Úprava nosu, nemohu se rozhodnout

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Llucinka
19.2.15 19:32

Já nos právě nemám vůbec velký, ale mám fakt malý hrbolek a nos z profilu ostrý, chci ho právě zjemnit :)už jsem objednana na konzultaci, ale má misto az v červnu :(

• Citovat
  • Upravit
935
19.2.15 19:41

Tak to se omlouvam uz bych ti nechtena pridavala problem ktery nemas…drzim ti palce at konzultace dobre dopadne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
19.2.15 21:39

Budu upřímná, nemyslím to zle. Místo nosu bych něco udělala s vlasama, vypadají, jak cáry a barva mi přijde dost umělá. A z prvních fotek- nejde to poznat pořádně, ale nemáš blbou pleť? Jestli jo, vylepšila bych se takto, nos je v pohodě. Jako jasně, že nemáš roztomiloučký pidi nosík, ale určitě ani nepraští do očí, že by byl nějak mega :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Llucinka
19.2.15 21:50

Vlasy mám bohužel spatne, ale s tim nic nenadela, ty mám tak bohužel geneticky a pleť mám v pohodě. Možná se mi zrovna jak jsem se fotila udělal pupínek, ale jinak problémy s pletí nemám :)

• Citovat
  • Upravit
Llucinka
19.2.15 21:51

Jo a barvu vůbec nemám, jen přeliv :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Llucinka
20.2.15 09:05

Holky ty nekvalitní fotky jsem vyhodila, ještě sem dám 3 fotky, na kterých je ten nos vidět detailně. Rozhodla jsem se nakonec pro tu úpravu, sice nemám žádnou extrémní deformaci nebo skobu, ale vzhledem k ostrosti a hrbolku mi ten nos přijde takový „neženský“. Nechci vypadat nějak povrchně, že pořád řeším nos, nejdůležitější je pro mě zdraví, ale mě to opravdu vnitřně hrozně trápí a kdo má hezký nos, tohle nepochopí. :,( Pořád skláním hlavu a zakrývám si nos rukou, aby nešel z profilu vidět :/

• Citovat
  • Upravit
a12
61073
20.2.15 09:19

Ja porad na tvym nosu nevidim nic spatnyho:( a na fotkach ti to moc slusi :palec: a ja mam hroznej nos navic velkej z profilu hruza protoze jeste navic „nemam“ bradu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
20.2.15 09:23

@Llucinka já jsem to měla podobně, nechala jsem si upravit a jsem max spokojená :palec: ale počítej s kompletní rhinoplastikou, tohle bude do kosti, takže plný zákrok :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Llucinka
20.2.15 09:25

@neila Já s tím právě počítám, vzhledem k tomu, že hrbolek mám na kosti, tak se musí zasáhnout do toho. Navíc mi padá špička při úsměvu. Nemohla bys mi, prosím, poslat nějaké fotky před a po? A u koho jsi byla? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
16186
20.2.15 09:29

@Llucinka Byla jsem u MUDr. Záruby na Emauzy v Praze, moc šikovný doktor a nejsou u něj tak šílené čekací doby (tedy aspoň tehdy nebyly, ale je to už 5 let). Foto ti pošlu, jen mi hoď do IP maila ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
20.2.15 12:51

Podle mě ti dr zarovna hrobolek a a trochu sníží nos, do měkkého nosu možná nezasáhne vůbec.. uvidíš co konzultace..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková