Joot eshop-platba předem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14604
19.9.22 12:48
@negra píše:
@Semtex proflaklej jako negativne proflaklej? Není někde webovka, kde se jde dočíst seznamy, teda adresy, takovýchto šejdiru?

Myslela jsem tak všeobecně :lol: občas o tom čtu, občas jsem si to googlila, protože jsem na ne taky narazila, když jsem něco chtěla koupit, a pak jsem si pocetla. Nevím, pamatuji názvy boohoo, rivalenti, to bonky… jako někomu z toho samozřejmě i něco přijde, ale jistě to nemáš, stejně jako kvalitu toho, možnost reklamace nebo možnost vraceni peněz :nevim: proto u nich nenakupuji. Nemluvě o tom, ze standardní dodací lhůtu mívají 365 dni :lol: samozřejmě některym to pošlou i normálně, třeba za dva týdny až měsíc, jako normálně z činy, ale budeš to zrovna ty? To nikdy nikdo neví :lol: já mám svoje oblíbené e-shopy a jinde nakupuji nerada. A když už, hledám ty recenze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
19.9.22 13:33
@negra píše:
Znáte joot? Chtěla bych si tam koupit jednu blbinu.sice za pár šupů, ale chtějí to zaplatit dopředu, tak aby mi to pak poslali. Osobní zkušenosti? Díky.

je to zprostředkovatel, nikoliv prodejce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
24.9.22 23:49

@negra já o prázdninách riskla a objednala synovi figurky Pokémonů a dorazili, a když sem jim napsala jak to s objednávkou vypadá když už se mi to zdálo dlouho, tak i odpověděli a na vyžádání poslali kódy na sledování zásilky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
25.9.22 19:09
@Tynka00 píše:
@negra já o prázdninách riskla a objednala synovi figurky Pokémonů a dorazili, a když sem jim napsala jak to s objednávkou vypadá když už se mi to zdálo dlouho, tak i odpověděli a na vyžádání poslali kódy na sledování zásilky.

Děkuju. za info. i když, já se na to nakonec vykašlala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.10.22 15:07

Joot.cz

Není to podvod asi jelikož po mě chtěli taky zaplatit předem 16.8.jsem si tam koupila pro sebe teplákovou soupravu…zaplatila jsem si pojištěním zásilky které bylo 39kč a dneska mi souprava byla doručena. V pořádku to co jsem chtěla jak velikost tak barva…jediné co je že jsem musela čekat takhle dlouho ale o tom mě informovali v emailus omluvou když jsem se po měsíci po objednávce poptavala kde ji mám…V emailu dokonce psali že může dorazit za několik týdnů krz proclení v Čině které neví jak dlouho bude trvat že to je věc kterou neovlivní ale poslali mi pak v emailu číslo sledování tě zásilky kde jsem viděla že už je na letišti v Číně a čeka právě jen na proclení a odbavení všech zásilek což trvalo týden a půl cca podle toho jak jsem se denně koukala jak to pokračuje…jo ještě mi přišla před týdnem SMS že moje zásilka je na hranicích a pokud nezaplatil 49kc přes kartu či účet nemůžou to pustit k nám přes hranici na to jsem nereagovala a stejně přišla. JSEM PŘEKVAPENÁ ŽE TO TAK DOPADLO DLE VAŠICH REFERENCÍ ZDE CO JSEM ČETLA JSEM MYSLELA ŽE JSEM NALEŤELA A EJHLE NENALETĚLA. TOŤ MÁ ZKUŠENOST :D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
21.11.22 19:35

Hledala jsem místo, kam napsat zkušenost s Joot on-line nákupem.
1. Uvěřila jsem falešným recenzím
2. Až později, po zaplacení, když zboží nepřicházelo, hledala jsem více informací, které jsou bohužel až za placenými reklamami.
3. Opravdu jsem naletěla, když už jsem se smířila s tím, že jsem přišla o zaplacené peníze, zboží po dvou měsících dovezla Česká pošta a odesílatel měl opravdu čínskou adresu. V tomto zprostředkovatel nelhal. Tímto ale pozitiva nákupu končí.
4. Takže jsem s prvním sněhem dostala i podzimní bundu. Ale materiál ani vzhled vůbec nesouhlasil s objednávkou. Bundu jsem si ale ponechala, protože podle zkušeností jiných stejně lapených zákazníků jsou zkušenosti s reklamací ještě horší než s nákupem.
5. Závěr: Nakupování na Joot NEDOPORUČUJI!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
4.2.23 14:45

Nikdy zde nic nekupujte!!!
Objednala jsem položku u které psali, že je skladem a odesílají každý den. Ve skutečnosti to ale znamená, že každý den přepošlou Vaší objednávku do Číny, odkud Vám pak jde zásilka 40 dní.
Když jim napíšete, že je to moc dlouho a žádáte o storno objednávky a vrácení peněz, tak Vám odepíšou, že to stornovat nejde, peníze taky už vrátit nemohou a odkážou Vás na čínského výrobce. Takže nějaké zákony pro ně vůbec neplatí? Zajímavé.
Zboží pak musíte ještě clít a když už po té době přijde, tak ta kvalita je naprosto příšerná.
Vyhozené peníze!
Raději běžte podpořit malé kamenné obchody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14604
4.2.23 15:53

@Karol932 já nechapu, co lidi vede k tomu na takových stránkách něco vůbec kupovat. Recenze špatné, stačilo by predtim pohledat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.10.23 16:18

Zboží naštěstí dorazilo z eshopu Joot.cz

Dne 24.7.2023 jsem si objednala dámské mokasíny ve velikosti č.40,zaplatila jsem předem/dle možnosti z eshopu Joot.cz/693,–Kč.Ještě ten den mi přišel e-mail, že jim finance došly a zboží do 10.8.2023 mi přijde domů. Nepřišlo. Tak jsem psala e-mail na Joot.cz,kdy zboží dorazí a dali mi terním do 12.9.2023 a objednané a zaplcené dámské bílé polobotky opět nedorazily poštou. Tak jsem e-mailem napsala opět stížnost. Tentokráte mi byl poslán z Joot.cz e-mail, že obuv pošlou do 10.října 2023.A toto úterý opět obuv nedorazila.Tak už jsem včera byla tak nesmírně naštvaná, ale opravdu naštvaná, neboť jsem již na jejich e-mail napsala, že celou záležitost podám na ČOI a své právní zástupkyni. A svšte div se! Dnes -ve čtvrtek 12.října 2023 objednaná obuv skutečně přišla z Číny, naprostá spokojenost, vysoká kvalita, výborně sedí. Přestojiž toto bylo pro mě opravdu varováním, abych si, ze žádného eshopu opravdu nic neobjednávala. Tímto AŤ JE MÁ „ANABÁBÁZE“ZKUŠENOSTÍ PRO VŠECHNY SOUČASTNÉ A BUDOUCÍ ZÁKAZNÍKY VŠECH ESHOPŮ, nejen z Joot.cz .Jana Kučabová,12.říjen 2023 : :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
14.3.25 08:50

Ja nakupuju na https://spartoo.cz Zboží pěkné, doručení rychlé, ceny nízké, vrácení v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák