Jsem 32. týden :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
84
22.3.13 11:15

Ty bláho, 1000,– za doprovod. no to je mazec :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
22.3.13 11:17
@Lenule15 píše:
@Jituna78 u nás se teda u porodu platí 100,– za partnera (cena za to, do čeho ho obléknou) a mám pocit, že u nás ani u císaře být nikdo nemůže. Ale co jsem třeba koukala, tak když bych si chtěla nechat dát epidural, tak ten u nás stojí 1600,–. Tak doufám, že to půjde bez něj :D

tak to máte fakt levný :-)
No zase u nás epidurál je zadarmo, ale nevím jestli do toho jít - bojím se docela bolesti, ale zase jsem četla že se někomu po epidurálu porod zpomalil a to bych taky nechtěla…takže se budu snažitto zvládnou bez něj :-) Ale je možný že pak rychle změním názor :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
22.3.13 11:19

@Jituna78 Koukala jsem že bydlíme kousek od sebe :lol: Já jsem z Holubic to je u Kralup. Proč budeš rodit v Praze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
22.3.13 11:23

Mně u prvního epidurál dali, ale až někdy po šestnácti hodinách, když zjistili že jsem k. o. a to mi při příjmu říkali: „to bude rychlé, mladý holky rodí rychle“ a taky jsem za něj neplatila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
22.3.13 11:25
@luccik8 píše:
@Jituna78 Koukala jsem že bydlíme kousek od sebe :lol: Já jsem z Holubic to je u Kralup. Proč budeš rodit v Praze?

Jé to je kousíček :-)Skoro okolo jezdíme do PRahy :-)
já jsem původně chtěla rodit ve Slaným, ale pak jsme se rozhodli pro Prahu - přítel tam dělá, má tam rodiče a kdyby nemohl dělat z domova, tak bych jela k rodičům a byla by rychlejší doprava. To Slaný je na druhou stranu, no snad nedělám chybu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
22.3.13 11:30

@Jituna78 Tak to chápu, já ve Slaném rodila kluka, už vím jak to tam chodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
22.3.13 11:46

Jsem na stránkách porodnice četla, že má být taška zabalená dva týdny před porodem. To jsem teda asi aktivistka, když ji mám dva měsíce před porodem. :oops:
A co nějaké těhotenské neduhy holky, trápí vás něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
22.3.13 11:48

@boodlinkaa Nejsi žádná aktivistka, stát se může cokoliv a radši ji mít zabalenou než vůbec :nevim: nebo na poslední chvíli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
22.3.13 11:50

Tak to mám ještě chvíli čas na tu tašku :mrgreen:. Docela mi tvrdne břicho, beru magnesium ale nějaké změny nepozoruji a navíc se mi teď ozvaly záda, tak jsem zvědavá jak to zvládnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
22.3.13 11:50

Ahoj kočky, můžu se přidat? Dnes jsem 31+2. Bydlím nedaleko Brna, čekáme s manželem první miminko a měla by to být holčička. Na kontrolu jdu až v dubnu, tak jsem zvědavá, jestli je už malá nožkam nahoře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
22.3.13 11:53

Mě teda co nejvíc trápí, tak jsou ty záda :zed: Těším se na tu úlevu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
22.3.13 11:54

No teď jsem s prominutím sežrala celý talíř krupicové kaše :oops: ;) mňam. Ale svědomí čistý na minulé kontrole mi paní doktorka řekla, že jsem kilo zhubla. Tak si ji snad můžu dovolit :think:
Mám zatím teda 9kg nahoře, jsem zvědavá, jestli to bude teď nabývat nějakou závratnou rychlostí nebo ne. Při prvním jsem skončila na 16-ti. a 10 tam rovnou nechala. Tak uvidíme co tentokrát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
22.3.13 11:57

@Tália
Ahojky to víš že ano, tak to jsi o den víc než já a myslím ještě jituna :?:
jinak zbytek tu je v pokročilejším stádiu :jazyk: :jazyk:
takže ženy, když to vezmu kolem a kolem je tu převaha holčiček :think:
u nás z ní teda velká sláva, protože z přítelovy strany už čtyři generace žádná holka a on to prolomil, takže se chlubí kudy chodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
22.3.13 11:58

Já mám magnézko taky, ale dala mi ho když jsem se začla otevírat, a tvrdnutí začlo až pak :zed: mám nějaký zánět, ale dneska dobírám poslední tabletu, a říkala že by to mělo být ok. Ty záda mám celý život, ale teď v těhu je to teda ještě horší.
No a že chodím pořád na záchod je asi normálka. Si myslím, že se tam za chvilku už přestěhuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
22.3.13 11:59

@Kelly3 Já si na ty záda nechala napsat takový pás(pánevní pás) a když chodím, stojím tak si ho vezmu a je to fakt úleva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí