Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
A co si s ním chceš nechat dělat? Máš ho v pohodě podle mě. Lepší by byly fotky z profilu a normálně zepředu (jako na občance). Tzn. nepózovací a ostré ![]()
Me přijde Tvůj nos hezký a rovny.Aby Te jiný nos neudělal tuctovou
@Llucinka Máš pěkný nosík, ve tvém případě bych na plastiku nešla…šla bych, kdybych měla nějakou velkou a viditelnou anomálii, ale tvoje tvářička je hezká, tak bych se bála, aby výsledek nebyl spíš horší než lepší…
Ahoj. Podobny/stejny nos mela znama. Sla na plastiku a jo, vypada vic „zensky“
-proste vypada
-ale je hodne poznat, ze ho ma upraveny. Tak perfektne rovny a perfektne udelany. Takze nevim
. Mne se ted znama libi vic, i kdyz je poznat, ze nos je po plastice…
Ale vubec neres co okoli!!! Jestli mas mindrak, opravdu mindrak, tak jdi na Este na konzultacku a uvidis, co ti povi domtor atd. Ty ho pak budes nosit, ne okoli.
Jinak kdybys byla moje kamaradka, reknu ti, at na upravu nosu nechodis. Slusi ti to takhle
.
Ahoj, pokud ti není líto peněz, jdi do toho.. já taky neměla nějak hrůzný nos..ale proste mi vadil.. operoval mě doc. Měšťák a jsem spokojená..jetsli chceš pošlu ti do SZ fotky..
jinak nos není o okolí, ale o tobě, pokud nevadí tobě, ok… pokud tě to trápí..mě to trápilo od puberty a to nebyla nějaká skoba nebo nějakej extra křivej nos..prostě se mi nelíbil tvar a nebyla úplně symetrická přepážka..což není ani ted 100%, protože tu mi nerovnal..nicméně ho dovel k moji spokojenosti, dokonalosti s tím, že okolí to ani nepoznalo..
dost mě poznamenalo to, že měli sem tam blbou připomínku kluci, i když to nemysleli ve zlém..ale člověk to holt vnímá jinak…
díky operaci mám kompletně překopanou osobnost k lepšímu
Příspěvek upraven 19.02.15 v 14:05
Tak líto peněz mi je samozřejmě hodně, proto to taky tak řeším
Nevýhoda u této operace je, že nevím, jak ten nos po operaci bude vypadat, jestli mi bude slušet nebo nebudu vypadat divně
Samozřejmě žádnou anomálii či skobu nemám, ale holt jsem pořád nespokojená
Jednu fotku zblízka přikládám, z profilu bohužel nemám - raději
Z profilu vypadá ostře. Jinak děkuji za názory, potřebuju slyšet názory z více stran holky.
@Llucinka Z těch fotek není vidět vůbec nic, není čeho se chytit. Takže platí můj první příspěvek. ![]()
@t-jani píše:
Ahoj, pokud ti není líto peněz, jdi do toho.. já taky neměla nějak hrůzný nos..ale proste mi vadil.. operoval mě doc. Měšťák a jsem spokojená..jetsli chceš pošlu ti do SZ fotky..
To bys byla hodná, děkuji ![]()
Tvuj nos mi prijde v pohode, ja mam docela velky nos na fotkach zepredu mi prijde i trochu krivy takze kdyz se fotim tak se natacim tak abych byla brana zleva do prava
z druhy strany je to totiz des:P no ale na plastiku bych teda nesla, uz bych to nebyla ja ![]()
@t-jani píše:
Ahoj, pokud ti není líto peněz, jdi do toho.. já taky neměla nějak hrůzný nos..ale proste mi vadil.. operoval mě doc. Měšťák a jsem spokojená..jetsli chceš pošlu ti do SZ fotky..jinak nos není o okolí, ale o tobě, pokud nevadí tobě, ok… pokud tě to trápí..mě to trápilo od puberty a to nebyla nějaká skoba nebo nějakej extra křivej nos..prostě se mi nelíbil tvar a nebyla úplně symetrická přepážka..což není ani ted 100%, protože tu mi nerovnal..nicméně ho dovel k moji spokojenosti, dokonalosti s tím, že okolí to ani nepoznalo..
dost mě poznamenalo to, že měli sem tam blbou připomínku kluci, i když to nemysleli ve zlém..ale člověk to holt vnímá jinak…
díky operaci mám kompletně překopanou osobnost k lepšímu
Příspěvek upraven 19.02.15 v 14:05
Na mě sice nikdo nikdy poznámky neměl, co se týče nosu, ale kdyby měl, tak jsem už asi po operaci ![]()
@Llucinka
no já si musela počkat, až jsem začala mít příjem a nebylo mi líto peněz.. ale že by mi to změnilo obličej mi nepřijde..jen je hezčí, což mi nevadí ![]()
Na fotkach zepredu neni videt vubec nic, co by stalo za operaci, zkus se vyfotit z profilu.
Když jsem klikala na diskusi, čekala jsem nějakého Cyrana z Bergeracu
Na Vašem nosu mi nic nenormálního nepřijde, prostě normální nos jako každý jiný
Jste sympatická ženská, chtělo by to trochu sebevědomí. Každý má nějaké nedostatky, zdravě sebevědomý člověk se s nedostatky dokáže srovnat. Příroda Vás tak stvořila, tak kašlete na operaci a užívejte života ![]()
Ahoj maminy,
vím, že tu již je podobné téma, ale chtěla bych jej trošku oživit
Přemýšlím nad úpravou nosu, proto se chci zeptat, zda jste některá měla v této oblasti stejné dilema jako já - pořád se nemůžu rozhodnout. Okolí mě od toho odrazuje (prý to nepotřebuju), ale já jsem hrozně nahlodaná
Řešila jste některá stejný problém a jak jste se rozhodli? Přikládám i pár foto. Jinak bych volila kliniku Esthé, doc. Měšťáka nebo Dr. Kmenta. Moc děkuji za Vaše příspěvky.