Jsem matka zamazaná jako prase, nervy s příkrmem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
585
7.10.13 15:16

To chce klid. Miskou jsem zatím nepráskla, ale už mně napadly různé věci :mrgreen: Můj 7měsíční dneska: zeleninový příkrm s mrkví..sedí v dětském křesýlku jak zařezaný, rty sevřené, pohled zabodnutý do podlahy..dělá, že tu není :) Dělám letadlo :roll: jedna lžička v puse..přemýšlí. Já mám dětinskou radost, že by..? :dance: Natáhnu se pro další lžičku, malý bleskově narve obě ruce do pusy, potáhne za bryndák a poťapká křesýlko :zed: Chytá mně nerv, než donesu ubrousky, má v puse i ponožky. Nevzdávám to, po provedení základní očisty do něj vpašuju další lžičku. Pro změnu 2× kýchne. Mé bílé tričko už asi nevyperu a ve vlasech mám kousky zeleniny :lol: No chybami se člověk učí, takže pevné nervy :mrgreen: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077

U jídla tekly nervy mému muži :mrgreen: protože jemu do té lžičky dítě vždy strčilo.. samy o sobě se mu klepou ruce už tak, takže cesta od misky, je s cestičkou a ještě si dítě v té misce ruce omyje :D dále těžká nespolupráce, takže prskání, rolování jídla, zamknutí pusy :)

mě pobavila včera 4letá, když jsem přebalovala ročního… byl pokaděnej až na záda, ona se na mě podívá a říká: „jdu blejt“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2816
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5342
7.10.13 15:18

@jalemina ty mas normálně nervy ze železa. To bych nedala :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
7.10.13 15:18

@jalemina ta posledni fotka nema chybu :D  :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2816
7.10.13 15:22
@Lemuska píše:
@jalemina ty mas normálně nervy ze železa. To bych nedala :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

sem ho občas nechala ať si s tím jídlem dělá co chce :) jednou papal brkaši a u toho usínal a jak měl od ní ruce, tak se matlal po hlavě… místo abych jako správná matka zakročila, dítě omyla a dala spát, vzali jsme kameru a děsně se tím bavili :D. Šak co.. se toumeje. A jak vidíš u dortu, nejprve bylo odklizeno vše z dosahu, byl to teda jen korpus se šlehačkou a jahodama… ale pak vzal ten talíř a chtěl za nama do obyváku na koberec :D

jak jsem ty fotky prohlížela, tak se tu u toho tááák chechtám… jsem zvědava co nám připraví druhorozený :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
703
7.10.13 15:24
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7602
7.10.13 15:28

Jalemina - to woe, blééé, tak tohle je hustý :lol:
Bych pak to mimino nechtěla odmaskovávat :lol:

Ale k tématu - taky jsem nervák a taky mám pocit, že mi občas praskne žilka, ale s nádobím teda neházím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
7.10.13 15:30
@K-Black píše:
co jí lžeš? :roll:

jsem ji chtěla jen uklidnit :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.10.13 15:36

ZAKLADATELKA

@Bibi30 píše:
Milá zakladatelko, tak jsi se dozvěděla jak neschopná jsi matka a že v nejbližší době začneš to nebohé dítě možná i týrat.
Nevím jestli tě to uklidní, ale neschopné matky jsme tu minimálně dvě :mrgreen: Já jsem taky jen člověk a když už je toho moc, tak mi nervy ujedou a pořádně. Ječím a občas musím i něčím praštit abych nepraštila syna. Mateřská je záhul a ty, které tvrdí, že jsou za každé situace klidné a vyrovnané? No mají můj obdiv. Ale stejně si myslím, že kecaj nebo mají extrémně klidné dítě
:lol: :lol: :lol: :lol: díkes
  • Citovat
  • Upravit
7332
7.10.13 15:41

Ty fotkýýýýýýýýýýýýý 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o
P. S: neháže Vám dítě jídlo třeba na zeď nebo tak?
JAK ŘEŠÍTE KRMÍTE? TO JI OBEŽENETE IGELITEM TO OKOLÍ, NEBO CO?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1654
7.10.13 15:46
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1654
7.10.13 15:46

To není svěrací kazajka, ale plínka :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bauli
7.10.13 15:55
  • Citovat
  • Upravit
736
7.10.13 15:58

… taky jsem párkrát zahodila misku s příkrmem na zem a jak se to krásně rozprsklo po celé podlaze.. a taky jsme dvakrát přemalovávali jídelnu, no, stane se. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí