Jsem líná uklízet

veselabaculka
24.10.10 11:39

Jsem líná uklízet

Ahojky, stydím se, ale je to tak. Radši budu u Pc než abych šla něco udělat. Já tak akorát ustelu, umyju nádobí a uvařím oběd. Když je prádlo, tak vyperu, ale to taky není každý den. Vysávat denně- tak jednou za týden(někdy i dýl)vytírat to samé. Když má někdo přijít tak samozřejmě uklidím, ale jinak… Nevím, co bych dělala kdybychom neměli PC. Ono taky nemám asi žádné koníčky. Chci zhubnout a prostě se k tomu nedokopu-udělat třeba 20 sklapovaček. Jsem pořád unavená, protože noci s naší 6,5 měsíční holčičkou jsou na čtýru, ale taky vím, že by mohlo být hůř. Jsem asi divná, co? Co třeba máte za koníčky, které děláte, když děti spí nebo si hrají na dece.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
veselabaculka
24.10.10 11:47

a co pořád uklízíš?

• Citovat
  • Upravit
3379
24.10.10 11:51

Já jsem zase totál líná na žehlení, to dokud máme co na sebe, tak nežehlím :lol:

Jinak pokud jde o koníčky,věnuju se orient. tanci a po večerech si občas dělám nové kostýmy. Taky ráda kutim něco pro Naty. Teď naposledy třeba dřevěný metr na zeď, ať víme jak roste. Kapsář na postýlku… A zjistila jsem, že si fakt odpočinu při malování. Neumím žádný super díla, ale Naty má dva rámečky nad postýlkou, tak jí tam obrázky občas obměním. Někdy ale taky jsem prostě jen na netu nebo u televize

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
24.10.10 11:53

Peču dorty a zákusky. Například.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
24.10.10 11:54

A jinak já bych mohla uklízet denně, ne že by mě to bavilo a ani neni tolik síly a času, ale prostě Natálka vše otlapká, oslintá,pokape, nadrobí a z venku nanosíme nějaký ten písek. Mám všude plovoučku a dlažbu a je to hned vidět. Navíc kočárek máme v chodbě v bytě a tím se taky natahá spoustu bordelu do bytu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3412
24.10.10 11:56

Tak nějak mi mluvíš z duše.
Uklízet každý den celý byt, tak jsem za krátko zralá na blázinec a navíc odmítám být služkou své domácnosti. Co je třeba, tak to udělám jinak se raději věnuji sobě, své dceři, svému muži a svým přátelům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6702
24.10.10 12:21

Já taky :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihlaš.Eva
24.10.10 12:23

Uklízení přeci není zábava, tak to nepřeháním.
Vždycky, když mám pocit, že uklízím málo, vzpomenu si na moji sousedku vedle, která denně vysaje celý byt, vytře podlahy, utře prach - kde ho furt bere nevím.
Každý měsíc myje okna, apod..Ale je fakt, že má dvě děti a pořád po nich ječí "Ku… vypadni, do pr… nedrob, deb… to si uklidíš, a tak, jde to slyšet až ven. Myslím, že tomu uklízení trochu propadla. Tak si libuju v tom, že uklízím, když je potřeba a né proto, že jsem blázen :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6702
24.10.10 12:34
nepřihlaš.Eva píše:
Uklízení přeci není zábava, tak to nepřeháním.
Vždycky, když mám pocit, že uklízím málo, vzpomenu si na moji sousedku vedle, která denně vysaje celý byt, vytře podlahy, utře prach - kde ho furt bere nevím.
Každý měsíc myje okna, apod..Ale je fakt, že má dvě děti a pořád po nich ječí "Ku… vypadni, do pr… nedrob, deb… to si uklidíš, a tak, jde to slyšet až ven. Myslím, že tomu uklízení trochu propadla. Tak si libuju v tom, že uklízím, když je potřeba a né proto, že jsem blázen :mrgreen:
:potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
24.10.10 12:58

Já uklízet denně musím, ne že by mě to bavilo a taky to nijak nepřeháním, ale luxuju každý den a otírám plochy- máme krbovky a ten popílek je naprosto všude, navíc ještě nemáme zádveří, takže předsíň je mezi koupelnou a obývákem a když se zouváme až v té předsíni, hrozně rychle se vše roznosí po baráku. Ale ten úklid je záležitost půl hodinky. Jinak pomáhám manželovi n baráku, takže o zábavu vystaráno na dloouho dopředu. Nebo jdu na cvíčo, vždycky se něco najde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2691
24.10.10 13:03

jééééé..tak já taky nerada uklízím,i kdyz nekdy se do toho vylozene hrnu,pac to povazuju za takovy maly relax,ale neprehanim to.kdyz uz mi maly dovoli a da mi cas,tak uvarim,nebo stahuju fotky,nebo na etapy koukam na film,vetsinu casu 90% se venuju ale jemu,pac on taky potrebuje porad nekoho k sobe..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43029
24.10.10 13:25

Ja jsem taky přírodní lenoch :-)))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
24.10.10 13:42

já tak nějak přemýšlím, to by jako mělo člověka bavit?! 8-o
Mě baví fůra „lenošivých“ činností. Číst si, povalovat se u netu, třeba jednou za čas upéct něco dobrého, ale aby mě bavilo uklízet? Ne ne ne :mrgreen:
Udělám to, protože nechci, aby se tu moje dítě brodilo v chlupech, potřebuje čisté nádobí, na nějaké ploše mu musím namazat chleba, mělo by chodit v čistém… Ale nedokážu si představit píglovat domácnost do vysokého lesku. Já se znám, já si tu domácnost uklidím a pak budu na všechny štěkat kvůli každému drobečku a cintnutí, protože mě bude štvát, že si neváží mé práce :roll: To radši trocha bordelu a já nebudu jak na jehlách.

Zrovna teď bych měla uklízet dole předsíň a chodbu, je tam fakt chlív, dítě spí, když nespí, tak tam nemůžu, páč tu řve, že chce za mnou. Jenže mě se ták nechce zabít tu hodinu až hodinu a půl tím, že budu dole šůrovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
24.10.10 14:23

Ahoj,já jsem tedy taky trochu líná uklízet,každý den se to tedy snaží udržet doma v nějakém přijatelném stadiu,malej ale stejně všechno vykrámuje,a jak to tam dam,tak to zas letí ven :lol:
Jinak si s ním trochu hraju,ale spíš tak jako pozoruji zpovzdálí.No,a večery chodím cvičit,snažím se 4× týdně-v létě jsem trochu nabrala :zed: :cert:
Ale jinak se tím neobviňuj,že jsi líná,když byl malej maličkej,tak se taky budil po 2-3 hodinách,a já byla taky utahaná.
Jinak když malej spí,tak spím s ním,ale dost ráda čtu,a pak to cvičení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonym0
24.10.10 16:17

No ja jsem pravy opak.Uklizeni me az na nejake vyjimky velmi bavi.Miluji uklizeny byt,cisto,vonavo…jak ja si v tom libuju.Deti mam 3,psa,manzela a nedela mi nic problem.Naopak nesnasim prijit z venku do neuklizeneho bytu,to bych zesilela.Nebo kdyby mi prisla necekana navsteva a ja mela doma bordel,propadla bych se ostudou.
Vim sama,ze jsem asi nemocna,ale nemuzu si pomoc.Jarka

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí