Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Anonymní píše:
@MonikaN.89 tak třeba včerejší den.
Snídaně: 3 celozrnné tousty, lehce pomazánkové máslo, 95% šunka
Svačina: pomeranč, jablko
Oběd: brambory, kuřecí prso, zelenina (brokolice, mrkev, květák) - komplet dělané v páře.
Svačina: celozrnná bulka, lehce pomazánkové máslo, 20% cihla, červená paprika
Večeře: ledový salát, cherry rajčata, okurka hadovka, 1/2 celozrnéého rohlíku, pomazánkové máslo, šunka, sýr.
2.večeře: mrkevJeště podotknu, že bych šunku a sýr mohla v poislední době na kila - mám na ní hroznou chuť - jakoby si t+ělo říkalo???
Nesvačila bych ovoce, dej si třeba kousek žitného pečiva s cottage. Ovoce je plné cukru, dávám si ho max do ovesné kaše ke snídani. ( tam vynechám pečivo, dám si vločky, jogurt, kaši,..)
Sníš dost pečiva, i když celozrnné, ale stejně, minimálně ho nahraď žitným. Večer mi tam chybí víc bílkovin, dala bych třeba rybu
Sýr jím jen cottage a nebo olomoucké, ostatní taky nic moc do redukce.
@lyrica já to pečivo nějak k životu potřebuju
, ale hlídám si složení.
Ovoce na dopolední svačinu se teda nevzdám
to mi nikdo nesebere. Jsem milovník sladkého (čokolády), tak aspoň to dopolední ovoce si nechám ![]()
Večer jsem tam měla šunku a sýr. 4 plátky šunky určitě a sýra taky tak. Tak jsem myslela, že by bílkovina mohla být dostačující ![]()
No, zatnu zuby a budu tedy makat dál…
Ahoj, rada bych ti poradila, tak za 1. Jako po 14 dnech nečekejte výsledky, lidi jsou zmatený z rádoby zaručených receptu z televize kde se nam smaží nakukat, že si obléknem neoprén a za týden zhubnem 20 kg ![]()
Za 2. Předpokládám, že celý den piješ pouze čistou vodu!! Pokud ano, dej tělu čas ať se nastartuje a zvykne si, že toho umělýho cukru už bylo dost
!! Jestli ne, tak začni!! V obouch případech dej telu minimálně mesic na to, aby si zvyklo na jiný režim ![]()
Za 3. Rozhodně si zakaž pečivo a vše co je mu podobné. A cvičit každý den je dobrý jen se nezapomeň pokaždé dobře protáhnout a taky by bylo vhodné, pokud to tak neděláš stanovit si přesný čas od kdy do kdy budeš cvičit a ten dodržovat a nenechat se ničím rušit
což asi nebude s detma žádná sranda
tak držím palce
ať jdou kila dolů ![]()
@Anonymní píše:
@lyrica já to pečivo nějak k životu potřebuju, ale hlídám si složení.
Ovoce na dopolední svačinu se teda nevzdámto mi nikdo nesebere. Jsem milovník sladkého (čokolády), tak aspoň to dopolední ovoce si nechám
Večer jsem tam měla šunku a sýr. 4 plátky šunky určitě a sýra taky tak. Tak jsem myslela, že by bílkovina mohla být dostačujícíNo, zatnu zuby a budu tedy makat dál…
Ale ono je to i málo, jen ovoce, dej si ho alespoň do bílého jogurtu ![]()
Podle mě jsi nabrala svalovou hmotu. Kup si metr a 1× měsíčně se měř (prsa, pas, břicho, boky, stehna). Jestli ti ubyl tuk poznáš i na oblečení, že ti bude volnější.
@MUFICE píše:
Podle mě jsi nabrala svalovou hmotu. Kup si metr a 1× měsíčně se měř (prsa, pas, břicho, boky, stehna). Jestli ti ubyl tuk poznáš i na oblečení, že ti bude volnější.
Za 14 dní není možný nabrat svalovou hmotu, leda že by v posilovne drela 2 hodiny denně a pouze posilovala a pak si ještě dala pul kilovy steak ![]()
Za 14 dní těžko nabere zásadní váhu svalové hmoty, ještě při aerobním cvíčení
V jídle je až moc pečiva, k ovoci bych přihodila taky alespoň jogurt. V kolik večeříš? Na každého platí něco jiného, chce to čas zjistit, co funguje u tebe. Nepropadej depresi po 14 dnech hlavně ![]()
@MUFICE píše:
ja si teda myslim, ze tam svalova hmota az tak nemuze byt…vzdyt zakladatelka cvici 10 dni…hlavne makat a vydrzet, sama vim, co to obnasi…telo se musi nastartovat a zvyknout si na novy rezim, to jsem pochopila, uz i ja, ze neni mozne se nekolik mesicu cpat, pribrat a pak za 14 to chtit mit dole, to je uplne o necem jinem…
ja si myslim, ze jidelnicek v pohode, spis chce vyzkouset, co na tebe plati, ja snist to, co ty, tak nezhubnu…jak uz jsem psala musim jist max. 3× denne, jinak bych byla i prejezena…a jen podotykam, ze tech 18 kilo jsem dala dolu obden behanim po pul hodine a jidlo do dusledku neresim…rano si dam treba bily jogurt, musli, nakrajene ovoce, obed rybka, fazolove lusky, baby karotka a stouchacky s cibuli na veceri treba tmave pecivo sunka, pomazankove maslo a okurek, to na me proste plati…dneska budu mit tortilu plnenou masem a spenatem na snidani jsem mela skoricove cerealie s mlekem…je fajn, ze si nemusim, az tak odpirat a pritom hubnu…my teda hubneme celkove s manzelem, ten chodi behat kazdy den a vaha se mu taky zastavila, taky mu furt domlouvam, at si da pauzu, ale neslysi na to…hlavne makat dal a zvazit se treba po mesici…
14 dní je málo. Musíš vydržet dýl. Hlavně u každého to funguje jinak. Já jsme třeba za měsíc na váze zhubla je 2-3 kg, ale výsledky byly spíš vidět na těch objemech. Takže fakt kup ten metr
Ale souhlasím je to demotivující, když nevidíš moc výsledky. Mě se to v podstatě začlo hýbat až ke konci toho měsíce.
@CarolS píše:
Za 14 dní těžko nabere zásadní váhu svalové hmoty, ještě při aerobním cvíčeníV jídle je až moc pečiva, k ovoci bych přihodila taky alespoň jogurt. V kolik večeříš? Na každého platí něco jiného, chce to čas zjistit, co funguje u tebe. Nepropadej depresi po 14 dnech hlavně
presne moje slova, neni to o tom cvicit kazdy den a myslet si, ze to proste bude za 10 dni dole…rozhodne zjistit, co na toho daneho cloveka funguje…ja jim pouze 3× denne a maximalne mi to vyhovuje, nemam hlad a dobre se mi hubne…zkousela jsem jist vickrat a byla jsem prejezena a nevyhovovalo mi to…
@CarolS píše:
@petula 22Předběhla jsi mě
Tak to se omlouvám
ale nedalo mi to a musela jsem hned reagovat ![]()
@MonikaN.89 píše:
presne moje slova, neni to o tom cvicit kazdy den a myslet si, ze to proste bude za 10 dni dole…rozhodne zjistit, co na toho daneho cloveka funguje…ja jim pouze 3× denne a maximalne mi to vyhovuje, nemam hlad a dobre se mi hubne…zkousela jsem jist vickrat a byla jsem prejezena a nevyhovovalo mi to…
já se přidám souhlasím. 14 dní je fakt málo. Na mě zas platí pravidelnost - zhubnu vždycky na dovolený, protože jím skoro pořád a u moře bílý pečivo, olivový olej, zmrzlina. Ale nejsem ve stresu, tělo je odpočaté a hýbe se a cm jdou dolů. V běžným režimu se musím s hubnutím strašně dřít. a velkou roli hraje věk. Ve 20,30 mi stačilo přestat se přežírat na noc, pak se mi ten metabolismus obrátil a přiměřená hmotnost je pro mě boj. Kdybych jedla jak dřív mám metrák do týdne.
@MUFICE píše:
Ja jsem kuprikladu chodila rok trikrat tydne do posilky…mela jsem nejakou vahu…kdyz jsem pak nahle prestale do mesice jsem mela o 5 kilo mene…aniz bych se snazila…odesla cast svalstva..