Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Anonymní píše:
9.2.jsem si řekla DOST. Počáteční váha 76kg. Výška 174cm. Věk 31, 2 děti (od posledního porodu jsem 3roky).
Každý den cvičím na elipticalu 45min, cca 16km, tepovka v klidu 74, tepovka na elipticalu 130-145.
Hlídám jídlo (sacharidy, bílkoviny, tuky). Opravdu se držím a nehřeším. Snažím se dostatečně pít, dobře spím.Váha 19.2. 74kg. Říkám si SUPER, ono to půjde…
Dnes jsem vlezla na váhu a váha je 75,5kg. Nejsem před MS, že by to nekontrolovatelně vylítlo
Co je špatně??? Nebo je to snad normální?Vím, že nemám na váhu koukat a mám se měřit, ale doma nemám bohužel krejčovský metr, tak se neměřím, ale podle oblečení žádná změna nenastává
Závěr je takový, že po 14dnech mám dole 0,5kg, na oblečení žádná změna, jsem z toho zoufalá a asi potřebuju slyšet nějaké povzbuzení…
a co fyzika? ze svaly jsou tezsi nez tuk?
to tak byva kdyz se cvici…proto se nevazime ale merime metrem ![]()
Co by jsi chtěla za 14dní?
Navíc teda při tomhle cvičení začínáš spalovat až po hodině, zkus něco jiného, nějaký HIIT ![]()
S příjmem neporadím, mám jídelníček od profíka.
Já mam za týden 1,3 kg myslím, ze bys neměla každy den cvičit lepší je ob den ať tělo regeneruje
jo a jeden den v týdnu prý mužů hresit
přiměřeně začala sem minuly tyden
Cm celkové 6
@Anonymní píše:
9.2.jsem si řekla DOST. Počáteční váha 76kg. Výška 174cm. Věk 31, 2 děti (od posledního porodu jsem 3roky).
Každý den cvičím na elipticalu 45min, cca 16km, tepovka v klidu 74, tepovka na elipticalu 130-145.
Hlídám jídlo (sacharidy, bílkoviny, tuky). Opravdu se držím a nehřeším. Snažím se dostatečně pít, dobře spím.Váha 19.2. 74kg. Říkám si SUPER, ono to půjde…
Dnes jsem vlezla na váhu a váha je 75,5kg. Nejsem před MS, že by to nekontrolovatelně vylítlo
Co je špatně??? Nebo je to snad normální?Vím, že nemám na váhu koukat a mám se měřit, ale doma nemám bohužel krejčovský metr, tak se neměřím, ale podle oblečení žádná změna nenastává
Závěr je takový, že po 14dnech mám dole 0,5kg, na oblečení žádná změna, jsem z toho zoufalá a asi potřebuju slyšet nějaké povzbuzení…
A co takhle vyhodit váhu a dojít koupit metr za dvacku ![]()
Teda 14 dni je hrozne malo na o delat zavery…hlavne se tak casto nevazit, sama vim, jak je to stresujici, kdyz vaha nejde dolu a pak najednou po 3-4 tydnech treba mam o 3-4 kila mene…ted jsem zhubla po porodu 18 kilo a chci jeste 4 a vubec uz to nejde, ale chce vydrzet, ono to klesne…
@lyrica
ja si teda spis myslim, ze to je o tom, ze na kazdeho plati neco jineho…ja chodim behat cca odben na pul hodinky, svoji obvyklou trasu a kila jdou dolu naprosto skvele a nemusim vubec behat dve hodiny v kuse o tom to neni. to by se spis clovek uhnal…jidelnicek nemam od profika, delam si to podle sebe…jim 3×denne, nic jineho na me neplati a vic bych toho ani nesnedla…
zakladatelko napis sem jeden tvuj den, jak jis
a doporucuji cvicit treba obden…
Příspěvek upraven 23.02.15 v 09:34
@lyrica doporučila by jsi nějaký HIIT pro začátečníka? Na netu je toho fakt moc
.
A co bych chtěla? Aby ta váha šla nějak stabilně dolů a nezahrávala si semnou kilo sem, kilo tam ![]()
@svituska tak já hold naklušu do galanterie a zkusím se přeměřit ![]()
@Danuda 6cm za týden? WOW! Taky chci takové viditelné výsledky ![]()
@Anonymní píše:
moc se hlídáš, lezeš na váhu zbytečně často, navíc svaly váží víc jak tu. Otázkou tedy je, jak jsi na tom skutečně. Ovšem nečekej zázraky po 14ti dnech.
@Anonymní píše:
@lyrica doporučila by jsi nějaký HIIT pro začátečníka? Na netu je toho fakt moc.
A co bych chtěla? Aby ta váha šla nějak stabilně dolů a nezahrávala si semnou kilo sem, kilo tam![]()
@svituska tak já hold naklušu do galanterie a zkusím se přeměřit
@Danuda 6cm za týden? WOW! Taky chci takové viditelné výsledky
Musíš nehcat metabolismus rozjet, někomu to jde rychleji, někomu bohužel pomaleji. Já mám od Nového roku dole dvě čísla oblečení
38, jupííí, ale pomohla tomu dost strava a taky cvičím jen silovku. Žádné kardio, jen zvedám váhy. ![]()
Jinak zkus třeba Jillian Michaels nebo Bob Harper, popřípadě Zuzka Light
Na youtube toho od nich najdeš spousty ![]()
Celkove
přes pupík nic ale boky 4 Cm pas 1 cm zbytek stehno
ale Moooc děkuji za pochvalu ![]()
Jo a taky záleží, jestli začínáš se 70kg a nebo ze 110kg
U silnějších lidí jsou výsledky vidět většinou o hodně dřív.
@MonikaN.89 tak třeba včerejší den.
Snídaně: 3 celozrnné tousty, lehce pomazánkové máslo, 95% šunka
Svačina: pomeranč, jablko
Oběd: brambory, kuřecí prso, zelenina (brokolice, mrkev, květák) - komplet dělané v páře.
Svačina: celozrnná bulka, lehce pomazánkové máslo, 20% cihla, červená paprika
Večeře: ledový salát, cherry rajčata, okurka hadovka, 1/2 celozrnéého rohlíku, pomazánkové máslo, šunka, sýr.
2.večeře: mrkev
Ještě podotknu, že bych šunku a sýr mohla v poislední době na kila - mám na ní hroznou chuť - jakoby si t+ělo říkalo??? ![]()
@Anonymní píše:
ještě dodatek - nepřepínej se - není dobré cvičit každý den - dělej pauzu, tělo musí regenerovat
cvičím od ledna, šlapu na orbitreku, občas jill, občas bob harper, mám dole už pár kg a konečně jsem i pokořila 70
ale chce to postupně… na cm je úbytek taky znát, ale prostě ne po 14cti dnech. Vydrž.
Je to všechno o jídle a až se z toho přežíracího období dostaneš, tak zjistíš, že je to i pohybu
… Já začínala na 108 a teď mám 90 a pokračuju furt a furt, jídlo jsem překopala úplně, cvičím na elipticalua a Jill ![]()
Hlídám jídlo (sacharidy, bílkoviny, tuky). Opravdu se držím a nehřeším. Snažím se dostatečně pít, dobře spím.
Váha 19.2. 74kg. Říkám si SUPER, ono to půjde…
Co je špatně??? Nebo je to snad normální?
Vím, že nemám na váhu koukat a mám se měřit, ale doma nemám bohužel krejčovský metr, tak se neměřím, ale podle oblečení žádná změna nenastává