Úprava nosu, nemohu se rozhodnout

Napsat příspěvek
Velikost písma:
205
19.2.15 14:33

Ja ho mela asi jako ty. Po uprave to nikdo nepoznal. SLA bych do toho znova I kdyz mam od te doby (11let zpet) mene pruchodny nos :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Llucinka
19.2.15 14:45

Holky dávám ještě poslední fotky, jedna je z profilu, za tu se ale fakt stydím :( Z profilu mám ten nos strašný.

• Citovat
  • Upravit
16077
19.2.15 14:46

@idealistka mě se ta průchodnost naopak zlepšila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
19.2.15 14:48

@Llucinka Jestli můžu být upřímná…
Já bych do operace nešla. Líbí se mi tvůj nos, hodí se ti k obličeji, a asi bych se bála, že změnou nosu se ti celkově změní rysy. Mně se líbíš tak, jak jsi. Ale pokud se necítíš dobře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
19.2.15 14:57

Mas naprosto normalni nos a jenom te chci ujistit, ze pokud Mestak usoudi, ze to neni na operaci, tak te proste neodoperuje a doporuci ti navstevu psychologa. Spis by si mela zamakat na svem sebevedomi a za ty penize si uzit peknou dovolenou.

• Citovat
  • Upravit
72725
19.2.15 15:00
@Llucinka píše:
Holky dávám ještě poslední fotky, jedna je z profilu, za tu se ale fakt stydím :( Z profilu mám ten nos strašný.
úplně normálně pěkná baba. Jsi na nos moc zaměřená, já bych do operace v Tvém případě nešla.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
19.2.15 15:01
@martina.se píše: úplně normálně pěkná baba. Jsi na nos moc zaměřená, já bych do operace v Tvém případě nešla.

Taky bych do toho nešla. Vždyť i u nejlepšího doktora je riziko komplikací, když má někdo jó problém, tak bych si řekla, že to za ten risk stojí, ale jít do operace nosíku, co se zdá v pohodě, je podle mě příliš velký risk :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Llucinka
19.2.15 15:15

No mě Měšťák napsal, že „nos je vhodný na zjemnění a mírné zmenšení“, ale přítel mi řekl, že nic jiného ani nečekal, je jasné, že by mě vzal, mají z toho nejen peníze, ale i doporučení, že nemá důvod mě odmítnout. Jinak všem moc děkuji za Vaše upřímné názory a reakce :)

• Citovat
  • Upravit
1828
19.2.15 16:06

@Llucinka Mestak i odmítá, nepotrebuje operovat každyho ;)zepředu je to ok, nemas ho krivej, z profilu mirnej hrbolek, tu retusovanou fotku nehodnotim. Podle me je to jenom v tvoji hlave, skoda penez, koupila bych si radsi neco peknyho na jaro a sla na zmrzlinu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
935
19.2.15 16:14

Ja bych zase na upravu klidne sla, pokud to tak citis. muj nos je taky uplne v poradku a presto premyslim o uprave…prodlouzeni spicky nosu. Navic pokud s tim sam plasticky chirurg nemel problem, staci jenom rozhodnuti z tve strany ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61073
19.2.15 17:06

Jeee co bych dala za takovej profil! :kytka: no a co jinak pritel na to? Ja taky jen tak pred pritelem nadhodila plastiku nosu(ikdyz bych na ni nesla) a on rek ze by to nechtel ze bych to nebyla ja.. no a navic na dedicnosti bych nic nezmenila, detem muj nos stejne hrozi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Llucinka
19.2.15 17:27

Pritel říkal, že to záleží na me, že je to muj nos a pokud me to trápí, ať jdu.Ale jinak mi to vymlouvá, že to nepotřebují.

• Citovat
  • Upravit
3074
19.2.15 17:53
@Llucinka píše:

Mám úplně stejný nos, přesně ten hrbůlek nahoře. Díky bohu, ve škole žádné poznámky kvůli nosu nebyly, ale přesto na plastiku chci. Takže být tebou jdu, ten hrbolek mi nepřijde normální a ženský.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Llucinka
19.2.15 19:20

Spíš mám strach z toho, jak bych vypadala potom :(

• Citovat
  • Upravit
935
19.2.15 19:28

Ja myslim, ze to bude vypadat hezky, umi to udelat s citem ;)…jako ja opravdu chci upravit jenom spicku nosu, takze si jeste rikam jestli opravdu do toho jit, ale pokud ty mas i jemny hrbolek a nos je vetsi, tak od toho tady pro nas ty operace jsou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková