Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@petula 22 píše:
Tak to se omlouvám![]()
ale nedalo mi to a musela jsem hned reagovat
Odpouštím ti
Ještě bych za sebe dodala, že já třeba večeřím v 6 večer a pak už nic, vyhovuje mi to. Jíst později, jsem zbytečně plná. A jídelníček zakladatelky by u mě byl možná tak udržovací, určitě ne hubnoucí. Každý fakt funguje jinak, oprostila bych se od pevně daných pouček o zdravé stravě a prostě pomocí obyčejného rozumu zkoušela, co sedí mě.
@CarolS píše:
Odpouštím tiJeště bych za sebe dodala, že já třeba večeřím v 6 večer a pak už nic, vyhovuje mi to. Jíst později, jsem zbytečně plná. A jídelníček zakladatelky by u mě byl možná tak udržovací, určitě ne hubnoucí. Každý fakt funguje jinak, oprostila bych se od pevně daných pouček o zdravé stravě a prostě pomocí obyčejného rozumu zkoušela, co sedí mě.
S tím mužů jedine souhlasit ![]()
A vůbec nejlepší je se zamilovat
to se mi hubne samo - spalující láska ![]()
@Anonymní píše:
9.2.jsem si řekla DOST. Počáteční váha 76kg. Výška 174cm. Věk 31, 2 děti (od posledního porodu jsem 3roky).
Každý den cvičím na elipticalu 45min, cca 16km, tepovka v klidu 74, tepovka na elipticalu 130-145.
Hlídám jídlo (sacharidy, bílkoviny, tuky). Opravdu se držím a nehřeším. Snažím se dostatečně pít, dobře spím.Váha 19.2. 74kg. Říkám si SUPER, ono to půjde…
Dnes jsem vlezla na váhu a váha je 75,5kg. Nejsem před MS, že by to nekontrolovatelně vylítlo
Co je špatně??? Nebo je to snad normální?Vím, že nemám na váhu koukat a mám se měřit, ale doma nemám bohužel krejčovský metr, tak se neměřím, ale podle oblečení žádná změna nenastává
Závěr je takový, že po 14dnech mám dole 0,5kg, na oblečení žádná změna, jsem z toho zoufalá a asi potřebuju slyšet nějaké povzbuzení…
tepovku bych se snazila snizil kolem 120.. to je nejlepsi na hubnuti ve vasem veku… ![]()
Taky se s tím potýkám, zásada je asi se tolik zbytečně nehlídat. To tě stresuje a ze stresu nemůžeš zhubnout, tělo se brání stresu ukládáním tuku. Každé ráno vypij hrnek vlažné vody s vymačkaným citrónem, stačí půlka na čvrt litru a uvidíš jak to začně jít dolů. Dobré je pořídit si Francouzský jíl a pít ho ráno na lačno. Ten tě zbaví vnitřních parazitů a pročistí organismus.To je základ zdravého hubnutí. Hodně zeleniny odpoledne, dopoledne ovoce a chodit víc pěšky nebo jezdit na kole. Drž se takto a půjde to dolů ![]()
@MonikaN.89 to je taky dulezite…ne kazdy clovek je nastaveny na doporucovane jidlo 5 krat az 6 krat dene..me taky maximalne vyhovuje trikrat denne a ajurveda me v tom utvrzuje