Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Fabio je hezké jméno a žádného neznám a pokud se hodí k příjmení klidně bych dala ![]()
Nelinka je mote zlatá neteřinka ale je pravda že sousedi maj Nelinku psa
ale je to tet hodně užívané,nelinek tu máme v okolí dost
.
když to bude holčička tak já si budu stat za nelinkou me se to moc líbí. fabianek je zvlastní jmeno já bych ho taky dala…
Nela/Nella se mě osobně moc nelíbí, ale mému manželovi ano. Fabio bych nedala.
Ahoj,jména máme vybrané, pro děvčátko Simonka a pro chlapečka Petřík.Měl by to být chlapeček.Jinak mám už Ilonku a Lukáška.
tak andreas je jak andrea to se mi moc nelibi ale erika by slo…
Mojí kamarádce se narodil nedávno André, to se mi líbí víc než Andreas.
Andreas a Erika jsou nejoblíbenější jména mýho manžela. Jenže příjmení nám začíná na „S“, takže Adnreas S. se mi zdá divné, navíc do Čech dát jméno Andreas mi přijde trochu moc divočina. No a Eriku si vysnil už jako malý, ale pak s jednou chodil a mě se nechce dávat jméno po bývalce, i když to jméno se mu líbilo dávno předtím. Tak mě jen zajímalo, co na tato jména říkají ostatní…
Ahooj,
Andreas a Erika nejsou špatné jména, ale Erika byla má spolužačka a tu jsem neměla ani malinko ráda, takže Erika u mě není moc favorit ![]()
Chci aby naše děti měli výjmečný jména… můj manžel má také hodně neobvyklé jméno a je to docela výhoda, každý si ho pamatuje… Já když se představuji, tak musím říct i příjmení aby věděli kdo jsem ![]()
No s fábískem uvidíme ještě… ale kdyby to byla holčička tak je to jasné… ![]()
Spolužce se narodila minulý měsíc dcera Ema a další spolužačce syn Matyáš. S těma Matyášema se taky roztrhl pytel. Ema je krásné jméno.
Ahoj holky!
Tak uz se k vam mohu pridat. Taky jsem teprve na zacatku tehu, neni jeste vyhrano. Moc se mi libi vase diskuze o jmenech.
Ja ziju v cizine, presnejsi urceni mista je v cizine v Mexiku. Tady se pouzivaji krestni jmena dve a prijmeni taky dve. Takze bobecek bude mit dloooooouhatanske jmeno. Takze holcicka bude Alenka Azul a pijmeni po otci a prijmeni po mne a chlapecek by se jmenoval Rafael po tatkovi a jeste vymyslime nejake pekne ceske jmeno. Jinak ty vase jsou moc krasna.
Ahoj vsem. Obnovuji tuto diskuzi. Cekame dvojcatka. Pohlavi zarim nezname, ale resime jmena pro parecek. Pro holcicku se nam libi jmeno Johanka ale jake chlapecke jmeno k tomu??? Nemelo by v nem byt š, to mame v prijmeni a jmeno by bylo moc usislane. Prosim o nejake typy ![]()
@BonaDea moc gratuluji
nas první mrnousek je Vincent, a musim rict ze nejdříve se to z našeho okoli nikomu nelíbilo a ted se to libi vsem a hrozne to k nemu sedi
no a ted cekame druhé také chlapecka a chteli jsme také stare jmeno no tak akonec jmeno vymyslel nas mrnous a bude to Karel
takove muzne poradne
a vincent znamena vitez a karel je vyznam muznosti
hodne mi zalezi i na vyznamu jmena
pro holcicku jsme měli Stella ![]()