Úprava nosu, nemohu se rozhodnout

Llucinka
19.2.15 13:14

Úprava nosu

Ahoj maminy,

vím, že tu již je podobné téma, ale chtěla bych jej trošku oživit :) Přemýšlím nad úpravou nosu, proto se chci zeptat, zda jste některá měla v této oblasti stejné dilema jako já - pořád se nemůžu rozhodnout. Okolí mě od toho odrazuje (prý to nepotřebuju), ale já jsem hrozně nahlodaná :) Řešila jste některá stejný problém a jak jste se rozhodli? Přikládám i pár foto. Jinak bych volila kliniku Esthé, doc. Měšťáka nebo Dr. Kmenta. Moc děkuji za Vaše příspěvky.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1806
19.2.15 13:16

Nevidím na tvém nose nic špatného :D.. Chceš vidět můj? :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1828
19.2.15 13:18

A co si s ním chceš nechat dělat? Máš ho v pohodě podle mě. Lepší by byly fotky z profilu a normálně zepředu (jako na občance). Tzn. nepózovací a ostré ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
19.2.15 13:19

Me přijde Tvůj nos hezký a rovny.Aby Te jiný nos neudělal tuctovou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
19.2.15 13:21

@Llucinka Máš pěkný nosík, ve tvém případě bych na plastiku nešla…šla bych, kdybych měla nějakou velkou a viditelnou anomálii, ale tvoje tvářička je hezká, tak bych se bála, aby výsledek nebyl spíš horší než lepší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JulkaD
19.2.15 13:34

Ahoj. Podobny/stejny nos mela znama. Sla na plastiku a jo, vypada vic „zensky“ :?: -proste vypada :mrgreen: -ale je hodne poznat, ze ho ma upraveny. Tak perfektne rovny a perfektne udelany. Takze nevim :nevim:. Mne se ted znama libi vic, i kdyz je poznat, ze nos je po plastice…

Ale vubec neres co okoli!!! Jestli mas mindrak, opravdu mindrak, tak jdi na Este na konzultacku a uvidis, co ti povi domtor atd. Ty ho pak budes nosit, ne okoli.

Jinak kdybys byla moje kamaradka, reknu ti, at na upravu nosu nechodis. Slusi ti to takhle ;).

• Citovat
  • Upravit
16077
19.2.15 13:46

Ahoj, pokud ti není líto peněz, jdi do toho.. já taky neměla nějak hrůzný nos..ale proste mi vadil.. operoval mě doc. Měšťák a jsem spokojená..jetsli chceš pošlu ti do SZ fotky..

jinak nos není o okolí, ale o tobě, pokud nevadí tobě, ok… pokud tě to trápí..mě to trápilo od puberty a to nebyla nějaká skoba nebo nějakej extra křivej nos..prostě se mi nelíbil tvar a nebyla úplně symetrická přepážka..což není ani ted 100%, protože tu mi nerovnal..nicméně ho dovel k moji spokojenosti, dokonalosti s tím, že okolí to ani nepoznalo..

dost mě poznamenalo to, že měli sem tam blbou připomínku kluci, i když to nemysleli ve zlém..ale člověk to holt vnímá jinak…

díky operaci mám kompletně překopanou osobnost k lepšímu

Příspěvek upraven 19.02.15 v 14:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Llucinka
19.2.15 14:02

Tak líto peněz mi je samozřejmě hodně, proto to taky tak řeším :) Nevýhoda u této operace je, že nevím, jak ten nos po operaci bude vypadat, jestli mi bude slušet nebo nebudu vypadat divně :) Samozřejmě žádnou anomálii či skobu nemám, ale holt jsem pořád nespokojená :,( Jednu fotku zblízka přikládám, z profilu bohužel nemám - raději :) Z profilu vypadá ostře. Jinak děkuji za názory, potřebuju slyšet názory z více stran holky.

• Citovat
  • Upravit
12550
19.2.15 14:04

@Llucinka Z těch fotek není vidět vůbec nic, není čeho se chytit. Takže platí můj první příspěvek. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Llucinka
19.2.15 14:05
@t-jani píše:
Ahoj, pokud ti není líto peněz, jdi do toho.. já taky neměla nějak hrůzný nos..ale proste mi vadil.. operoval mě doc. Měšťák a jsem spokojená..jetsli chceš pošlu ti do SZ fotky..

To bys byla hodná, děkuji :)

• Citovat
  • Upravit
a12
61049
19.2.15 14:11

Tvuj nos mi prijde v pohode, ja mam docela velky nos na fotkach zepredu mi prijde i trochu krivy takze kdyz se fotim tak se natacim tak abych byla brana zleva do prava :mrgreen: z druhy strany je to totiz des:P no ale na plastiku bych teda nesla, uz bych to nebyla ja :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Llucinka
19.2.15 14:12
@t-jani píše:

jinak nos není o okolí, ale o tobě, pokud nevadí tobě, ok… pokud tě to trápí..mě to trápilo od puberty a to nebyla nějaká skoba nebo nějakej extra křivej nos..prostě se mi nelíbil tvar a nebyla úplně symetrická přepážka..což není ani ted 100%, protože tu mi nerovnal..nicméně ho dovel k moji spokojenosti, dokonalosti s tím, že okolí to ani nepoznalo..

dost mě poznamenalo to, že měli sem tam blbou připomínku kluci, i když to nemysleli ve zlém..ale člověk to holt vnímá jinak…

díky operaci mám kompletně překopanou osobnost k lepšímu

Příspěvek upraven 19.02.15 v 14:05

Na mě sice nikdo nikdy poznámky neměl, co se týče nosu, ale kdyby měl, tak jsem už asi po operaci :lol:

• Citovat
  • Upravit
16077
19.2.15 14:14

@Llucinka :lol: no já si musela počkat, až jsem začala mít příjem a nebylo mi líto peněz.. ale že by mi to změnilo obličej mi nepřijde..jen je hezčí, což mi nevadí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
19.2.15 14:17

Na fotkach zepredu neni videt vubec nic, co by stalo za operaci, zkus se vyfotit z profilu.

• Citovat
  • Upravit
951
19.2.15 14:18

Když jsem klikala na diskusi, čekala jsem nějakého Cyrana z Bergeracu :D Na Vašem nosu mi nic nenormálního nepřijde, prostě normální nos jako každý jiný :)Jste sympatická ženská, chtělo by to trochu sebevědomí. Každý má nějaké nedostatky, zdravě sebevědomý člověk se s nedostatky dokáže srovnat. Příroda Vás tak stvořila, tak kašlete na operaci a užívejte života :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková