Jsem já ta špatná? Nemohu sehnat práci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
81481
22.10.19 11:20
@Anonymní píše:
@lebambule Klasika sociální práce/pedagogika, vos.

Proč? Protože sociálního pracovníka nedělám a asi nikdy dělat nebudu. Nejsou u nás místa a když jsou, přihlásil se, dostanu se do úzkého výběru a nakonec vezmou někoho jiného. Pečovatele dělat nemohu - nezvládám se o někoho starat fyzicky, proto jsem ani nestudovala tento obor.

Jinak se práci rukama nebojím dělat. Naopak. Baví mě hodně uklízení, práce venku

No a co nějakou asistentku pedagoga do školy?
VOS - takže s tím titulem to nebude tak žhavé…
CO jsi tedy měla v plánu dělat, když jsi šla na tu vosku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41283
22.10.19 11:23
@Anonymní píše:
@Keyllah Nestalo, protože se svýma 40 kg těžko budu někoho zvedat, při hygieně je mi špatně. Pardon. Ale za to nemohu. A směny mám zákaz.Co je na tom těžkého chápat???

ale já to chápu, jen nemá cenu plakat nad tím, že práce není a není a pak se ukáže, že sice je, to dělat nemůžeš, tamto dělat nemůžeš, na toto nemáš vzdělání či kvalifikaci...…….Takže buď přestěhovat, doplnit vzdělání, trčet na ÚP nebo si požádat o invalidní důchod, když kvůli zdraví tolik věcí dělat nemůžeš. Víc možností asi nebude :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
22.10.19 11:24

No, jinak k věci- proč ten dotaz - Jsem já ta špatná? K čemu ti ude dobré, když ti napíšeme, že ne, nejsi?
Kdyby celý svět byl špatný a ty světice, tak ti to nijak nepomůže, jen se litovat. Ty musíš z tohodle myšlení uniknout, nejlépe tou psychoterapií, ta ti pomůže si uvědomit, že svůj osud máš ve svých rukách a jen ty sama můžeš měnit situace, ve kterých jsi nespokojená. Můžeš se přestěhovat, rekvalifikovat, pracovat na těch více směn nebo být doma na dávkách a jistě spousta dalších variant. Musíš si jen vybrat a udělat akci v tom směru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.10.19 11:24

@Lama Lama Na vše jen už odpověděla.

Ohledně studia, ano chtěla jsem co mám vystudované dělat, proto jsem šla z ekonomické školy zcela jiným směrem. Chtěla jsem pracovat s handicapovanými, nebo jako sociální pracovník v Domově seniorů. Obojí jsem absolvovala i při škole jako dobrovolník. A pak po vystudování najednou tvrdá realita, je vás moc, a málo místa a už jsem se vezla. Pouze a jen manuální pozice… Když opomenu, jednu jako administrativní pracovník.

Nejvíc se mi líbilo a dokázala bych to dělat do důchodu pod obecním úřadem, bohužel… I tam bylo jasné vsiet, že je to jen o znamostech. Pár lidí, a řekli mi to, se tam dostali jen díky tomu. Jinak by byli na ÚP dodnes prý snad… :,(

• Citovat
  • Upravit
lebambule
22.10.19 11:25
@Anonymní píše:
Dělnické pozice jsou ti na 3-4 směnný provoz a to nezvládám. Hledám jednosměnný. To je celé.A především nevím jak u vás, ale u nás se chování k lidem jak k dobytku. Myslím tím fabriky… Nejenom platove, ale především chováním. Měla jsem tu čest při brigádách… Známí, kteří tam pracují, protože jim nic jiného nezbývá si hodně stěžují a to jsou tam léta a starší, než já 40,50leti

Tak ja nevím. Nechceš delat ve vystudovanem oboru, resp. tvrdíš, ze to nelze. Nechceš delat na směny. Chceš dělat někde uklízečku, ale tam zas nechtějí tebe.
Co ještě umíš? Jazyky? Proč se nehlásís někam do kanceláře? Na co jsi studovala, když nechceš vzdělání využít?

• Citovat
  • Upravit
12942
22.10.19 11:27
@Anonymní píše:Mění životopisy kvůli nic opravdu nebudu. Mám co mám vystudováno

Počkej ale, já měnila životipis prakticky pokaždé, kdy jsem někam psala. Dle místa. Nikde jsem nelhala o to nešlo, ale přece se jeden a ten samý životopis nehodí všude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.10.19 11:27

@Lama Lama I na takové pozice se hlásím, i pár t nich vypadalo nadějně nakonec vzali jiné, protože už měli hotový kurz.

Přestěhování není holky možné. Nejsme opravdu blázni, abysme prodali dům a ski s holou zadnici někam jinam, do nájmu navíc. Vyhozený oebize akorát. Chtěli jsme vždycky svoje. Navíc partner tu má závazek a nemůže jen tak odejít.

Směny nejsou možné, mám zákaz od lékaře, písemně. Na důchod to není, na směnný dnes už nemůže kdekdo a ani jsem popravdě důchod nikdy nereesila…

Nevim proč se letošní rok tak s prominutím s…Re… Nechápu to

• Citovat
  • Upravit
12942
22.10.19 11:28
@Anonymní píše:
@lebambule Klasika sociální práce/pedagogika, vos.

Proč? Protože sociálního pracovníka nedělám a asi nikdy dělat nebudu. Nejsou u nás místa a když jsou, přihlásil se, dostanu se do úzkého výběru a nakonec vezmou někoho jiného. Pečovatele dělat nemohu - nezvládám se o někoho starat fyzicky, proto jsem ani nestudovala tento obor.

Jinak se práci rukama nebojím dělat. Naopak. Baví mě hodně uklízení, práce venku

Kde to vlastně bydlíš, sociální pracovníky shánější prakticky všudě v každém kraji. Je jich velký nedostatek. Je to dost náročné povolání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
22.10.19 11:28
@Anonymní píše:
@Lama Lama Na vše jen už odpověděla.

Ohledně studia, ano chtěla jsem co mám vystudované dělat, proto jsem šla z ekonomické školy zcela jiným směrem. Chtěla jsem pracovat s handicapovanými, nebo jako sociální pracovník v Domově seniorů. Obojí jsem absolvovala i při škole jako dobrovolník. A pak po vystudování najednou tvrdá realita, je vás moc, a málo místa a už jsem se vezla. Pouze a jen manuální pozice… Když opomenu, jednu jako administrativní pracovník.

Nejvíc se mi líbilo a dokázala bych to dělat do důchodu pod obecním úřadem, bohužel… I tam bylo jasné vsiet, že je to jen o znamostech. Pár lidí, a řekli mi to, se tam dostali jen díky tomu. Jinak by byli na ÚP dodnes prý snad… :,(

Nj, máš to těžký, osud ti to takle nadělil, tak nezbývá, než trpět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.10.19 11:30

@lebambule Samozřejmě,že se hlásím. Kde si vzala, že ne? Ale ty místa tady nejsou 8o :roll: 20 tisícové město, to další o něco větší. Lidí si totiž drží zuby nehty…

A když už je, tak je na něj xx uchazečů

Zažila jsem i, výběrové řízení, vypisovala jsem test a… Na stole ležela už podepsala smlouva. Tak kde to jsme??? Nebo přijdu na výběrové řízení na ÚP jako sociální pracovník, a 4 kandidátky z 6 si s ředitelkou UP týkají??? A dáme si kafíčko???

Co to má být??? :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
6445
22.10.19 11:31

Do zivotopisu jsem nepsala informace nesouvisejici s danou pozici. Na pozici uklizecky v Lidlu bych nepsala VOSku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.10.19 11:31

@Sany80s Nedostatek? Kde? Asi si to pleteš s praccnikem v sociálních službách, čili pečovatel

• Citovat
  • Upravit
12942
22.10.19 11:33
@Anonymní píše:
@Sany80s Nedostatek? Kde? Asi si to pleteš s praccnikem v sociálních službách, čili pečovatel

Nepletu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lebambule
22.10.19 11:34
@Anonymní píše:
@lebambule Samozřejmě,že se hlásím. Kde si vzala, že ne? Ale ty místa tady nejsou 8o :roll: 20 tisícové město, to další o něco větší. Lidí si totiž drží zuby nehty…

A když už je, tak je na něj xx uchazečů

Zažila jsem i, výběrové řízení, vypisovala jsem test a… Na stole ležela už podepsala smlouva. Tak kde to jsme??? Nebo přijdu na výběrové řízení na ÚP jako sociální pracovník, a 4 kandidátky z 6 si s ředitelkou UP týkají??? A dáme si kafíčko???

Co to má být??? :pocitac:

Vycházím z toho, co píšeš, tam jsem to vzala. Nejsem jasnovidec. Co pošta? Tam berou snad všude. A ty soc. služby, jak tu někdo psal, ty mi přijdou hodně lacne po lidech.Proc nemůžeš na směny? Vždyť už z principu ta péče bývá obvykle celodenní…

• Citovat
  • Upravit
35489
22.10.19 11:39

Jj, sociální pracovníky shánějí všude, na poštu také všude a na práci na MÚ si stačí doplnit vzdělání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat