Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
je to jako s vším. Lepší instruktorka, ale i ta může být k ničemu.
Obecně i když budeš špatně dýchat, aspon se procvičíš. Na záda ti joga nepomůže, to si raději pust Kynychovou a podobné cardio/stretchingy, u kterých se neublížíš. Tady se ti může zamotat hlava, špatně spadneš a budeš mít daleko víc problémů než na začátku. Někdy bych doporučila nějaký kurz anatomie, protože část „poloh“ je na hlavu postavená a zdravotně je k ničemu, duchovně sice u toho můžeš polykat světlo, ale technicky neposilují, nefixují …
Chtěla jsem refresh, ale najednou se tu ta varianta na zaškrtnutím nenabizi
Já cvičím podle still on the way a joguj online
a vybírám si jen jemný lekce na protažení a relax.
Mně se moc líbí tenhleten kanál - ta holka to vysvětluje a parádně tě povede. A říká většinou i lehčí varianty, pokud nedáváš, co předcvičuje. Doporučuju ![]()
Jmenuje se Petra Valíková (odkaz na kanál mi tu admin odstranil
)
Příspěvek upraven 01.11.20 v 14:50
Mamka cvičí podle lektorky, která vede lekce online. Musí si to sice platit jako klasickou lekci, ale je spokojená, tak to asi stojí za to. Myslím, že tohle teď nabízí spoustu lektorek, když jinou možnost v podstatě nemají.
Jaké používáte podložky na jógu? chtěla bych nějakou pěknou a kvalitní
@veronika891 zkus se podívat na Tvá láska na netu, je to manželský pár, který vyrábí originální a přírodní podložky, hlavně jde vidět, že je dělají s láskou, mám z ní velikou radost ![]()
@veronika891 je právě moc kvalitní a příjemná, já jsem fakt spokojená
Taky jsem na ty podložky slyšela samou chválu, vypadají moc pěkně a z čeho jsou vyrobené?
@ivetka240 jsou z kaučuku, podívej se na ty jejich stránky, mají tam nějaké informace https://www.tvalaska.cz/o-nas/