Joga doma

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
anonymka5
23.2.15 18:49

joga doma

Ahoj cvičí někdo z vás doma jogu? jak na to?? chtěla bych začít ale nevím jak…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3198
23.2.15 18:54

Mrkni na youtube tam jsou určitě nějaká videa. Ale doporučuji pár lekci někde v tělocvičně a až cvičit doma. Jinak joga je fakt super. Dělá mi dobře na záda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1862
23.2.15 19:04
@trybitka píše:
Mrkni na youtube tam jsou určitě nějaká videa. Ale doporučuji pár lekci někde v tělocvičně a až cvičit doma. Jinak joga je fakt super. Dělá mi dobře na záda :)

Naprosto souhlasim. Par lekci s instruktorem, at vis jak na to a pak youtube, doporucuju Ester Ekhart.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
23.2.15 19:07

Souhlas - nejdřív se to chce „naučit“ dýchat a pak až člověk může sám cvičit. Jógou si můžeš ublížit, pokud ji děláš špatně, ostatně to platí pro všechny sporty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
23.2.15 19:10

Jóga - také doporučuji s intruktorem, i po letech jsem opravována, člověk chyby nevidí…to samé platí i o Pilates..tam je to vůbec zabité bez instruktora :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mončís
23.2.15 19:12

Já byla na lekci a pak sleduji tento web : http://www.jogadnes.cz/
mám předplatné a koupila jsem si nějaké DVD s Krejčíkem. Doma takto cvičím už 3 roky :mavam:

• Citovat
  • Upravit
3590
23.2.15 19:53

Chodila jsem s instruktorem a ted cvičim podle toho co si pamatuju, mám knihu Jóga 15 minut denně ale je to dost pro začátečníky cítím se na pokročilé proto budu chodit dal do kurzu at se toho naucim ještě víc a záleží jakou jógu myslíte já tu mluvím o Hatha józe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1824
23.2.15 20:14

Já jsem teď objevila www.doyouyoga.com - jsou tam mimo jiné videokurzy, některé zdarma, některé placené. Ale je třeba rozumět aspoň trochu anglicky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
903
23.2.15 20:16

Jogu mam moc rada. Kdysi pred detmi jsem chodila na lekce. Ted bohuzel nemuzu (neni hlidani). Uvitam odkazy na videa, rada cvicim vecer aspon doma. Radim se mezi zacatecniky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
25.2.15 01:23

Youtube je určitě dokonalý zdroj ;) Já dávám tedy přednost pilates, ale to je na tobě. Hlavně to dělej správně, ať si neodděláš záda nebo jinou část těla :D To se ale dočteš všude, i v těch videích to většinou říkají..Taky se doma ráda protáhnu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
9.5.17 20:21

Mate nekdo odkaz na video jogy, podle ktereho cvicite doma? jakoze fakt si ho pustite a jedete podle nej opakovane, protoze je dobre udelane?
(nedari se mi najit, podle ceho bych mohla doma cvicit, tak zkousim takhle hledat… treba nekdo ma v zalozkach sve oblibene…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
759
9.5.17 20:37

https://m.youtube.com/watch?…
Nejcasteji cvicim tohle, nebo dalsi videa od teto moc sikovne slecny, je to spis takovy relax, ma jich fakt hodne, tak si vyberes zamereni na co chces, ma tam i dve mesicni joga vyzvy, s jednou jsem zacinala, a vetsina videi je kratsi, coz mi vyhovuje, jelikoz cvicim kdyz mala spi, a potrebuju udelat i jine veci.:D ale ma tam i nejake hodinove, ty jsem jeste nemela cas vyzkouset:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
10.5.17 07:41
@budi píše:
Mate nekdo odkaz na video jogy, podle ktereho cvicite doma? jakoze fakt si ho pustite a jedete podle nej opakovane, protoze je dobre udelane?
(nedari se mi najit, podle ceho bych mohla doma cvicit, tak zkousim takhle hledat… treba nekdo ma v zalozkach sve oblibene…)

Pokud ti nevadí angličtina, cvičím nejčastěji podle Maris Aylward. https://www.youtube.com/…UDmif1rypohw

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
17.5.17 10:26

Já jí doma dělám, podle youtube „yoga with Adriene“ je to anglicky, a ona mě zaujala nejvíce. Je hrozně milá a baví mě to :) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
29.6.17 21:31

Vřele doporučuji najít si na youtube fitt joga marketa
Má spoustu videí od úplných začátečníků přes cvičení v těhotenství, tak i po ( ke důležité opět zpevnit střed těla a pánevní dno) tak po pokročilé cvičence. Vždy si vybírám video podle toho jestli se chci jen tak zrelaxovat a protáhnout, nebo si dát do těla. Nebo když mám zablokovaný třeba krk a fakt jsou ty videa super a hlavně účinný!! I po józe lze cítit všechny svaly v těle. Tak zkuste :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková