Jsem divná a uťáplá matka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
18.4.21 01:32

@Dollorres jj, drzim dítě ve sklepě..nedopreju mu ani jít ven..měsíc už je zavrenej :palec: ;)

• Citovat
  • Upravit
2424
19.4.21 12:27
@Anonymní píše:
@Dollorres jj, drzim dítě ve sklepě..nedopreju mu ani jít ven..měsíc už je zavrenej :palec: ;)

Nechápu co tu po nás chceš když odepisuješ jak tatar a nejsi schopná normální odpovědi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
19.4.21 12:52

@Celeana ale houby. Kazde dite je jine a nekteremu treba klabosici maminy a ostatni decka muzou vadit. Nejsou vsechny deti stejne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1540
19.4.21 13:00

My chodíme ven každý den, za jakéhokoliv počasí (pokud teda není nemocná). Písek máme doma, na hřišti bych ji tam asi úplně ještě s nadšením nepustila. Nicméně písek nejí, ale hází ho do kýblu nebo vysypává, hrabe se v něm rukama. Když to šlo, chodily jsme 1 týdně plavat s dvakrát na cvičení pro děti a maminky (prakticky od dceřiných cca 3 měsíců). Mám několik kamarádek s dětmi ve stejném věku a s těmi se teď vídáme docela dost - jdeme společně ven, nebo přijdou oni k nám/my k nim (někdy se ozvu já, někdy ony). Stejně tak výlety - vyjedeme třeba za město a tam se projdeme, nebo výlet kousek vlakem, teď se chystáme do ZOO, pojedeme zase kousek na kole (malá v sedačce) v zimě jsme vyrazily na hory se sáňkama, krmily kačeny a labuťe. Mně přijde, že bych ji ochudila o strašně moc věcí, kdybychom seděly doma na zadku a zpívaly a hrály si jen my dvě spolu a občas šly ven. Snažím se jí do života vnášet trochu pestrosti a i pro moji psychiku je to takhle lepší.
Ono malá teď i začíná povídat, tak aspoň taťkovi odpoledne řekne/ukáže co viděla za zvířata, že třeba spadla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1540
19.4.21 13:09
@Anonymní píše:
@Lucie_Sx s koňma..jezdíme se s koňským sprezenim a občas i letíme balonem ;)

Tohle je trochu přehnaná reakce ne? Normálně se tě zeptala a já vcelku asi dobře chápu, kam tím mířila. Čekala jsi, že tady bude většina holek stejně naladěná jako ty? Většina lidí je ráda, když vypadne ven a něco s dětmi podnikají. Když jde o ten písek, tak já třeba z pískoviště na hřišti taky nejsem nadšená a to hlavně kvůli kočkám - vajgl jsem na dětským hřišti viděla fakt málokdy.
Zbytečně tady kopeš kolem sebe. Já si o tobě nemyslím, že jdi divná nebo uťáplá. Děláš to tak, jak to tobě a tvému dítěti vyhovuje. Ale mohla by ses naučit trochu lépe komunikovat s okolím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15292
19.4.21 17:16
@Anonymní píše:
@martina.se protože si všechno strká do pusy, venku chtěla i vajgly..proč asi :zed:

Tímhle obdobím si projde každé dítě.. Jinak si myslím, že je úplně fuk jestli jedeš s 1,5 letym ditem na výlet 100km od domova, nebo se s ním projdeš po okolí. Pro to, dítě je všechno nove a zajimave, hristim bych se nevyhybala, kvůli kontaktu s jinýma detma. Jinak je to tvoje věc kam si chodíš se svým deckem, divná a utapla jsi v případě, že si do toho necháš kecat od ostatních.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí