Hubnutí - dělám něco špatně?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
41882
23.2.15 09:44
@Anonymní píše:
@MonikaN.89 tak třeba včerejší den.
Snídaně: 3 celozrnné tousty, lehce pomazánkové máslo, 95% šunka
Svačina: pomeranč, jablko
Oběd: brambory, kuřecí prso, zelenina (brokolice, mrkev, květák) - komplet dělané v páře.
Svačina: celozrnná bulka, lehce pomazánkové máslo, 20% cihla, červená paprika
Večeře: ledový salát, cherry rajčata, okurka hadovka, 1/2 celozrnéého rohlíku, pomazánkové máslo, šunka, sýr.
2.večeře: mrkevJeště podotknu, že bych šunku a sýr mohla v poislední době na kila - mám na ní hroznou chuť - jakoby si t+ělo říkalo??? :think:

Nesvačila bych ovoce, dej si třeba kousek žitného pečiva s cottage. Ovoce je plné cukru, dávám si ho max do ovesné kaše ke snídani. ( tam vynechám pečivo, dám si vločky, jogurt, kaši,..)
Sníš dost pečiva, i když celozrnné, ale stejně, minimálně ho nahraď žitným. Večer mi tam chybí víc bílkovin, dala bych třeba rybu ;) Sýr jím jen cottage a nebo olomoucké, ostatní taky nic moc do redukce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.2.15 09:54

@lyrica já to pečivo nějak k životu potřebuju :oops:, ale hlídám si složení.
Ovoce na dopolední svačinu se teda nevzdám :mrgreen: to mi nikdo nesebere. Jsem milovník sladkého (čokolády), tak aspoň to dopolední ovoce si nechám :lol:
Večer jsem tam měla šunku a sýr. 4 plátky šunky určitě a sýra taky tak. Tak jsem myslela, že by bílkovina mohla být dostačující :think:

No, zatnu zuby a budu tedy makat dál…

• Citovat
  • Upravit
1390
23.2.15 09:55

Ahoj, rada bych ti poradila, tak za 1. Jako po 14 dnech nečekejte výsledky, lidi jsou zmatený z rádoby zaručených receptu z televize kde se nam smaží nakukat, že si obléknem neoprén a za týden zhubnem 20 kg :D
Za 2. Předpokládám, že celý den piješ pouze čistou vodu!! Pokud ano, dej tělu čas ať se nastartuje a zvykne si, že toho umělýho cukru už bylo dost :D!! Jestli ne, tak začni!! V obouch případech dej telu minimálně mesic na to, aby si zvyklo na jiný režim :)
Za 3. Rozhodně si zakaž pečivo a vše co je mu podobné. A cvičit každý den je dobrý jen se nezapomeň pokaždé dobře protáhnout a taky by bylo vhodné, pokud to tak neděláš stanovit si přesný čas od kdy do kdy budeš cvičit a ten dodržovat a nenechat se ničím rušit :) což asi nebude s detma žádná sranda :) tak držím palce :) ať jdou kila dolů :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
23.2.15 10:02
@Anonymní píše:
@lyrica já to pečivo nějak k životu potřebuju :oops:, ale hlídám si složení.
Ovoce na dopolední svačinu se teda nevzdám :mrgreen: to mi nikdo nesebere. Jsem milovník sladkého (čokolády), tak aspoň to dopolední ovoce si nechám :lol:
Večer jsem tam měla šunku a sýr. 4 plátky šunky určitě a sýra taky tak. Tak jsem myslela, že by bílkovina mohla být dostačující :think:No, zatnu zuby a budu tedy makat dál…

Ale ono je to i málo, jen ovoce, dej si ho alespoň do bílého jogurtu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
23.2.15 10:07

Podle mě jsi nabrala svalovou hmotu. Kup si metr a 1× měsíčně se měř (prsa, pas, břicho, boky, stehna). Jestli ti ubyl tuk poznáš i na oblečení, že ti bude volnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1390
23.2.15 10:14
@MUFICE píše:
Podle mě jsi nabrala svalovou hmotu. Kup si metr a 1× měsíčně se měř (prsa, pas, břicho, boky, stehna). Jestli ti ubyl tuk poznáš i na oblečení, že ti bude volnější.

Za 14 dní není možný nabrat svalovou hmotu, leda že by v posilovne drela 2 hodiny denně a pouze posilovala a pak si ještě dala pul kilovy steak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
CarolS
23.2.15 10:19

Za 14 dní těžko nabere zásadní váhu svalové hmoty, ještě při aerobním cvíčení 8) V jídle je až moc pečiva, k ovoci bych přihodila taky alespoň jogurt. V kolik večeříš? Na každého platí něco jiného, chce to čas zjistit, co funguje u tebe. Nepropadej depresi po 14 dnech hlavně ;)

• Citovat
  • Upravit
1952
23.2.15 10:19
@MUFICE píše:

ja si teda myslim, ze tam svalova hmota az tak nemuze byt…vzdyt zakladatelka cvici 10 dni…hlavne makat a vydrzet, sama vim, co to obnasi…telo se musi nastartovat a zvyknout si na novy rezim, to jsem pochopila, uz i ja, ze neni mozne se nekolik mesicu cpat, pribrat a pak za 14 to chtit mit dole, to je uplne o necem jinem…

ja si myslim, ze jidelnicek v pohode, spis chce vyzkouset, co na tebe plati, ja snist to, co ty, tak nezhubnu…jak uz jsem psala musim jist max. 3× denne, jinak bych byla i prejezena…a jen podotykam, ze tech 18 kilo jsem dala dolu obden behanim po pul hodine a jidlo do dusledku neresim…rano si dam treba bily jogurt, musli, nakrajene ovoce, obed rybka, fazolove lusky, baby karotka a stouchacky s cibuli na veceri treba tmave pecivo sunka, pomazankove maslo a okurek, to na me proste plati…dneska budu mit tortilu plnenou masem a spenatem na snidani jsem mela skoricove cerealie s mlekem…je fajn, ze si nemusim, az tak odpirat a pritom hubnu…my teda hubneme celkove s manzelem, ten chodi behat kazdy den a vaha se mu taky zastavila, taky mu furt domlouvam, at si da pauzu, ale neslysi na to…hlavne makat dal a zvazit se treba po mesici…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
CarolS
23.2.15 10:21

@petula 22 :palec: Předběhla jsi mě :)

• Citovat
  • Upravit
2439
23.2.15 10:22

14 dní je málo. Musíš vydržet dýl. Hlavně u každého to funguje jinak. Já jsme třeba za měsíc na váze zhubla je 2-3 kg, ale výsledky byly spíš vidět na těch objemech. Takže fakt kup ten metr :) Ale souhlasím je to demotivující, když nevidíš moc výsledky. Mě se to v podstatě začlo hýbat až ke konci toho měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1952
23.2.15 10:24
@CarolS píše:
Za 14 dní těžko nabere zásadní váhu svalové hmoty, ještě při aerobním cvíčení 8) V jídle je až moc pečiva, k ovoci bych přihodila taky alespoň jogurt. V kolik večeříš? Na každého platí něco jiného, chce to čas zjistit, co funguje u tebe. Nepropadej depresi po 14 dnech hlavně ;)

presne moje slova, neni to o tom cvicit kazdy den a myslet si, ze to proste bude za 10 dni dole…rozhodne zjistit, co na toho daneho cloveka funguje…ja jim pouze 3× denne a maximalne mi to vyhovuje, nemam hlad a dobre se mi hubne…zkousela jsem jist vickrat a byla jsem prejezena a nevyhovovalo mi to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1390
23.2.15 10:31
@CarolS píše:
@petula 22 :palec: Předběhla jsi mě :)

Tak to se omlouvám :D :hug: ale nedalo mi to a musela jsem hned reagovat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
23.2.15 10:37
@MonikaN.89 píše:
presne moje slova, neni to o tom cvicit kazdy den a myslet si, ze to proste bude za 10 dni dole…rozhodne zjistit, co na toho daneho cloveka funguje…ja jim pouze 3× denne a maximalne mi to vyhovuje, nemam hlad a dobre se mi hubne…zkousela jsem jist vickrat a byla jsem prejezena a nevyhovovalo mi to…

já se přidám souhlasím. 14 dní je fakt málo. Na mě zas platí pravidelnost - zhubnu vždycky na dovolený, protože jím skoro pořád a u moře bílý pečivo, olivový olej, zmrzlina. Ale nejsem ve stresu, tělo je odpočaté a hýbe se a cm jdou dolů. V běžným režimu se musím s hubnutím strašně dřít. a velkou roli hraje věk. Ve 20,30 mi stačilo přestat se přežírat na noc, pak se mi ten metabolismus obrátil a přiměřená hmotnost je pro mě boj. Kdybych jedla jak dřív mám metrák do týdne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
23.2.15 10:51
@MUFICE píše:
:palec: mam stejny nazor
  • Citovat
  • Upravit
KackaDoup
23.2.15 10:52

Ja jsem kuprikladu chodila rok trikrat tydne do posilky…mela jsem nejakou vahu…kdyz jsem pak nahle prestale do mesice jsem mela o 5 kilo mene…aniz bych se snazila…odesla cast svalstva..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková