Jsem hubená a nejde mi přibrat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
655
15.6.14 10:02

Jezis to snad neni mozny takhle te strasit, kdyz mimco je ok :zed: ja za cely tehu nabrala 5kg, v druhym asi 7kg, ibe deti 4kilove :mrgreen: vse bylo ok, doktorka si libovala, ze kdyby takhle pribiraly vsechny tehulky. Vubec to neres :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
15.6.14 10:03

Ja do porodu dcery zhubla ctyri kila. Pravda, narodila se o sedm tydnu drive ale stejne bych treba deset uz nenabrala. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
15.6.14 10:04

Podle mě to není nic strašného, mimčo má tak čtvrt kilča plus všechno kolem, tři kila jsou na 19 tt celkem slušná váha. Jestli si jako lunt, tak to samo může být krapet komplikace, protože máš minimum zásob, ale zase žijem uprostřed blahobytu. Holt si budeš hlídat, abys do sebe dostala dost živin a mimčo teď mělo z čeho růst a obalovat se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
15.6.14 10:05

Pokud přibírá mimi, tak je to ok.

Jinak násilně stejně nepřibereš, leda se přejídat a to pochybuju, že ti to tělo dovolí. Teda já osobně bych se v těhu pozvracela, kdybych musela jíst schválně přes míru, abych přibrala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3993
15.6.14 10:06
@Bebuu píše:
Ahoj. Ja mela vzdy problemy s pribiranim. Dostat nahoru treba alespon 2 kg za rok byl nadlidsky vykon :) takze pokud by mi pak zustalo 10 kg nahore tak by mi to ani nevadilo :D

No to jsme na tom byly stejně. Každej mi říkal hubeňoure či vychrlinko :mrgreen: (při výšce 172 cm). Taky jsem si říkala, že by mi z toho těhotenství mohlo něco zůstat. No a zůstalo a je fakt, že se teď cítím mnohem líp. I když výměna šatníku (z dětských velikostí na dámské) byla nezbytná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27012
15.6.14 10:34

Bud ráda! Já měla před těhu 51,5 a už mám cca 10 kg nahoře a jsem v půlce. Minule jsem nabrala 27kg, já zas pro změnu nabírám hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
15.6.14 11:10

@Bebuu No já jsem teda nebyla uplně takhle hubená, měla jsem 53kg a až do 20.týdne jsem nepřibrala ani deko a moje dr. teda nic neříkala, od toho 20.týdne jsem začala přibírat rychleji a ke konci klidně 3kg za týden, ale byla jsem zavodněná. Podle mě na to v kolikátým jsi týdnu a mimčo ještě moc neváží tak přibrat 3 kg je tak akorát, nepřijde mi to že by to bylo málo :nevim: jo a mám dvojčátka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5768
15.6.14 12:36

Klid, já jsem pořád nepřibírala, doktor taky strašil, měla jsem dlouho malý bříško…a malej měl nakonec tři kila sedmdesát..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5768
15.6.14 12:38

A zas budes mit vyhodu po porodu-ja jsem prijela z porodnice se svoji vahou a ted pri kojeni uz jen ubiram…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kies
15.6.14 12:41

@Bebuu prosimtě, to je kravina… Začínala jsem na 47kg a až 2m před porodem jsem začala ‚opravdu‘ nabírat… Celkově jsem nabrala ani ne 9kg a malej měl 3280g, takže úplně normal váhu…
A břicho jsem měla oproti jinejm těhulím, že jsem přišla leda z většího oběda i když jsem šla rodit

• Citovat
  • Upravit
Bebuu
15.6.14 12:44
@Hadí ocásek píše:
Klid, já jsem pořád nepřibírala, doktor taky strašil, měla jsem dlouho malý bříško…a malej měl nakonec tři kila sedmdesát..

No jsem rada ze nejsem jedina :D mela jsem z toho docela stres. Vsichni mi porad rikaji kde mam bricho a ze se tam to dite zachvili nevejde kdyz vic nepriberu. Jenze to proste nejde. Tak snad se to srovna :)

• Citovat
  • Upravit
5768
15.6.14 13:03

Ale vejde. i v porodnici mi rikali, ze ty velky bricha jsou hodne obaleny tukem a ja proste nam v brise jen miminko..hlavne ze jste zdravi, to je dulezity.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bebuu
15.6.14 13:10
@Hadí ocásek píše:
Ale vejde. i v porodnici mi rikali, ze ty velky bricha jsou hodne obaleny tukem a ja proste nam v brise jen miminko..hlavne ze jste zdravi, to je dulezity.

Taky si myslim ze je dulezity ze je mimco v poradku a ze roste :)

• Citovat
  • Upravit
Marry11
16.6.14 15:19

Takstart 50 kg dnes váha 57 kg mimčo vyrostlo o 4dny starší než dle screeningu termín 15/9 ne 19/9 a je v pořádku takže i 7 kg stačí a musím říct, některé thule mn přišly jak před porodem a byly ve 22t :lol: :mrgreen: někdo v 30tt a ta yla dle mn zcela zralá na porod proti mn co jsem pozadu jen 1 měsíc :mrgreen: takže asi mám jen bříško bez obalnýho tuku a mimčo :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky