.7.09 15:09

Ahooj,

Andreas a Erika nejsou špatné jména, ale Erika byla má spolužačka a tu jsem neměla ani malinko ráda, takže Erika u mě není moc favorit :D

Chci aby naše děti měli výjmečný jména… můj manžel má také hodně neobvyklé jméno a je to docela výhoda, každý si ho pamatuje… Já když se představuji, tak musím říct i příjmení aby věděli kdo jsem :D

No s fábískem uvidíme ještě… ale kdyby to byla holčička tak je to jasné… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
668
2.7.09 19:44

Spolužce se narodila minulý měsíc dcera Ema a další spolužačce syn Matyáš. S těma Matyášema se taky roztrhl pytel. Ema je krásné jméno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
4.8.09 02:14

Ahoj holky!
Tak uz se k vam mohu pridat. Taky jsem teprve na zacatku tehu, neni jeste vyhrano. Moc se mi libi vase diskuze o jmenech.
Ja ziju v cizine, presnejsi urceni mista je v cizine v Mexiku. Tady se pouzivaji krestni jmena dve a prijmeni taky dve. Takze bobecek bude mit dloooooouhatanske jmeno. Takze holcicka bude Alenka Azul a pijmeni po otci a prijmeni po mne a chlapecek by se jmenoval Rafael po tatkovi a jeste vymyslime nejake pekne ceske jmeno. Jinak ty vase jsou moc krasna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Urbík
17.11.09 17:44

jake mas prijmeni?

• Citovat
  • Upravit
919
24.1.16 18:45

obnovuji diskuzi

Ahoj vsem. Obnovuji tuto diskuzi. Cekame dvojcatka. Pohlavi zarim nezname, ale resime jmena pro parecek. Pro holcicku se nam libi jmeno Johanka ale jake chlapecke jmeno k tomu??? Nemelo by v nem byt š, to mame v prijmeni a jmeno by bylo moc usislane. Prosim o nejake typy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
24.1.16 18:49

@BonaDea Johana a Jáchym

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
250
24.1.16 18:51

@BonaDea moc gratuluji :-) nas první mrnousek je Vincent, a musim rict ze nejdříve se to z našeho okoli nikomu nelíbilo a ted se to libi vsem a hrozne to k nemu sedi :-) no a ted cekame druhé také chlapecka a chteli jsme také stare jmeno no tak akonec jmeno vymyslel nas mrnous a bude to Karel :-) takove muzne poradne :-D a vincent znamena vitez a karel je vyznam muznosti :-) hodne mi zalezi i na vyznamu jmena :-) pro holcicku jsme měli Stella :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí