Jsem líná uklízet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3905
18.3.11 08:05
petrusepetrus píše:
Podle mě jsou dvojčátka výhoda.Ze začátku teda nezávidím,musí to být na bednu!!!Ale později si spolu pěkně vyhrajou a myslím že jsou i později jedna pro druhou jistota a jakási opora :hug: já bych je teda brala všema deseti :palec:

Ano dvojcatka jsou super :palec: . 4-6. mesic zatim nejlepsi :pankac: .Ted maj sedmy mesic a uz je to vesele. Jako srandy typu: nejlip chutna dudlik co ma segra v puse tak ji ho musim sebrat a ten svuj mit v ruce :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: . nekdy se fakt bavim :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
11.5.11 12:54

Tak jsem si přečetla 3 stránky diskuse a musím říct,že jsem se krásně zasmála a uvědomila,že s dětmi a kor těmi co toho přes den moc nenaspí a chtějí stále společnost,se toho moc zvládnout nedá.Děkuju za podporu :dance: :dance: a taky bych mohla jít od toho počítače jít něco dělat :lol: :oops: ale luxováním bych malou vzbudila,tak radši půjdeme ven až se vzbudí :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.5.11 16:15
veselabaculka píše:
Ahojky, stydím se, ale je to tak. Radši budu u Pc než abych šla něco udělat. Já tak akorát ustelu, umyju nádobí a uvařím oběd. Když je prádlo, tak vyperu, ale to taky není každý den. Vysávat denně- tak jednou za týden(někdy i dýl)vytírat to samé. Když má někdo přijít tak samozřejmě uklidím, ale jinak… Nevím, co bych dělala kdybychom neměli PC. Ono taky nemám asi žádné koníčky. Chci zhubnout a prostě se k tomu nedokopu-udělat třeba 20 sklapovaček. Jsem pořád unavená, protože noci s naší 6,5 měsíční holčičkou jsou na čtýru, ale taky vím, že by mohlo být hůř. Jsem asi divná, co? Co třeba máte za koníčky, které děláte, když děti spí nebo si hrají na dece.

Ach, jak ti rozumím. Dítě, PC a max co je třeba. Dřív jsem uklízela každý týden v pátek a teď tak různě, když už je to nevyhnutelné a začne svinčík vadit i manželovi :mrgreen: Což je tak 14dní, pak už začne pindat, tak musím. Ale už se taky stalo, že vyluxoval sám. To jsem se i zastyděla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
12.5.11 16:38

Mě to baví, někdy… :lol:
A většinou ne, to pak nevydrží manžel a pustí se do toho sám a mě je blbý na něj koukat, tak mu jdu pomoct :lol: :lol:

Ale je fakt, že vysávat nemusíme, máme robota a žehlit už díky sušičce taky ne, na nádobí myčka (jo ale to by to do ní někdo nejdřív musel naskládat - nebo vyskládat :-D ) atd…a zbytek už se jaksi dá no

A proč nechodíte co nejvíc ven? Já začala hubnoucí kůru tím, že chodím všude s kočárem pěšky - ze sídliště do města (je to prej 7km) atd.

Jím jak si vzpomenu, když chodím tak nemám hlad :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky