Hubnutí - dělám něco špatně?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
KackaDoup
23.2.15 10:53

@MonikaN.89 to je taky dulezite…ne kazdy clovek je nastaveny na doporucovane jidlo 5 krat az 6 krat dene..me taky maximalne vyhovuje trikrat denne a ajurveda me v tom utvrzuje ;)

• Citovat
  • Upravit
CarolS
23.2.15 10:57
@petula 22 píše:
Tak to se omlouvám :D :hug: ale nedalo mi to a musela jsem hned reagovat :D

Odpouštím ti :lol: Ještě bych za sebe dodala, že já třeba večeřím v 6 večer a pak už nic, vyhovuje mi to. Jíst později, jsem zbytečně plná. A jídelníček zakladatelky by u mě byl možná tak udržovací, určitě ne hubnoucí. Každý fakt funguje jinak, oprostila bych se od pevně daných pouček o zdravé stravě a prostě pomocí obyčejného rozumu zkoušela, co sedí mě.

• Citovat
  • Upravit
1390
23.2.15 11:26
@CarolS píše:
Odpouštím ti :lol: Ještě bych za sebe dodala, že já třeba večeřím v 6 večer a pak už nic, vyhovuje mi to. Jíst později, jsem zbytečně plná. A jídelníček zakladatelky by u mě byl možná tak udržovací, určitě ne hubnoucí. Každý fakt funguje jinak, oprostila bych se od pevně daných pouček o zdravé stravě a prostě pomocí obyčejného rozumu zkoušela, co sedí mě.

S tím mužů jedine souhlasit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
23.2.15 11:37

A vůbec nejlepší je se zamilovat :lol: to se mi hubne samo - spalující láska 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16246
23.2.15 12:08
@Anonymní píše:
9.2.jsem si řekla DOST. Počáteční váha 76kg. Výška 174cm. Věk 31, 2 děti (od posledního porodu jsem 3roky).
Každý den cvičím na elipticalu 45min, cca 16km, tepovka v klidu 74, tepovka na elipticalu 130-145.
Hlídám jídlo (sacharidy, bílkoviny, tuky). Opravdu se držím a nehřeším. Snažím se dostatečně pít, dobře spím.

Váha 19.2. 74kg. Říkám si SUPER, ono to půjde…
Dnes jsem vlezla na váhu a váha je 75,5kg. Nejsem před MS, že by to nekontrolovatelně vylítlo :-(
Co je špatně??? Nebo je to snad normální?

Vím, že nemám na váhu koukat a mám se měřit, ale doma nemám bohužel krejčovský metr, tak se neměřím, ale podle oblečení žádná změna nenastává :,(

Závěr je takový, že po 14dnech mám dole 0,5kg, na oblečení žádná změna, jsem z toho zoufalá a asi potřebuju slyšet nějaké povzbuzení…

tepovku bych se snazila snizil kolem 120.. to je nejlepsi na hubnuti ve vasem veku… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.4.16 10:30

Váha

Taky se s tím potýkám, zásada je asi se tolik zbytečně nehlídat. To tě stresuje a ze stresu nemůžeš zhubnout, tělo se brání stresu ukládáním tuku. Každé ráno vypij hrnek vlažné vody s vymačkaným citrónem, stačí půlka na čvrt litru a uvidíš jak to začně jít dolů. Dobré je pořídit si Francouzský jíl a pít ho ráno na lačno. Ten tě zbaví vnitřních parazitů a pročistí organismus.To je základ zdravého hubnutí. Hodně zeleniny odpoledne, dopoledne ovoce a chodit víc pěšky nebo jezdit na kole. Drž se takto a půjde to dolů :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková