Jsem já ta špatná? Nemohu sehnat práci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lebambule
22.10.19 11:11

A proč se vlastně hlasis na pozice, na které jsi prekvalifikovana? Co máš vystudovano?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní

@hanka.br. S ním jsem měla tu čest pred rokem, dvěma. Nemám přehled. Asi se psala rok 2016 co jsem u něj byla, možná 2017 K psychiatrovi chodím týden…

Přeber si to jak chceš. Místo jsem ztratila před 10 měsíci. Ještě po něm. Dávno

• Citovat
  • Upravit
1779
@lebambule píše:
S tím titulem to spíš bývá o tom, že neberou zajemce vážně. Ze když má titul, tak jim pri nejbližší příležitosti stejně zdrhne za lepším, tsk s nim nechtějí ztrácet čas.

To je možné, já ty skutečné důvody fakt neznám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.10.19 11:13

@lebambule Klasika sociální práce/pedagogika, vos.

Proč? Protože sociálního pracovníka nedělám a asi nikdy dělat nebudu. Nejsou u nás místa a když jsou, přihlásil se, dostanu se do úzkého výběru a nakonec vezmou někoho jiného. Pečovatele dělat nemohu - nezvládám se o někoho starat fyzicky, proto jsem ani nestudovala tento obor.

Jinak se práci rukama nebojím dělat. Naopak. Baví mě hodně uklízení, práce venku

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.10.19 11:13

@zuzikka Já ještě studovala když jsme pořídili dům a partner tu má pevný závazek. Pracuje ve státním

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.10.19 11:15

Dělnické pozice jsou ti na 3-4 směnný provoz a to nezvládám. Hledám jednosměnný. To je celé.

A především nevím jak u vás, ale u nás se chování k lidem jak k dobytku. Myslím tím fabriky… Nejenom platove, ale především chováním. Měla jsem tu čest při brigádách… Známí, kteří tam pracují, protože jim nic jiného nezbývá si hodně stěžují a to jsou tam léta a starší, než já 40,50leti

• Citovat
  • Upravit
lolink
22.10.19 11:15

Tas jim psala a pripomnela se, ze s tebou byli spokojeni a ze se chces zase optat? Muze tp byt jen nedorozumneni. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
282
22.10.19 11:16

A bylas na UP. A nekde zkusit najit neco, cos vystudovala? Nebo se zkusit na neco prekvalifikovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.10.19 11:17
@Anonymní píše:
@zuzikka Já ještě studovala když jsme pořídili dům a partner tu má pevný závazek. Pracuje ve státním a nemůže si jen tak dát výpověď a nazdar bazar … Navíc se nám tu bydlí dobře, jsme spokojeni. Přestěhoval se sem za práci z druhé strany republiky, ale on musel jako státní zaměstnanec u něj doma místo neměli

A především uvědom si před 5 lety jaká byla situace s prací. Rozhodně jiná, než nyní :roll: Lepší

• Citovat
  • Upravit
81481
22.10.19 11:18
@Anonymní píše:
Dělnické pozice jsou ti na 3-4 směnný provoz a to nezvládám. Hledám jednosměnný. To je celé.A především nevím jak u vás, ale u nás se chování k lidem jak k dobytku. Myslím tím fabriky… Nejenom platove, ale především chováním. Měla jsem tu čest při brigádách… Známí, kteří tam pracují, protože jim nic jiného nezbývá si hodně stěžují a to jsou tam léta a starší, než já 40,50leti

No a jaká byla tvá vize, když jsi šla studovat? Co jsi chtěla dělat? Proč jste šli bydlet s tvým vzděláním do regionu, kde zvadíš jen o dělnickou profesi ve směnném provozu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41249
22.10.19 11:18
@Anonymní píše:
Dělnické pozice jsou ti na 3-4 směnný provoz a to nezvládám. Hledám jednosměnný. To je celé.A především nevím jak u vás, ale u nás se chování k lidem jak k dobytku. Myslím tím fabriky… Nejenom platove, ale především chováním. Měla jsem tu čest při brigádách… Známí, kteří tam pracují, protože jim nic jiného nezbývá si hodně stěžují a to jsou tam léta a starší, než já 40,50leti

takže vícesměnný provoz ne, pečovatelství taky nee, fabrika vlastně taky nee……….to není o tom, že by nabídky nebyly, ale ty je nechceš. Nestálo by za to, to aspoň zkusit než se najde něco jiného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.10.19 11:20

@M-77 :mrgreen: Proboha, samozřejmě, že snem vedena na ÚP. Tam mě ani nijak nebuzeruji, protože sami ví jaká je situace a sání se k tomu vyjádřili. Rekvalifikace se už jen tak nedávají, navíc u mě prý není důvod. Zamítli mi na nižší pozici. A PC apod nemá smysl, protože to umím…

Místa nejsou u nás na dvou vlnách okresech pořád dokola ty samé firmy. Fabrika, dělník, pečovatel, lékař, práce pro chlapi jako řidič kamionu, busu, řemeslnické práce, zednické práce a stále dokola. Sem tam něco normálního a do toho se vždy přihlásim… I na MU jsou zoufalí, vzali by mě, ale nemohou protože nemám požadovaný obor a případně VŠ vzdělání :roll:

Několik lidí v minulosti vzali a stejně nemohou odvádět 100 práci

• Citovat
  • Upravit
7333

To jsou pořád kecy-nejnižší nezaměstnanost-nedělají ti, co nechtějí a realita je často jiná. To znám z okolí. Jsem z Mostecka. Znám lidi co říkají-beru vše. I kdyby to bylo za almužnu. Prostě beru cokoliv. A nic. Zaměstnavatelé často dají přednost Ukrajinci. To znamená agenturnímu zaměstnanci. Prostě jim se to vyplatí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41249
@Anonymní píše:
A především uvědom si před 5 lety jaká byla situace s prací. Rozhodně jiná, než nyní :roll: Lepší

ale jdi ty ;) práce je, jen ti nevyhovuje a za to nikdo jiný nemůže. To prostě budeš hledat dýl, když máš takové požadavky...…...a to jsi zdravá, mladá a bezdětná :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@Keyllah Nestalo, protože se svýma 40 kg těžko budu někoho zvedat, při hygieně je mi špatně. Pardon. Ale za to nemohu. A směny mám zákaz.

Co je na tom těžkého chápat???

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat