Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Od manžela z rodiny někdo (teď nevím jestli sestřenka nebo strýc - možná oba…
) dudlal ještě v první třídě - dycky prý doma při úkolech
A jací narůstli - teď už to nedělají ![]()
A manžel se dudlíka zbavil ve dvou letech - zřejmě předčasně, protože pak ohryzával rožky na peřinách
No jak to tak po sobě čtu, mám se na co těšit
![]()
Máme v rodině holčičku, která si v deseti letech dudlá pod peřinou prst (no a co, i dospělí lidi mají různé úchylky). Š. dudlal (ano, přesně, jak bylo výše uvedeno) od odstavení do dvou let, kdy jsem s ním ztratila nervy a taky se mi začalo zdát, že mu ujíždějí přední zoubky. Vypadal s tím dudlíkem strašně retardovaně a taky jsme si kdeco vyslechli. Na to jsem reagovala slovy, že já měla dudel do dvou let, a jaká jsem byla šikovná holčička
na to manželovi rodiče neměli sílu nic říct, protože by museli přiznat, že jsem byla ostuda i JÁ, a to z důvodu slušného vychování u nich nende
.
Lentilko s tím dudláním palce to dělá Honzova ségra je jí devět a ona prostě jinak neusne a zkoušeli jí to všemožně odnaučit a nezabralo absolutně nic ani drsný metody nee.A když jí ten prst po usnutí vyndají,tak ona ho tam do deseti minut zpátky lupne,teď už to nikdo neřeší,prostě to berem jak to je a smějeme se tomu a deformaci palce u ní nepozoruju ani náhodou ![]()