Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Allons-y píše:
To není svěrací kazajka, ale plínka![]()
i tu svěrací kazajku bych pochopila ![]()
@jalemina @Allons-y Děvčata, tak ty fotky jsou nádherně autentické. Se musím přiznat, že takové matlání u nás nebylo. Až na obdobně rozmazaný jogurt a docela mi trvalo než jsem to uklidila včetně děcka, aby to pak všude nesmrdělo. Uklízet takto vícekrát… obdivuji vaše nervy
![]()
Ještě tak nějak všeobecně mi taky onehdy ujely nervy, když malá 2,5 letá nechtěla rohlík se šunkou a máslem, navíc tím krmila ještě psa. Tak jsem si tedy namazala totéž pro sebe. Už poslední rohlík a šunku, v tu ránu to chtěla hystericky taky a jak už jsem za ten den byla solidně načatá, poněvadž prudila od rána, tak jsem tím mrskla o talíř, až se všude všechno rozlétlo do okolí
Prostě někdy je potřeba upustit páru, ale od té doby mi malá říkává: „maminko neházej rohlíčkem, to se nedělá“, když vidí, že mám rohlík v ruce.
Já jsem to zvíře dokud neseděl krmila v polosedě na klíně, jednu ruku měl za mými zády, tou si tam máchal naprázdno, druhou ruku jsem mu držela u těla a tou volnou mu šoupala jídlo do pusy
Chlap tuto techniku nezvládal takže krmil v autosedačce dokonale obalené hadrem, umístěné v omyvatelném prostoru ![]()
@jalemina
Ty vo.le
co k tomu dodat to bych prostě nedala
moje nervy by to nepřežily ![]()
@Allons-y Proč mě tohle nenapadlo
ušetřila bych si tolik nervů. Hned zítra svážu ![]()
Já teď malýho „učím“ lžičkou… Dámy, tou se bohužel dá dost daleko dostřelit
Taky jsem to netušila…
Takže už nemáme jídlo všude až za ušima, věčně slepený vlasy (i já), na stole, na baru co je vedle, na podlaze, prostě v dosahu ručiček, ale i o cca metr dál ![]()
Tak se tu lehce plavím
tohle krmení divé zvěře znám až moc dobře taky. Zrovna včera mi dcera máchla po ruce s miskou příkrmu tak, že jsem ji to celé vyklopila na hlavu
(krmím ji tak, že nad ní stojím). Nejdřív sem se lekla, že je to horké. Pak jsem se nasrala, že má celé jídlo na hlavě a nakonec jsem se nad tím musela od srdce zasmát, protože vidět špenát na něčí hlavě se mi dlouho nepoštěstilo
takže za mě: hlavu vzhůru, nohy v teple a panák slivovice v žaludku - bude hůř ![]()
Každý začátek je těžký, chce to vychytat techniku „zápasu“, zatím vede malá
![]()
Tak jídlo mě nějak nikdy nevytáčelo. Sice pak bylo uklízení navíc, ale aspoň byla sranda. Horší byly rozhovory tohohle typu:
áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá