Jogurt - od kdy? Je přeci možný spouštěč pylové alergie
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Jeannie2 píše:
jj davky sunaru hlidam, stale to vychazi prave na tech 500ml takze zatim v pohode…s tou tchyni teda nezavidim ale prave o tom to je-vydrzet to s tim okolim…jsem rada ze aspon prispevky od dvou maminek tady v tehle diskuzi vcetne tebe me ujistily v tom, ze delam naprosto spravnou vec…hezkou nedeli a diky
Děláš správně neboj
, pokud vypije těch 500 ml tak je to v pohodě. S tím okolím je to přesně jak píšeš musí se vydržet. Někdy je to blbé, ale zdraví dítka stojí za to
Taky přeji hezkou neděli! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V týhle době se prostě všechno moc řeší..koukněte se třeba na to, co jste jste jedli když ste byli malý..můj přítel jedl třeba v půl roce normální jídla jako dospělí, a je zdravej a živej
já bych to třeba synovi taky nedala, hold je jiná doba no
každej si dává podle sebe no
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hanzbl00 Dřív se nic moc neřešilo, ale taky se nic moc nevědělo… proto taky nastal takový vzrůst alergií… zkažené životní prostředí, v potravinách samé fujtajbly…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@3HE píše:
@hanzbl00 Dřív se nic moc neřešilo, ale taky se nic moc nevědělo… proto taky nastal takový vzrůst alergií… zkažené životní prostředí, v potravinách samé fujtajbly…
no to je spíš teď, dřív byli věci kvalitnější bych řekla..v salámech bylo aspon maso
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Díky za reakci…
nebudu to dále rozepisovat, i když povídat si na tohle téma by bylo jistě zajímavé, ale v jin diskuzi… ať tady neměníme téma:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jogurt jsme začali dávat v osmi měsících, alergie v rodině nemáme. Dávala jsem tmavě zelenou Activii a frčí u nás dodnes.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit