Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Mně se ta zetka líbí moc. Zlata, Zita, Ziva i (má srdcovka) Zina. Ani jedno u manžela neprošlo, jemu se vyloženě nelíbí. Zlatky znám dvě, nevím o tom, že by kdy svá jména řešily v negat. slova smyslu.
Asi bych o něco raději dala Zitusku
Zitka, Zitunka… Za mě lepší než Zlatka… Též by mě zajímalo vybrané klučičí jméno? Přeji šťastný výběr! PS: My teď taky dali netradiční synovi (i pro holku jsme měli takové, které se teď vůbec nedává) a výběr všichni chválí, až jsem překvapená ![]()
@Anonymní píše:
To je krásný a povzbudivý příspěvekMůžu se jen zeptat, jestli ti jméno někdy vadilo? Jako třeba v pubertě, nebo v dětství?
S mužem jsme znovu poctivě prošli kalendář a skončili zase u Zlaty
Necháváme to stále otevřené, ještě jsme výběr rozšířili o Zinu, to se nám líbí asi víc než Zita, uvidíme, jak se nakonec rozhodneme
No možná mi trochu vadilo když mi bylo 5 tak jsem byla v lázní a tam mi starší pubertaci říkali zlato, pojď na to, ať to stojí za to…
Ale později si nikdo z mého jména nedělal srandu takže mi nevadilo a nyní se jen pysnim svým jménem
ono každé jméno má své pro a proti. Mě více vadilo když mi vrstevníci říkali zirafo, čahoune, čaro apod protože jsem byla vzdy nejvyšší ve třídě a to mě opravdu štvalo více než kdyby si někdo utahoval ze jména… A znám ještě jednu Zlatku a ta též nikdy neměla problém to spíš třeba kamarádka Kristýna ty prezdivali Týna posrana plina…