Jméno pro třetí dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
654
4.1.23 14:24
@Anonymní píše:
Ahoj, taky bych poprosila o nějakou inspiraci pro třetího prcka, pohlaví nevíme chceme se nechat překvapit. Máme už Nikolase a Alison, takže úplně české jména nechceme. Děkuji

Kamaradka ma holcicky Alison a Lynsay, to se mi k sobe moc libi, i Nikolas se k tomu hodi🤍 maji deti middle names?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2650
4.1.23 14:48
@petrx píše:
Pokud jste normální, pojmenujte dítě nějak normálně z kalendáře.Pokud normální nejste, pojmenujte dítě nějak nenormálně. Třeba"Žibřid".

Mám dítě pojmenované z kalendáře a stejně na mě lidi koukají jako na úkaz… :roll: Zvlášť, když řeknu, že jsem to fakt našla v kalendáři a do jména jsme se zamilovali…

Tak jsme asi divní, no a co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
4.1.23 15:23
@KeckaJ píše:
Mám dítě pojmenované z kalendáře a stejně na mě lidi koukají jako na úkaz… :roll: Zvlášť, když řeknu, že jsem to fakt našla v kalendáři a do jména jsme se zamilovali…Tak jsme asi divní, no a co?

Není to nějaké jméno, které se v kalendáři nachází, ale normální člověk si je nevybere, například „Zvonimír“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
4.1.23 15:47
@Anonymní píše:
Ahoj, taky bych poprosila o nějakou inspiraci pro třetího prcka, pohlaví nevíme chceme se nechat překvapit. Máme už Nikolase a Alison, takže úplně české jména nechceme. Děkuji

Lauren, Monica, Stella / Jonas, Daniel, Marcus, Anthony

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2650
4.1.23 22:47
@petrx píše:
Není to nějaké jméno, které se v kalendáři nachází, ale normální člověk si je nevybere, například „Zvonimír“?

Neřekla bych. Dokonce se stejně jmenuje i jedna písnička známé české zpěvačky. :palec:

Ale jak to není Terezka a Honzík tak je něco špatně. (Aspoň takový mám pocit.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.10.24 16:01

Jméno pro třetího prcka

Ahoj holky, vybíráme jméno pro třetí dítěte, máme syny Samuela a Damiána. Naše top holčičí jména Anna, Kristina, Noemi, Ráchel, Diana, budu ráda klidně za další návrhy. Každopádně s klukem to je těžší a žádné jméno se nám pořádně nelíbí, jen Adam, Matěj, Mikuláš, ale máme je už v rodině :(.

• Citovat
  • Upravit
9063
7.10.24 16:02

K těm dvěma se pasuje Diana. Kdyby kluk tak Mikuláš :think:.
Samuel, Damian, Diana/ Mikuláš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22934
7.10.24 16:07

Zkus si projet SEZNAM JMEN, ke každému jménu je i význam ;)
Z kluků mi tam pasuje ten Mikuláš a z výběru pro holku aby šlo ke klukům tak Noemi.
Ale tedy já jsem spíš pro tradiční jména :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14727
7.10.24 16:14

Pro holku Karin nebo Etel :srdce:

Pro kluka Albert, Radim, Marek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3038
7.10.24 16:38
@Anonymní píše: Více

Napadlo mě hned Veronika. Asi že je taky dlouhé a podobně „strukturované“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
7.10.24 16:41

Mně se nejvíc líbí Kristyna :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17326
7.10.24 16:45
@Anonymní píše: Více

Matyáš nebo Kristýna (Kristina bude muset všude vysvětlovat, jak se píše, ale dejme tomu). Příp. ještě by k tomu šel Lucián nebo Daniela, z výběru Noemi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6816
7.10.24 16:46

Samuel, Damián, Kristián.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8592
7.10.24 16:55
@Janča6 píše: Více

Tak Etel jsem si musela vygooglit, vůbec jsem takové jméno neznala. Význam jména je teda moc hezky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14727
7.10.24 17:04
@izabe píše: Více

Ja jsem na to jmeno nazrazila nahodou pred necelym rokem. Uplne me okouzlilo. A ta jeho nositelka byla taky skvela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze