Jsem alkoholička a nevím jak dál

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1250
8.12.24 16:14
@Anonymní píše: Více

Neřeš jak by se na to kdo koukal. Alkohol jsi nějak zvládla, s depresí se dá něco dělat, vždyť už jsi antidepresiva brala.

Nikdo přece nemusí vědět, že je užíváš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9175
8.12.24 16:22
@Anonymní píše: Více

Však otec vůbec nemusí vědět, že bereš třeba antidepresiva. Pokud jsi z malého města a psychiatrie tam není/nebo máš pocit, že by tě tam někdo mohl potkat, tak třeba zkusit najít někoho v okolí, i když vím, že psychiatři teď mají hrozné čekačky většinou.

Já se také potýkám s depresemi, poprvé ve 22 letech a taky na mě otec řval, že jsem líná a ať jdu makat. Ale pak jsem se začala léčit u psychiatra. Nebudu tady rozebírat svůj příběh, je to moc složité a tobě by to nepomohlo, ale chci tě podpořit v tom, že léčba může pomoci.

S únavou tě taky chápu, já ji mám cca 9 let, spala jsem i ve spánkové laboratoři, kde to potvrdili, ale řekli mi, že to mám z psychických problémů, protože jsem schopná spát i 14 hodin v kuse, jednou i 20 hodin.

Ale jsou i některé psychiatrické léky, které se právě dávají na tyto „únavové deprese“, například bupropion (Elontril), což je AD. Určitě tady nechci diktovat medikaci, ale tohle nám říkal psychiatr ve škole. Ale samozřejmě je to na promluvě s psychiatrem a psychoterapii bych také zvážila, lze i online, takže by to nikdo nemusel vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
11.12.24 00:49

@Lu66 myslíš vážně tuhle otázku co jsi vytvořila?– A ty jsi doktor že jsi přerušila léčbu? Jsi si jistá, že jsi naprosto při svých smyslech, jo?.
Odpovím za ní. Protože lékaři dnes neléčí ale zabíjí, schválně lidem neodhaluji rakoviny v takových stádiích, že by ještě bylo možné je vyléčit ale nechávají to cíleně dojít až do metastáze kdy už není člověku vlastně pomoci a umírá. Lékaři sami ho.no ví, jen čtou tabulky a osnovy. Plus v dnešních časech fungují na bázi umělé inteligence tudíž vůbec nejednají nejlepe podle svého nejlepšího vědomí a svědomí.
A jestliže ona neco vysadila, znamená to, že ji tělo dalo k tomuhle činu signál a něco nebylo v pořádku. Nebo snad mají lidé ignorovat vlastní pocitovou tělesnou schránku a poslouchat na slovo ty psychopaty kteří vědomě zabíjí a to jen kvůli touze po penězich?! Nesčetné množství vymyšlených neexistujících nemoci a lidé jim vše žerou. Chybí jim zdravý selský rozum! Poslouchat lékaře je podobné jako kdyby lidé poslouchali Hitlera. A taky.. kolik jich tenkrát bylo!
65% populace bude umírat na cíleně nediagnostikovanou rakovinu a její průběh budou nazývat vymyšlenými nemocemi a vyšetřeními které metastázi akorát urychlí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14940
11.12.24 07:24

@Aloha913 léky sis už vzala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
11.12.24 08:26

@Kfětoslava ještě jsi zapomněla zminit drogy, změnu lékaře a obklad na čelo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14940
11.12.24 14:52
@Aloha913 píše: Více

Drogy na paranoidní představy ti nedoporučuju. Ale obkladem na čelo nic nezkazíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
983
11.12.24 15:00
@Aloha913 píše: Více

Hitler zmíněn, diskuze je tím uzavřena.

Jak to bylo s 11. zářím, nevíš? :think: A co židi, židi taky budou? :mrgreen:
Já jsem občas hodně blbá, ale nejsem úplně šáhla. Díky bohu. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
983
11.12.24 15:02

Asi bych přestala chlastat. Nekupovala bych alkohol a doma bych se nemohla napít. Taky bych přestala chodit s lidma, co musí pít a nutí do toho druhé, do společnosti. Je to otázka vůle a toho, čeho chci dosáhnout. Je to těžké, ale kdyby to nebylo těžké, tak se dá každý problém vyřešit během chvíle a bez úsilí. Když to nezvládáš, zajdi k adiktologovi a nech se třeba zavřít na pár týdnů na léčení. Oni už ti najdou příčinu problému, neboj. Od toho jsou to Hitlerové, co jedou na umělou inteligenci. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2246
11.12.24 15:04

Máš deprese. Běž k psychiatrovi pro AD. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.12.24 21:32

Koukam, ze uz je to z lonska, ale pevne doufam, ze uz je ti lepe. Komentare nectu, ale za me: je velmi dobre, ze to takhle umite popsat a mate sebereflexi. Protoze vetsina alkoholiku tvrdi, ze problem nemaji.

Chci se spise zeptat, jestli se to projevuje i tak, ze kdyz nepijete, tak mate ten klasicky abstak nebo to zvladnete par dni nepit? Zkuste ro preklopit na spolecenske piti, tedy pit jen kdyz nekam vyrazite s nekym. Taky jsem si sama v jednom obdobi uvedomila, ze pit sama doma je zradne. Sice jsem se nijak extra neopijela, jednalo se o max. 2-2 sklenicky vina v pribehu celeho vecera, u cehoz jsem zvladala ale delat x veci a normalne fungovat. To znamena, ze jsem u toho uklidila, pokecala s nekym treba po zelefonu, vyprala pracku, koukla na film, uvarila… ale pak jsem si rikala ze to chce nejake dny vynechat a delat to jen obcas, protoze jsem se na to docela i tesila a uz mi delalo problem popijet neco jineho - nealko.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex