Jogurt - od kdy? Je přeci možný spouštěč pylové alergie

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1257
15.7.12 17:09
@Jeannie2 píše:
jj davky sunaru hlidam, stale to vychazi prave na tech 500ml takze zatim v pohode…s tou tchyni teda nezavidim ale prave o tom to je-vydrzet to s tim okolim…jsem rada ze aspon prispevky od dvou maminek tady v tehle diskuzi vcetne tebe me ujistily v tom, ze delam naprosto spravnou vec…hezkou nedeli a diky :mavam:

Děláš správně neboj :), pokud vypije těch 500 ml tak je to v pohodě. S tím okolím je to přesně jak píšeš musí se vydržet. Někdy je to blbé, ale zdraví dítka stojí za to :srdce: Taky přeji hezkou neděli! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3406
15.7.12 21:01

V týhle době se prostě všechno moc řeší..koukněte se třeba na to, co jste jste jedli když ste byli malý..můj přítel jedl třeba v půl roce normální jídla jako dospělí, a je zdravej a živej :mrgreen: já bych to třeba synovi taky nedala, hold je jiná doba no :nevim: každej si dává podle sebe no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
16.7.12 08:22

@hanzbl00 Dřív se nic moc neřešilo, ale taky se nic moc nevědělo… proto taky nastal takový vzrůst alergií… zkažené životní prostředí, v potravinách samé fujtajbly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3406
16.7.12 11:24
@3HE píše:
@hanzbl00 Dřív se nic moc neřešilo, ale taky se nic moc nevědělo… proto taky nastal takový vzrůst alergií… zkažené životní prostředí, v potravinách samé fujtajbly…

no to je spíš teď, dřív byli věci kvalitnější bych řekla..v salámech bylo aspon maso

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
16.7.12 13:55

Díky za reakci… :kytka: nebudu to dále rozepisovat, i když povídat si na tohle téma by bylo jistě zajímavé, ale v jin diskuzi… ať tady neměníme téma:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
17.7.12 22:40

Jogurt jsme začali dávat v osmi měsících, alergie v rodině nemáme. Dávala jsem tmavě zelenou Activii a frčí u nás dodnes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí