Jsem hubená a nejde mi přibrat

Bebuu
15.6.14 08:57

Jsem hubená a nejde mi přibrat

Ahoj holky, mam takovy problem a uz nevim co s nim. Jsem uz skoro v 19tt a temer jsem nic nepribrala. Jsem poprve tehotna tak nevim zda je to normalni. Odjakziva jsem byla hubena a kdyz jsem otehotnela mela jsem 50kg a ted mam pouze 53 kg a vic mi proste nejde pribrat. Navic nemam vubec chut na jidlo, ale jist se snazim dost jen mi to nechutna. Rikala jsem to svemu doktorovi a ten mi uz i vyhrozoval ze budu v nemocnici na kapackach. Prosim poradte pokud se to nekomu z vas stalo. Uz jsem zoufala :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Marry11
15.6.14 09:02

No tak jestli tě to uklidní máme stejný start 50 kg a ve 20+4 jsem měla 53,5 kg.

22+6 - 54,5 kg a dnes jsem se vážila ve 26+2 - 57,5 kg a nikdo mně nic neřekl :lol:

• Citovat
  • Upravit
2997
15.6.14 09:09

Pokud trpis nechutenstvim, tezko pribirat. Ja v prvni pulce tehptenstvi nepribrala skoro nic…vsechno jsem vyblila a pak se hrabala na puvodni vahu. Ono to prijde ;) Pribrala jsem v tehptenstvi asi 12 kilo a z toho vetsinu az posledni dva mesice. V pulce tehptenstvi jsem mela nahore tak max 4 nebo 5 kilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8020
15.6.14 09:10

Kolk měříš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8020
15.6.14 09:11

Zkusila byh studene a vychlazené jidlo popr nutridrink nebo nutricream prodávají v lékarne to by to mohlo pomoci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1846
15.6.14 09:12

Nepíšeš, jak jsi vysoká. Já měla na zač. 48 kg a 175 cm. Do porodnice jsem šla s 65 kg, nejvíc jsem přibrala ke konci. Dcerka měla 3,51 kg. A za 4 měs po porodu jsem měla zase 52 kg. Ale je to fajn, vejdeš se pořád do stejného oblečení, já nepotřebovala těhu oblečení, jen jsem si rozepnula knoflík. Doktrora bych zas tak neřešila. Jestli dítě prospívá a roste tak, jak má, tak je to v pohodě. Kdybys přibrala už 20 kg, tak by nadával taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8020
15.6.14 09:14

@Lerista 48 pri 175 cm? to je trochu velká podvýživa to se divim ze stebou nidko nikdy neresil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bebuu
15.6.14 09:17

Merim 168 cm. Nekde jsem cetla ze ze zacatku se moc nepribere ale kdyby me alespon doktor nestrasil 8o

• Citovat
  • Upravit
1846
15.6.14 09:26

@luciekal No já byla hrozě hubená odjakživa, V 15 jsem měla 50, maturovala taky s cca 50, promovala snad se 48 kg. Jsem nervák a když jsem ve stresu, tak nejím a váha mi jde rychle dolů. Přiznávám, že tohle už není daleko od anorexie, ale cítím se dobře s malou váhou. No rodiče samozřejmě remcali, že jsem moc hubená, ale jsem dospělá, kdo by se mnou měl něco dělat? Obvoďák mi jen doporučil přibrat. Teď už jsem vykrmená, je mi 34 a mám 55 kg :mrgreen:

Příspěvek upraven 15.06.14 v 09:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
15.6.14 09:26

@Bebuu Já myslím, že je doktor pako, které tě zbytečně plaší. Pokud těhotenství probíhá normálně, tak bych byla v klidu. Já osobně v první polovině těhotenství místo přibírání hubnula. A znám takhle více holek, co šly s váhou dolů a přibírat začaly až později. Buď v klidu :kytka:, stres ti určitě nepomůže. Snaž se jíst zdravě, hodně ovoce, zeleniny, případně si můžeš dopomáhat nějakým nutri drinkem ;) ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1703
15.6.14 09:28

A jsi malátná nebo se cítíš špatně? Jestli funguješ normálně, tak jsou kapačky mimo mísu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
15.6.14 09:28
@Bebuu píše:
Merim 168 cm. Nekde jsem cetla ze ze zacatku se moc nepribere ale kdyby me alespon doktor nestrasil 8o

Zvazovala bych zmenu doktora. Delal ti nejake vysetreni, ze ktereho je zrejme, ze by bylo vhodne naordinovat kapacky? Nebo te tam chce poalat na zaklade vahy? Z tveho popisu to vypada ze pouze na zaklade vahy, to mi prijde neprofesionalni. Kazdy ma jine zvyklosti, jiny organismus, jine spalovani. Mel by hodnotit komplexne a na zaklade vysetreni. Rekl ti, jak a proc mas pribrat? Rekl ti, co mas delat jinak, abys pribrala? Nebo te ted necha, abys zacala zmatkovat a zacala se cpat sacharidy, cimz si total rozhosis metabolismus?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
15.6.14 09:31

Nic si z toho nedělej, ja jsem v 18tydnu je to moje třetí těhu a váhu mám pořad stejnou nepribrala jsem zatím vůbec nic. Důležitý je jestli beres vitaminy, miminko si vždycky vezme co potřebuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
15.6.14 09:32

Ja se těšila, že v tehu příberu a ono prd. pribrala jsem podle tabulek na konci 2trimestru 8 kg, takže taky žádná sláva. jsi v 19 tt, tak se to teprv rozjede a třeba taky přiberes aspoň podle těch tabulek, když už nic navic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
15.6.14 09:34

Jedna moje známá přibrala za celé těhotenství jen 1 kg! Celou dobu štíhlá holčina, jen šlo ze předu trošku vidět břicho. 8o Pokud vím, nikdo nic neřešil, všechno probíhalo v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí